ami infó nem ok nélkül keletkezett
mert magyarország be van jegyezve az amerikai értéktőzsdén
ezt azért kellett hogy az állampapírokkal lehessen kereskedni
Nem ez az első videó, amin ilyet látok sajnos. Vannak ezek a gyűjteményekre alapuló csatornák, ott volt egy hasonló nagyszájú. Tipikus csapatos városban huligánkodó banda, gumifüst, rev bomb és egykerék, rendőrök elől futás, stb. Emberünk valahol lecsatlakozott, félrehúzódott egy áruhűzi parkolóba. Nem sokkal később megjelent a rendőr, jött az állítsa le, szálljon le, iratok, holarendszám, a szokásos. Ez meg nekiállt sípolni, hogy őt hogy merészelik vegzálni, bizonyítsa be, hogy ő részt vett ebben, mostantól csak a felettesével vagyok hajlandó beszélni, ügyvéd, satöbbi.
Eh. Gusztustalan.
Szoval nyugodtan szemetkedik,a yard meg vegzi a munkajat.Legközelebb ha uton van es gebasz,tuti nem gondolja meg hogy elusse vagy ne, siman atgazol rajta,es igaza is lesz.
Vagy csak nem siet nagyon hogy hivja a nentőket.
Nem biztos hogy megeri flegmanak lenni rendőrrel.
Mert tipik onkozpontu amerikai es azt hiszi, a rendor szemetkedik es csakis neki lehet igaza.
A teljes tarsalgas olyasmi, hogy a rendor megkeri, hogy allitsa le a motort, a srac meg 'jo, majd mindjart' es tovabb szarozik a tanksapkaval. A rendor megunja a varakozast, leallitja a bringat es kiveszi a kulcsot. Valamit mond a rendor, amit nem hallok rendesen, erre a gyerek visszakerdez, hogy latta-e ot a motorral menet kozben. A rendor mondja, hogy nem, de ahhoz hogy idejojjon a bringa, motoroznia kellett.
Aztan a motor moge megy es megjegyzi, hogy a rendszam nem koser, mert nem olvashato, fel van hajtva. A srac jatssza a hulyet, hogy dehisz o most nem is megy vele sehova, mert parkol. Idezem: ide jottem, felhajtottam a rendszamot, tankoltam - nem is ertem, mi a baja, biztos ur.
Aztan a rendor megismetli, hogy a rendszam illegal. A csavo meg vissza, hogy tulajdonkepp miert lett o most igazoltatva? Mert nem az uton nincs olvashato rendszam a motorjan, hanem egy benzinkuton parkol epp, nem vesz reszt a forgalomban. A rendor mondja, hogy a motoron nem lathato hatosagi jelzes, ezert igazoltatja aztan hozzateszi, hogy sokan probalkoznak a rendor elol futni - celozva a velheto okara a rendszam rejtesenek. a csavo vissza: igy nez ki, mintha szokni akarnek? A rendor azt mondja, jelen pillanatban nem. Elkeri a jogsijat, a gyerek meg a kulcsat keri. A rendor elengedi a fule mellett, megismetli, hogy keri a jogsit. A gyerek meg kisiskolas stilusban: akkor csereljunk, en odaadom a jogsit, maga meg adja ide a kulcsomat.
Amig a rendor hatragurul, leseggfejezi. A rendor megkeri, hogy vegye le a sisakot. A csavo megint jatsza a hulyet, hogy 'minek?' A rendor mondja, hogy azonositani akarja. A csavo erre nem veszi le a sisakot, csak elkezdi daralni az adatait. Mondja a rendornek, hogy hangosabban beszeljen hozza, mert a fuldugotol meg a sisaktol nem hall. A rendor megkerdezi a gyerektol, hogy mi a rendszama, a csavo felrehallja (vagy nem) es 'ott van a rendszamtabla', csap ra a rendszamra.
Aztan a csavo ertetlenkedik, hogy egy parkoloban o mar megis miert van igazoltatva, "nem akarok seggfej lenni, de nem ertem a problemat"...
Rendor: azert igazoltatom, mert rengeteg a bajunk a sportmotorosokkal, akik rendszeresen szoknek.
Motoros csavo: de ez nem sportmotor, ez egy stunt bike.
Rendor: az ugyanaz
Csavo: nem, nem ugyanaz, ez joval lassabb.
Rendor: A motoron a rendszam elhelyezese arra utal, hogy a hasznaloja rejti az identitasat es ez illegalis. Azert allitottam meg, hogy azonositsam, esetleg ha a jovobe egy ilyen zold sportmotorral kergetozni kell.
Azért mert a rendőr nem volt valami magabiztos, a srác meg igen.
Meg aztán amcsi rendőrökkel nem jó idegeskedni, mert ha ők is idegesek lesznek, az fájni fog 😁
Levehette az ember a gyújtást, ezt nem vitatom, de az, hogy beugrott a retesz, az már lehetett kopások miatt is... újkorába biztos nem csinált volna ilyet
Hát ilyen nem.Ha szarrá van kopva akkor is max az van hogy gyakorlatilag bármilyen kulcs jó bele,de olyan hogy a gyújtást leveszi és ezért reteszel a kormányzár,ilyen nincs.de ezeknél a kulcsoknál már ez sem jellemző,ez még a kettes golf idejébe volt.
Az, ha igaz a story (ezt nem tudhatjuk innen fotelből) meg aztán ez egy 20+ éves fóccvágeny, valszeg a kapcsoló mechanizmus is szarrá volt már kopva a megtett km 100ezrek alatt, bármi előfordulhat.
állítólag élménydúsabbá teszi a vonatozást