Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A régit "gond nélkül" - ledobták! 😅
Felesleges, csak add tsanyi kezébe a zsömle kiszedő csipeszt, amit előtte már 80-an megfogdostak... 🤣
A multik? igen, azok "biza hoztak magukkal egyfajta kiszolgálás kultúrát" - ami úgy néz ki, hogy a kibaszott teszkóban 3 személyzet lézeng, egy árufeltöltő, egy az összes pultban, egy meg a vevőszolgálaton, az ő dolga az elakadt önkiszolgáló kasszák basztatása is, mert persze pénztáros már hírből sincs.
Szóval a "kiszolgálás kultúrád" az, hogy menjek be, keresgéljem össze az összes szart, ami kell (természetesen 2x nem tudok úgy bemenni, hogy ugyanazon a helyen legyen) aztán kifelé menet olvassam le és fizessem ki a cuccot, persze leginkább kártyával.
én a markolatokat feltöltöm féktisztítóval, 20-30 másodperc után kitágul, full lágy lesz hogy 2 ujjal fel lehet tolni
miután fent van simán lehet pozícionálni
de
pihentetni kell 1-2 nap hőfoktól függően hogy elpárologjon az oldószer
3D nyomtatni nem lehet?
Gázmarkolatnál kell egy cső ami erős, de azon kívül szerintem simán bírná. Van 3 féle rugalmasságú nyomtatható, időjárás és vegyszerálló poliuretánom.
Mondjuk nincs szerencséd mert 20-án indulunk. szóval majd jövőhéten.
De van egy mintád akkor 3D scannerrel le tudom másolni.
2 bolt van kiskőrösön
a kanapét a másikba rendeltük mert nem fért fel a futóra
itt van ingyen kiszállítás meg egyedi gyártás(pl nem kértem ágynemű tartót)
de a szállításra hetekig kell várni(vagy fizetős) mert összevárnak egy furgon bútort egy irányban
most már az sincs
de volt hogy egy feltépett horizontális sínpár 6-os csavarjait műtöttem ki egy kivételével egész nap
kis székkis fúró meg egy würt kiszedő ami azért az átlagtók faszább
a legtutibb az volt hogy egy levegpős munkahengerből ami 70 ezer volt az m3 csavart kifúrtam, ott voldog volt mindenki adtak is valami bónusz aprópénzt érte
amúgy én 60 órát dolgoztam minimálbérért volt hogy 2 hónapig dolgozni se voltam mert nem volt meló aztán szüret után ledolgoztam
románban 90%-ban szerszám felügyelő voltam mert ezek a gecik mindent vittek volna
a kompresszot volt szar mert az meleg volt, szerencsére profi voltam egy hengerfej tömítés csere 30-40 perc volt maximum azért volt hogy 15 kp volt fél hivatalosan és öröm táncot jártak hogy csak ennyi
pl a kaser a 10+30 bar kompresszort leszervizeli 1,2 milláért amiből az anyag 400 körül van, múltkor kilestem a szerviz kódot aztán már jeleztem hogy 200+ áfáért megcsinálom gari után ha beszerzik az anyagokat hozzá
Azt majd jövőre csinaltatom.Egyenlőre markolatok. 🤣
Mármint a 60 ezres szervizt még nem.csinálták. igy nem is tudják mennyi lesz meg mit kell😅
Tudja fene hol vettek az olaszt.
Elvileg még egybe sincs ennyi itthon. Legalábbis a bogláriak nem találkoztak vele.
Nincs es nem is lesz tiger 1200 asom.
4:15 nel.🤣
http://youtu.be/ihD3ePzXtQE?si=BUFhdhAJR5rlsDFU
Nekem meg 52 ezer de októberbe meg lesz a 60 ha nem jön semmi közbe
A leirtak az utóbbi évek ősszes tiger 1200ra igazak.
Csávó mondja a videóban
Meg kell ünnepelni,mar 10e van a dukatimban.🤣
?
Nem azik be,kavics miatt berepedt vagy 5 éve,javitottam,Van egy tartalék,es nincs gyorsvaltom.
A gyujtaskapcsolom meg sose nyiffant ki.
Fűztük a kanyarokat, fűztük🤣
Meg beázik a lámpa, beszarik a gyorsváltó😅 hirtelen ennyi a napi nyűglődés az angoloknál😆
Nem. Semmilyen formában nem vegyülök klubokkal, teamekkel😅
Nekem is uzembiztos,csak a markolat kopo-fogyó alkatresz. 🤣
Benne vagy a dukáti vip team-ben?

http://youtu.be/ihD3ePzXtQE?si=K3pk674Cl8GISer1
Pedig üzembiztos stabil mind😀
Sose volt bajom velük.