ez már nekem se működött a huszonéves terepjárón, 3 biztosíték van ami összefügg az abs-el, ha kiveszem mindet akkor be se indul a kocsi, csak világít egy rakat piros lámpa
de ha a töltés is elmegy akkor is megáll a picsába, ezek nem opel szintű autók hogy ha fél bele kilóg attól még elmegy moszkváig meg vissza
merenyén voltatok? pecás ismerős mondja hogy oda többet nem mennek
első 2 nap kb napi 20 órát volt csónakban, vagy halat szedtek ki vagy a szereléket vitt be vagy etettek helyet váltottak
ilyen 10-15 közti halak jöttek volt hogy 20 percenként, még a dupla 24-esre is bármi félét tettek fel mindig húzták
aztán hozattak valahonnét 32es bojlit meg 1/0 horgot aztán a 15 alattiak elmaradtak, 3. éjszakára dupla 32 tett fel aztán sikerült neki aludni, de utána ezt is elhúzta valami 20+ következő éjszaka
azt mondta borzalom ami ott van, soha többet nem megy ilyen helyre
vagy csak ívás előtt felvettek mindent vagy valami front volt vagy előttük nagyon odahúzták a halakat de mindenre jöttek a halak, és kb az első órától
mutogatott fényképeket is de azt mondja a huszonakárhanyadik után megunták meg se mérték
Már rég nem, egy biztin van a légzsákkal, abs, meg egy csomó mindenen még külön kapcsolót sem lehet építeni ahogy olvasgattam mert letilt egy csomó mindent, elég gáz ha tényleg diag kell mindig a ki-bekapcsolásához. 😒
Most 4-en voltunk pecázni a komám és a szülei. Mindig is szerettek volna nagyhalakat fogni hát hozzásegítettem őket(meghajlós)Nem volt sírás ott sem vidámság és boldogság volt(meghajlós) Meg fogtak 5 mázsa halat amiben volt 18, és 20 +-os ponty is. Én úgy gondolom, hogy nem lehet azt mondani, hogy velem nem lehet kijönni(ujjával nemet mutató) Biztos Kéri B. Lacával is mamlasszal is ki lehet jönni(kezeit széttáró)
Mondjuk szerintem velük bemenni nem lehet sehová sem(kezeit széttáró) 😅
ja ja. Nem ő az egyetlen itt aki a tiltásba menekült majd onnan ugatott ki mögüle 😅
Ezt ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor sétáltatják a dobbermant a kerítés mögül meg a pinanyalogató hatalmas patáliát csinál az ugatásával és a kerítés mellett szaladgálva leköveti a nagykutyát akire rohadtul bátran csahol. Baj legfeljebb akkor szokott lenni amikor valamiért épen csinálják a kerítést és nincs berakva egy elem aszt odaérnek... 🤣
Engem nem érdekel mibe szarik,jót röhögnék rajta,biztos szórakoztatóbb társaság az övé mint a tiéd,valahogy ez a kinek van újabb kinek van több, sosem vonzott.
Most?Senki.Annakidején a kéribarom engem,mert nem bírta tovább hallgatni az igazságot a kovidról,inkább tiltott.Amivel nincs is baj,a baj azzal van hogy ha valaki tilt valakit,akkor onnantól ne véleményezze a tiltottat,vagy ha mégis megteszi akkor az úgy korrekt ha ő is véleményezhet,ellenkező esetben ez egy gyáva féreg hozzáállás.
Hát ha nem is ennyire földönkívüli a dolog de többnyire nincsenek rosszindulatú szándékaim. Persze ha valaki baszogat elküldöm én is a halál faszára 😅 Döntően kedves, érzéki, jó kedélyű, jó szándékú, segítőkész faszika vagyok. Így jellemezném magam egy önéletrajzon ha kellene ilyet írnom 😅 Biztos, hogy nem vagyok merem, kimért, karót nyelt.(kezeit széttáró) Ezt akár nevezheted dilisnek is 😅
Sértegetek? faszt sértegetek te fasz. 😅 Te olyan sötét vagy, hogy téged még csak nem is tudnálak mert nem értenéd, hogy sértegetlek🤣 Na neked ezért kár iq-ról beszélgetned. 🙃
Na mind1 ha majd véletlenül lesz gyereked majd visszatérünk rá addig te ezt úgy sem fogod megérteni soha a büdös életbe ahhoz nem vagy elég intelligens mint kiderült(kezeit széttáró) Mondjuk az, hogy ebbe zéró tapasztalatod van lehet nem a te hibád ezt nem tudom(szemeit körbeforgató)
Tipikus féreg,letiltja az embert majd úgy minősíti,és persze a letiltott erre nem tud reagálni.Tipikus gyáva patkány viselkedés,ez nem a letiltottat minősíti.
Olvass vissza. Most is folyamatosan sértegetsz mindenkit te FASZ. Még engem is pedig normálisan szóltam hozzád.
Én nem freelac vagyok. Ha jogászkodni akarsz akkor fordulj hozzá, vagy a blődi haverodhoz, neki elég alacsony az IQ szintje hogy megértsétek egymást gyökérségben.
de ha a töltés is elmegy akkor is megáll a picsába, ezek nem opel szintű autók hogy ha fél bele kilóg attól még elmegy moszkváig meg vissza