Bosszantó dolog, előző háten csoportos elakadást hajtottunk végre 2 autónkkal havert látogatva a tanyáján ahol fosóhomokra váltott kanyarban az út, én ahogy megállt esp-t kikapcs és tovahalad míg nej ottmarad, beülök és keresem az esp kikapcs gombot ami nincs, nagy kínlódva kievickélek és azóta keresem hogy lehet kikapcsolni, de csak obd-s diagost találzam illetve egy vidiben valami trükköt kormányfordítás, gombnyomogatás meg ilyenekbés kikapcsol, de képen nem mutatja mit csinál, ez így elég bosszantó, hohy a clio-nál nem lehet egyszerűen kikapcsolni. 😤
mi ketten voltunk meg a bébiszitter aki igazándiból csak a kocsinál volt hogy ne lopkodják el a cuccot
ellenben a kocsi ajándék volt csak tankolni kellett bele
utána jött még egy kiscsávó de olyan kegyetlen másnapos volt hogy nagyjából semmit se ért pénteken
Nem tudom most mik az árak, óradíjban 1 óránál többet legfeljebb ha a város másik végében van akkor tud és az autó kiállása 1 óra plusz maga a meló így kettő lesz és a rakodó, nem nézek hirtelen utána mennyi most a city tehernél, én ott voltam 12 évig és az pont 20 éve ért véget, de gondolom az autó olyan 6000 körül a rakodó meg 4000 lehet ezért ha ez az ár akkor 16+áfa az ára. Lehet, hogy most ránézek a honlapjukra, de Zoli a mostaniakban a profi. 😁
igen eleinte volt hogy 50 fokos kompresszorházban menet közben ment a szerelés, de ezt azért gyorsan leéítettem
főleg hogy pár helyre találtunk 400+fokot bíró tömítést aztán azok jól bírják, mert ilyen 170-250es átlagok vannak a léghűtésű gépeknél nyáron
csavart kifúrkálni kurba jó meló
mivel profi vagyok én eddgi még sosem hibáztam, egy nem jött ki mert benne rohadt a víz évekig, ide menetjavító ment
senki se basztatott, mert kb senki se csinálta volna meg helyettem
ezek tetszettek de amikor románba a szalagot teleptettünk ott mire lefúrtad az összes fasz kivolt 200+ dűbel, az geci munka, azért is hagytam ott, max kompresszor szervizeket megyek el segíeni
ellenben a román kaja nekem mindig bejött, bár a sült húsokat kb képtelenség elrontani
én költöztettem haver kispestre, a 7-kerből egy 7.5 tonnással(amire jogsim se volt és sosem mentem még ekkora döggel)
2 napog pörögtünk péntek-szombat, napi 2-3 kanyar, a 2.ra kelett felvinni a cuccot, a liftbe szerintem jó ha 1----65 rész fért be a kacatoknak
na most ezt alsó hangon 500ért vállalnám be az akkori erőnléti állapotomban
buzi nagy szekrények nem fértek el a lépcsőfordulóban, csak állva lehetett elfordítani
volt egy full fa sarok bárpult, az is baszott nagy cumi volt mire felkerült
aztán még egy délután mire felfúrtam a konyhaszekrényt a kibaszott kemény panelben
Mennyi van a Triumphban?
Remélem több mint az enyémben mert ha nem akkor körberöhöglek. Enyémen a gumi, olaj, fékbetét, fékfolyadék, akku cserén kívül nem nagyon volt más.
Óóó nem, ez most van, de 1997-ben amikor az első pesti nyitott akkor az eladókat tréningezni kellett, hogy eladjanak és ugyanez ahogy vidéken is nyitottak és ahogy a többiek is. A nyugati főnökök próbáltak mindenhol elvárni az udvariasságot és akárhogy is nézzük valahonnan innen indult az, hogy már akár szentesen is köszönnek a realban és talán azt adják amit kérek. 😁 Kis példa kb 2012 körülről, voltam fuvarban Bogyó városában egy mellékutcába kellett beállni és úgy előre láthatólag 4-5 órát várni amíg kipakolják a konténert, 2 utcára volt egy cba ahol a szokásos 4 zsömle 30dkg felvágott kombót kívántam beszerezni, felvágottaspultnál sorrakerülök, köszönök ahogy illik (de minek?) és kérek párizsit, látom, hogy
a nő ahogy van műanyagostól teszi be a szeletelőbe mire megkérem, hogy húzza le legyen kedves előtte a műanyagot mire hangosan röhögve mondta, hogy nem a tesco-ban vagyok, ha nem tetszik menjek oda és leszeletelte gusztustalan módon miközben a mögöttem álló nővel rrrajtam röhögtek, hogy mit képzelek? Gondolom mára már ott is lehúzzák a műbelet ahogy talán már a legkisebb faluban is és ez a mulitknak köszönhető mivel ott ez elvárás volt az eladókkal szemben és a vevők is hozzászoktak így a gyezsurnaják is kénytelenek lettek.
ellenben a kocsi ajándék volt csak tankolni kellett bele
utána jött még egy kiscsávó de olyan kegyetlen másnapos volt hogy nagyjából semmit se ért pénteken
faszerdő néha volt de összeszorítottam a fogam
főleg hogy pár helyre találtunk 400+fokot bíró tömítést aztán azok jól bírják, mert ilyen 170-250es átlagok vannak a léghűtésű gépeknél nyáron
mivel profi vagyok én eddgi még sosem hibáztam, egy nem jött ki mert benne rohadt a víz évekig, ide menetjavító ment
senki se basztatott, mert kb senki se csinálta volna meg helyettem
ezek tetszettek de amikor románba a szalagot teleptettünk ott mire lefúrtad az összes fasz kivolt 200+ dűbel, az geci munka, azért is hagytam ott, max kompresszor szervizeket megyek el segíeni
ellenben a román kaja nekem mindig bejött, bár a sült húsokat kb képtelenség elrontani
2 napog pörögtünk péntek-szombat, napi 2-3 kanyar, a 2.ra kelett felvinni a cuccot, a liftbe szerintem jó ha 1----65 rész fért be a kacatoknak
na most ezt alsó hangon 500ért vállalnám be az akkori erőnléti állapotomban
buzi nagy szekrények nem fértek el a lépcsőfordulóban, csak állva lehetett elfordítani
volt egy full fa sarok bárpult, az is baszott nagy cumi volt mire felkerült
aztán még egy délután mire felfúrtam a konyhaszekrényt a kibaszott kemény panelben
Remélem több mint az enyémben mert ha nem akkor körberöhöglek. Enyémen a gumi, olaj, fékbetét, fékfolyadék, akku cserén kívül nem nagyon volt más.
a nő ahogy van műanyagostól teszi be a szeletelőbe mire megkérem, hogy húzza le legyen kedves előtte a műanyagot mire hangosan röhögve mondta, hogy nem a tesco-ban vagyok, ha nem tetszik menjek oda és leszeletelte gusztustalan módon miközben a mögöttem álló nővel rrrajtam röhögtek, hogy mit képzelek? Gondolom mára már ott is lehúzzák a műbelet ahogy talán már a legkisebb faluban is és ez a mulitknak köszönhető mivel ott ez elvárás volt az eladókkal szemben és a vevők is hozzászoktak így a gyezsurnaják is kénytelenek lettek.