Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van már jo sok szlovák megcsinált ut, csak.mindig elfelejtem elmenteni mások merre menjenek ha arra járnak.
Pont mult héten voltam arra, bár aggtelek kihagyos mer szar az ut.
En mar kidobtam a navit,csak a carplay megy,telefont meriti,de nem veszes,fel napot elmegy sajat akkurol 50% ig,onnan melegiti a töltés,meg a 35 fok nap a tanktaskaban.Eddig 4000 km-en volt egy megfagyasa,gyujtas le-fel es ujraindult.8e ert elnezem neki.
Bmw-d lenne bele lehetne tenni egy adapterrel a gyari tartoba. 🤣
Eddig csak guglival neztem hogy gyorsabb vagyok e a tervezett idonel,negyed orat hoztam egy dobogokő utvonalon.
Kurvigerrel meg csak mentem a navi utan órakat hogy hslvany gőzöm nem volt hol vagyok.
Mondjuk a baszott tótok sehol nem tablazzak ki a környző nagyvarosokat az utvonal menten mint mi,szoval pofan kell baszni őket ezert.
De a hnussta vagy nyusta vagy mi es aggtelek közt kicseszett jo vonalu a szerpentin,csak szar a burkolat,olyan középszar,dobogokő szintet meg nem eri el,az mán faja.
Most voltam motoros balesetnél,egy motorossal megint kevesebb.......
Csak rápróbáltam, megpróbálom gpx be átrakni garminra. Igazából arra lennék kiváncsi hogy a navinál fogy az idő a célértekhez képest, hogy ez itt mennyire van igy. Nagyjából olaszba azokat az utakat rakta össze amerre gondoltam. menni
Ennyiből no meg a waze párhuzamos futás miatt lenne jo a carplay.
Csak ott akadtam el hogy kettő egymás mellett nem fér el de csere opció is jo lenne de ahhoz meg olyan tartó kellene ami mindkettőt tudná fogadni. Nyilván garminé adott de ahhoz nem találok adaptert vagy direktbe rá rakható egérmozit
Kurviger milyen?
Az.
Sötét borsodi😀
Cobranco szleng.
Ja.
Az a "erregő" az ejró?
Azt a vonatjaratot szerintem töröltek.
De 500 erregőért viszik-hozzak a motorod,repulo meg teged,600 egy spanyol fuvar.6 motornal egyedi időpont is van,siofoki ceg.
Korzika? Vonattal? Azt tudtad, hogy sziget? 😁 Szóval egy éccaka Livornó, onnan meg még egy Korzika... bár nem tudom, hogy járnak a kompok, de a menetidő 10 óra kb.
Ha 5.-ben leforgott a motor , ez bizony már elég csücskös kanyar ! 🤨
Nemazabaj,azt tudtam. 🤣
De hogy a himbalodzo vonaton nem sokat fogsz aludni az tuti.🤣
Mi? Ez a hülye vonattal akar motorozni? Nem tudja hogy azzal nem lehet? 🤣
Nemgond. Igénytelen motoros állatok vagyunk 😁
Kösz! 👍️
Eredetileg az volt az ötlet hogy motoros utánfutót, vagy dobozost béreljünk, de 5-en megyünk úgy meg már nem annyira praktikus. Árban nem lenne olcsóbb, és még poroszkálhatunk is az autópályán.
Ha meg motorral megyünk olyan talpasra kopik a gumi, hogy oldaltámasz nem kell.
http://youtu.be/AQw_V85h-Q4
Amúgy Korzika sem lenne egy rossz célpont így vonattal.
Ezt mondom baszki,csak nem toresnek hanem hajlatnak hivom.
Ez csak egy törés...
Így jobb?
Valami ilyesmire gondoltam én is.Egyébként hogy is lehetne ez alapján megítélni mikor az útnak csak egy ekkora szakasza látszik,nem látszik az ív vége.
Pedig kanyar, mert ha egyenesen mész benne, rábasztál 😁
Melyik resze milyen lassu es gyors?
Ezt ertem,de szamszerusitsd kerlek a gyors tempoju kanyart.Ez itt gyors,de nem kanyar.