Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van te fax, fájt az igazság? Hisz te raktál fel képeket magatokról, láni amit látni... meg te büszkélkedtél múltkor a gazdag cigó haverjaiddal, hogy azoknak én nyomába se érek... 🤣
A qrvasok iskolád nem sokat használt, jó nagy paraszt vagy a szó mai értelmében 🤣 ez most megint bebizonyosodott.
Nem cigányoztalak le, meg kéne tanulnod olvasni, a fiad meg túlsúlyos, (és tuti nem 150 centi, hisz te vagy 170 🤣)de arról nem ő tehet, hanem te.
Hogy milye módban élsz, látom, leszarom, és egészen biztos, hogy én úgy nem szeretnék 🤣
Na, azért csak meg lesz a suttyosági ranglista😅
Laknak rokonaim Csongrádon és Szentesen,szoktam oda menni,az biztos hogy el vannak maradva 10-15 évvel.Szóval onnan óvatosan vidékeznék.
Jaj de érzékeny lettél hirtelen amikor rajtad élcelődnek. Persze neked semmi se szent amikor mást kell "ugratni" meg sértegetni, mert az csak vicc (neked), de ugye máris nem olyan vicces ha visszakapod. 😉
Ne légy blődi.
Meki meg az egészséges táplálkozás? Elég vicces korän reggel. Már a bolti kaják nagy része sem az.
kövér kisgyerek, cigány haverjaim? Honnan az anyádból veszel ilyet te fasz? A fiam nem kövér 10 évesen 150 cm 45 kg. Cigányokkal soha a büdös életembe nem haverkodtam, egyszerű népek itt vidéken? Lehet. Bár több iskolám van mint neked és a nejednek együttvéve aki 20 éve eltart egészen biztosan mondom neked sokkal jobb módban is élünk mint ti. Ott vidéken? Csongrád környéki pusztulatfalvalváról neked Nagykőrös főváros kötsög.(ujját lefelé mutató) És mind ezt az irányomba szádból kieső okádalmat amivel lecigányozol és a 10 éves fiam sértegeted onnan következtetted, hogy eszünk megdónátos kaját.(tapsoló) 🤔
Aztán a kaja végén leöntik egy liter aszpartámos ücsivel, mert ugye a cukor az mumus, azt nem szabad fogyasztani 😁 és ettől legalább még szar is 😁
Az elhízottsági listában az usákok vezetnek, ők jóformán csak azt a szar előre készíteti gyors kajákat eszik, jó sokat...
mi a negyedik helyen állunk, ami szintén előkelő 😬 tudom, ott vidéken a kövér kisgyerek a menő, miként a cigány haverjaid közt is 🤔 az egyszerű népek ezt a gazdagság jelének tekintik 😬
Mondjuk az a daralt bar nem rosszbizre,de hogy egészseges lenne?Ne viccelj.
3-4 havonta egy alkalom elég,bar lehet sok is.
szereti a hepi milt. csirkenugátosat eszik és szerintem az meg tök egi(meghajlós)
melyik része a hihetetlen(gondolkodós)
Ezek a gyors kaják nagyon hízlalnak, akkor azért vagy olyan szép tokás, mint egy malac... de legalább szegény gyereket ne azzal a szarral etetnéd állandóan, akkor nem hízna el.
Andersen már meghalt, a helyébe akarsz lépni? 😁
minimum heti 2szer bár most kimaradt mert 1 hét peca/alkohol túrán voltam(kezeit széttáró)
miután már minden éghető anyag leégett a motorról 😅
hát ez pont nem fordulhat elő amíg a kulcs benne van nem tud reteszelődni. Ha így lenne menet közben is lezárna kénye kedve szerint 😆
hülyeség. A kulcs kivételével aktiválódik a kormányzár
Te meg csak a mekdonaldsot lattad. 🤣
minden filmjét megnéztem ő bringával bejárta a fél világot.30 éves korára többet látott bringával mint ti motorral ha még 1500 évig éltek akkor is 🤣
Mar csak tudod,mondjuk aki borruha-papucs komboban megy neki a vetlen autosnak.🤣
meg hát kinek mi az 5 teli. van akinek 230 neked meg 3 kila(kezeit széttáró)
nem látszik az ív vége ha mind a 2 sáv a tied elméletileg vehető, de fel kell motorozni előtte(gondolkodós)
életedbe nem mentél még annyival 😂
nem is értem mit akadtok ki 1000 kilométer autópályán. (kezeit széttáró) Minden héten nyomtam ilyen karikát. Max 6 óra a tankolásokkal ha nincs nagy forgalom vagy a kevésbé terhelt autópályákon.(kezeit széttáró) Gyök kettővel forgolódni idióta helyeken mert ez a divat na az a nagy faxság 😅 Igazi motoros leforgatja a motorját és nem tűri el, hogy az 1,3-as rönó táliák leelőzzék 😅 A többségnek nincs is olyan motorja ami többet megy végre mint egy átlag családi kombi 😂 akinek meg van az meg még harmadiknál soha nem merte fentebb kapcsolni de ott is max háromezerig forgatta. 😂 talán ekecs lehet a kivétel akire ez nem vonatkozik legalább is a balesete pillanatáig. Szánalmasak vagytok ezekkel a hegyi kanyargásokkal szerintem menjetek inkább kiránduló busszal ott legalább tudtok a táj szépségében gyönyörködni 😅 Vagy ha motorosat játszotok vegyetek rendes motort és legyetek végre férfiak kihasználni az adottságait egy autópályán 😅
Ha Charlie után vonaglhatok közvetlen szükség sem lesz a zászlóra, a fejem lesz szivárvány. 😏 😁