Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bosszantó dolog, előző háten csoportos elakadást hajtottunk végre 2 autónkkal havert látogatva a tanyáján ahol fosóhomokra váltott kanyarban az út, én ahogy megállt esp-t kikapcs és tovahalad míg nej ottmarad, beülök és keresem az esp kikapcs gombot ami nincs, nagy kínlódva kievickélek és azóta keresem hogy lehet kikapcsolni, de csak obd-s diagost találzam illetve egy vidiben valami trükköt kormányfordítás, gombnyomogatás meg ilyenekbés kikapcsol, de képen nem mutatja mit csinál, ez így elég bosszantó, hohy a clio-nál nem lehet egyszerűen kikapcsolni. 😤
Mondjuk 25e nel meg nekem se volt kopva.
Jezus,elvigyem par körre fagyizni hogy legyen ertelme tartani?🤣
Fele ennyit. De nem is kopott el a markolat 😁
mi ketten voltunk meg a bébiszitter aki igazándiból csak a kocsinál volt hogy ne lopkodják el a cuccot
ellenben a kocsi ajándék volt csak tankolni kellett bele
utána jött még egy kiscsávó de olyan kegyetlen másnapos volt hogy nagyjából semmit se ért pénteken
Ez 2005-ben tényleg ennyi lett volna 2 autóval és 6 rakodóval.
Dehogyis, vélemények ütköztetése, átformálása, ezekből mind okulunk. 😆
Nem tudom most mik az árak, óradíjban 1 óránál többet legfeljebb ha a város másik végében van akkor tud és az autó kiállása 1 óra plusz maga a meló így kettő lesz és a rakodó, nem nézek hirtelen utána mennyi most a city tehernél, én ott voltam 12 évig és az pont 20 éve ért véget, de gondolom az autó olyan 6000 körül a rakodó meg 4000 lehet ezért ha ez az ár akkor 16+áfa az ára. Lehet, hogy most ránézek a honlapjukra, de Zoli a mostaniakban a profi. 😁
Mé,te mennyit kotlottál azon a horneten? 😆
Szerencséd, 😁így már elfogadható az elkopott markolat gumi.
Nekem ez a kulsö lépcsős melo nem volt egy óra fejenket 11e ert.Ugy hogy a sogoráék is dolgoztak.
2 ezres órabér volt fullra bejelente, szóval azért nem volt az rossz 5-6éve
faszerdő néha volt de összeszorítottam a fogam
Tehat pici pénzért tatott szajja faszerdőbe......
igen eleinte volt hogy 50 fokos kompresszorházban menet közben ment a szerelés, de ezt azért gyorsan leéítettem
főleg hogy pár helyre találtunk 400+fokot bíró tömítést aztán azok jól bírják, mert ilyen 170-250es átlagok vannak a léghűtésű gépeknél nyáron
Ja,csak többször irtad hogy nyakig zsirban,dögmelegben szűk helyen kellett.
csavart kifúrkálni kurba jó meló
mivel profi vagyok én eddgi még sosem hibáztam, egy nem jött ki mert benne rohadt a víz évekig, ide menetjavító ment
senki se basztatott, mert kb senki se csinálta volna meg helyettem
ezek tetszettek de amikor románba a szalagot teleptettünk ott mire lefúrtad az összes fasz kivolt 200+ dűbel, az geci munka, azért is hagytam ott, max kompresszor szervizeket megyek el segíeni
ellenben a román kaja nekem mindig bejött, bár a sült húsokat kb képtelenség elrontani
Azert az inteligensebbek megmossak a kezuket mielott esznek.🤔
én költöztettem haver kispestre, a 7-kerből egy 7.5 tonnással(amire jogsim se volt és sosem mentem még ekkora döggel)
2 napog pörögtünk péntek-szombat, napi 2-3 kanyar, a 2.ra kelett felvinni a cuccot, a liftbe szerintem jó ha 1----65 rész fért be a kacatoknak
na most ezt alsó hangon 500ért vállalnám be az akkori erőnléti állapotomban
buzi nagy szekrények nem fértek el a lépcsőfordulóban, csak állva lehetett elfordítani
volt egy full fa sarok bárpult, az is baszott nagy cumi volt mire felkerült
aztán még egy délután mire felfúrtam a konyhaszekrényt a kibaszott kemény panelben
Tehat szotyi penzert jartal tatott szajjal a fadzerdőben.🤣
Most mar kicsit tobb.
Vasárnap, nagyon ráérnek... 😁
Mennyi van a Triumphban?
Remélem több mint az enyémben mert ha nem akkor körberöhöglek. Enyémen a gumi, olaj, fékbetét, fékfolyadék, akku cserén kívül nem nagyon volt más.
Óóó nem, ez most van, de 1997-ben amikor az első pesti nyitott akkor az eladókat tréningezni kellett, hogy eladjanak és ugyanez ahogy vidéken is nyitottak és ahogy a többiek is. A nyugati főnökök próbáltak mindenhol elvárni az udvariasságot és akárhogy is nézzük valahonnan innen indult az, hogy már akár szentesen is köszönnek a realban és talán azt adják amit kérek. 😁 Kis példa kb 2012 körülről, voltam fuvarban Bogyó városában egy mellékutcába kellett beállni és úgy előre láthatólag 4-5 órát várni amíg kipakolják a konténert, 2 utcára volt egy cba ahol a szokásos 4 zsömle 30dkg felvágott kombót kívántam beszerezni, felvágottaspultnál sorrakerülök, köszönök ahogy illik (de minek?) és kérek párizsit, látom, hogy
a nő ahogy van műanyagostól teszi be a szeletelőbe mire megkérem, hogy húzza le legyen kedves előtte a műanyagot mire hangosan röhögve mondta, hogy nem a tesco-ban vagyok, ha nem tetszik menjek oda és leszeletelte gusztustalan módon miközben a mögöttem álló nővel rrrajtam röhögtek, hogy mit képzelek? Gondolom mára már ott is lehúzzák a műbelet ahogy talán már a legkisebb faluban is és ez a mulitknak köszönhető mivel ott ez elvárás volt az eladókkal szemben és a vevők is hozzászoktak így a gyezsurnaják is kénytelenek lettek.
Front van ma? Mindenki baszogatja a másikat?
Nagyvárosban ha azt mondod a fuvarosnak, vigyen házhoz egy nagy kanapét, fel a harmadikra, 15 ezeré, az ott hal meg a röhögéstől...