Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor balfasz volt.
Gondolom úgy történt hogy a gyújtás levétellel reflex szerűen kihúzta a kulcsot.Nem,nem zár le amíg a kulcsot nem húzod ki.
tavaszra eladó lesz, a telet még megvárom vele
Kombi,de nem ződ,nem F es nem inié.Gyujtsa fel.
Ződ kombit? 😆
Én is láttam ezt... van némelyik autóban elektromos kormányzár, amit aktiválhatott valahogy... de majd jön Blődi, mint Fóccvágeny szagértő, és majd elmondja, hogyisvanez.
Namost ezt nem ertem,a szokvanyos hogy leveszrm a gyujtast akkor nem kspcsol a kormanyzar,ilyen nincs,ki kell venni a kulcsot.
A passatnal is igy van?

https://totalcar.hu/hirek/2025...
Januarban fostaliga aszma lesz.
Januárban a tótoknál se jobb. Kicsit több a hó.......
Akko rabasztam,maradnak a tótok,meg veszek valami fostaliga aszmát.😁
Én januárban biztos hogy nem mennék ezekre a helyekre
Sosincs szerencsem.,🤣
Ha szerencséd van nem esik azon a héten😀
Bakker,akkor van egy hetem,tiznapom egyben. 🤔
Esős. November még jo szokott lenni
Ok,most néztem a motorszállítást.Drágább lett malaga,de elvileg szilveszterre van időpont kiirva.Pontos datumok még nincsenek.
Repjegy 70-100e mindez oda-vissza. 🤔
Kérdéses milyen idő van malaga-andaluziában január elején.
https://www.motorbehozatal.hu/...
Majd elviszlek egyszer.
Ott voltam,közel a hatarhoz elég sokat.Nem tunt fel a sok jóság.
A kb olyan mint nálunk nem helytálló, a hozzám közel eső részeken sok jo ut van. A szomolnoki rész is nagyon jo, de bent dobsina felé is sok uj aszfalt van fasza kanyarokkal. Maradt még szarabb utjuk igy is, de érdemes rimaszombat rozsnyo és kassa feletti részeken kujtorogni.
Te vélhetően garamfő felől jössz, neked a kanyarban egy balos és ott kezdődik, én dobsina felől szoktam leginkább, nekem jobbra fordulva fel a hegynek.
A piros a lejtősebb részeken van, tapad mint állat. Valami érdesitett aszfalt.
Vernarig csinálták meg, egy kb 8 km szakasz. Kurva jo.
Apropo,utban zakopane fele van egy szerpentines,szeles,uj,fasza,piros az egyik savja,az melyik lehet?
Megtalaltam a nentést. 😁
Kb olyan mint nalunk,csak ők kanyargosabbak.
Egy ujratervezes utan elvitt filakovo salgotarjan fele a faluk közt,megallni nem akarodzott a sok lepukkant haz es bsrna szepárok lattan,szoval csak nyomtuk a forgalommentes utakon ami a csövön kifert. 🤣