Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vesz a halál japant,bar van egy fasza cbr-em.Viheted 5 kiloert.🤣
Asszem a 675 ös street matkolatgumija van rajta,kicsit seult mert leert es bekerult a tartalék ujrahasznosito prgramba.Nincs megkopva csak rolytos picit a vege.🤣
Van a környéken másik bolt? Na meg gondolom bár felajánlották nem akartad kifizetni a fuvart hisz a nej majd megoldja. 😁 Ez egy városban ritkán mükszik ahol emeletek vannak bár vidéken sem hinném, hogy a 70 éves pár nekiállna hurcibálni, fuvarozót bérelnek a népek vagy a volt és nincs rá gond, egy 4-500000-esbútornál 15-20000 már nem számottevő ár ahhoz, hogy sérülésmentesen kerüljön helyére a bútor.
Ha mittomen,ilyen.
Fel se fogod hogy a te igenytelen boltod pest megyeben mar becsukott volna.Amugy a tulaj frissen mutott szivbeteg volt.
Es mivel azt mondta a regi gond nékul lement szamitott ra a fene.
Mondom,te orakat szopsz egy berohadt csavarral gépzsirban uszva 50 fokban napolyiért,es meg fel is teszed ide sirva többször is.
Hát most én is ilyesféle leszek, felmondtam a héten ráadásul úgy, hogy ahová megyek azok a főbb főnököm feje fölött átszóltak, hogy azonnal közös megegyezéssel engedjen el amit erősen zokonvett mindhárom főnököm így visszaút nemigen maradt ellenben ezután kamionpótokat, hűtőket kell szervizelni, szerelni és a vizsgaállomásra meg telepen belül mozgatni. Tehát én is beszorult csavarokkal és rohadt nehéz alkatrészekkel fogok szívni igaz a műhely klimatizált és vadiúj, de akkor is. 😬 😁
Nekem.egyik se kopott ki ennyire még. Mondjuk a ducatié meg olyan kemény mint a beton, azt kesztyű nélkül nem jo markolászni
de akkor miért szenved mindig? aki szeret szopni szopjon, nincs evvel baj, de amikor tátott szájjal futkos a faszerdőben ne sírjon hogy kikezdik a szája szélét a farkak
Mégiscsak japánt kell venni.
Ktm se jobb, lány barátja vett egy háromévest aztán féklámpa kapcsoló, váltószenzor, első teló folyik.....és nincs 20 ezer benne
vettük a gardrób szekrényt
volt egy öregasszony a boltban, az csak úgy volt ott mert semmit se csinált, lehet csak humán kameraként funkcionált
aztán volt még egy csini huszonéves kiscsaj, nagyjából semmihez se értett de tudta melyik prospektusban van amit keresünk, volt egy kiállított darab aztán prospektus szerint lehetett rendelni mindenféle színben
megrendeltük, és pár hét múlva hívott a kiscsaj hogy megjött, elmentünk érte futóval, asszonnyal feltettük, odaadtuk a pénzt a kiscsajnak adott valmi papírt meg egy blokkot és ennyi
amikor anyósnak vettük az előszobafalat kis szekrénnyel annyi különbség volt hogy akkor nem rendeltünk hanem elvittük ami ott volt mert megfelelt a színe neki, meg elfért az opelben a cucc
akkor is megírta a papírt a kiscsaj addig beküzdöttük asszonnyal a kocsiba a szekrényt, anyós alig fért be de végül minden hazakerült
hát ilyen egyszerű a bútorboltos élete
az hogy te túltolod nem baj, de akkor nem kell sírni hogy saját magad megszopatod

trágyát idéntől nem hordok, felbasztak hogy nekem kellett akaszgatni a pótkocsikat, még a hátam közepe is szaros volt
szőlő hordás van, jövő héttől kb 0-24ig tolom nagyjából 3 hétig, legalábbis ez van a naptárba előjegyezve
a héten még nem volt vészes pl ma el se mentem mert pár óráért nem baszok el fél napot
Ja,mondja az aki vödör napolyiert sziv gepek belsejeben 50 fokban berohadt csavarokat bányászva.🤣
Anélkül nem veszi meg, próbál vevőbarát módon viselkedni és ebből megélni a telített piacon meg még pár ilyen számodra amúgy is értelmezhetetlen dolgok. 😁
Az a baj hogy olyan egyszerű vagy nyakon felul hogy fogalmad sincs a dolgokrol,csak beleszolsz.
Nem kene csak a kanapé latotavolsagan beluli törtenesekrol hablatyolnod.
Maradjunk annyiban hogy a te mentalitasoddal a tragyahordas hozzad illő munka.
Mint a bmw,ujrahasznositott ragogumibol van a matkolatgumi.A rabaszas hogy az origi gyarit a triumphbudapest nem adta oda,en meg nem kértem.Kellett volna.
de ha nem tetszik miért csinálod???
értem én hogy a tehertaxinak beállt a dereka, de te eladod a bútort és a vevő oldja meg a hazaszállítást
miután eladtad mit érdekel téged hogy viszik fel a 122. emeletre? meg az hogy fér be az ajtón?
de
ha meg vállalod ezeket a szállítási dolgokat akkor meg miért sír a szád? kell érte kérni jó sok pénzt aztán küzdeni a nagy pénzért
🤣
Há milyen motor az vagy a kezeddel van gond😀több motort is 80 ezer felé vittem de a markolat gyári és alig kopott.
Hivtak a sogort meg öccsöt azok feladtak mi meg behuztuk,de necces volt.
Egen,a gyari ra volt öntve a bordakra,le lellett tépni-vagdalni.De egy szett futhető 120e,es kb 30e km alatt szetkopik,meg ragacsos erzesu lesz.😡Kifogtam ebayen bontottat tiger 1200 rol,de nem mindegy a gaz szekcio,bebuktam egyet mert mas a fogado resz kiosztasa.
Most meg nem talalok jo allapotut.
A domino utan meg jöhet egy progrip.
Kötél, csigasor, visszafutás gátló. Aliexpessen egész megfizethető.
Wd40, suritett levego es kiderul
No kivancsi vagyok le lehet venni ennek a domino markolatnak serules nelkul a gumi reszet a muanyag csőről.
Mert akkor talan fel lehet tenni a gumit a gyari markolatra,Elvileg kompatibilis a cucc.

I just found this on AliExpress:
HUF3,792.78 | Motorcycle Domino Handle Grips 22mm for Daytona 675 R/SpeedTriple1200RR/Street Triple 765 RS/Speed Triple 1200 RS
https://a.aliexpress.com/_EJjcbom
Pont ezert kellett volna tegnap.Minimum az hogy olyan nyomorultul érezd magad mint én tegnap.
Egy kicseszett külső lépcsőn kellett 160x200 as agyat felvinni.
Ezeket direkt ugy hegesztik hazilag össze barkácsgézáék hogy lehetelen legyen barmit felvinni.
Fel kellett huzni gurtnival.
Es mielőtt ini jönne.
Mar ki volt adva tehertaxis sracnak a meló,csak beállt a dereka.
Biztos hogy én is elzavarnálak🤣faszom szerencsätkenkedjen a szar csipeszetekkel😅
Viszont csak azt fogom meg amit meg is veszek és nem turkálok. Mondjuk emiatt sikerült előző napi cuccot vennem, de csipesszel pont ugyanigy járnék. Illetve nem nagyon vásárolok tescoban mert ott tényleg hobbi az összefogdosás.
🤣