A haver ilyenkor kontaktlencset hasznal.
A baj az, hogy cilinderes a szemem, nagyon egyformara kellene csinaltatni A masodik szemcsit, mert lefordulok a motorrol menet kozben.
Nexztem mar, de ez gyanusan olcso, ami elvileg nem is lenne baj, csak hat... Ebben a vilagban elek es ilyenkor mindig gyanakszom.
A baj az, hogy jo esellyel itt helyben szukos a kinalat.
A fulemet nyomta a lefele hajlo szar egy idő utan,a sport keret meg szinte egyenes,ezert megoldotta ezt a gondot,sisak nelkul szar erzes,de azt nem hasznalom sisak nélkul.
Igaz csak vezetesre teszem fel.
Nekem volt egy ideig zart, ahhoz mindig le kellett vennem a szemcsit, fel a sisak es bedug a szemuveg. Es akkor MINDIG hajlik a szemuveg szara mert a szemednel keskenyebb a fejed, a fuled el meg szelesebb es a parnazat a szemed es a fuled korul ugye felfekszik, vagyis MINDIG szet kell fesziteni a szemcsi szarat.
Nyitottnal meg felhajtosnal meg ugy felveszem a sisakot, hogy a szemcsi a fejemen van.
Igen, sajnos a szemuveg miatt a felnyithato allvedosok mozul lehet valogatnom csak, de igy fentrol visszaolvasva a tobi marka sem feltetlenul franko, raadasul Kaposvaron nem tudok ezerbol valogatni, meg amugy is, ha a boltban felprobalom, akkor az is csak felsiker.
gyereke egyszer beszopta a nocopy zenével mert meggondolta magát a feltöltő és egyből levették a hangsávját a videójának, ami neki sok esetben 10 ezres veszteség
azóta olyan hangokat nem tesz be egy videóba se
havernak terepjárós csapatásnak vették le a hangját mert a kocsiban szólt a rádió aztán valamelyik zene nem tetszett a youtube-nak
Nagyon ritkán készítek videót - akár drónnal, akár akciókamerával. Nem szeretnék előfizetni pár - ráadásul nem nyilvános megosztású - videó hangja miatt. Csak amatőr játszadozás részemről, nincs vele semmi komolyabb célom.
a youtube no copyright, copyright free stb zenéket is fel lehet használni, de itt érhet meglepetés ha épp meggondolja magát az ember és nem lesz free zene akkor ismét leszedig a hangot a videomegosztó
ha sok videót akarsz csinálni elő kell fizetni, gyereknek is vannak ilyen fizetős oldalak a hangokra-képekre mert mindenért baszakszik már a youtube
Ez a legelső felvételeim egyike. Egy másik videó alá tettem egy Al di Meola számot, azért meg megrovásban részesített a Youtube, szerzői jogok megsértése miatt... Innentől én csak némafilmet készítek.
No,szoval kibaszott latvanyos videok vannak drone operator bazisok elleni bombatamadasoknak.
Es elve nem kapnak el egyet se.
En is gondoltam megusznam a futkoraszast a susnyasban,de nem,nem lehet,talan meg kene csipni egy raktaros posztot.........vagy nem,mert azt is radrobbantjak.
A baj az, hogy cilinderes a szemem, nagyon egyformara kellene csinaltatni A masodik szemcsit, mert lefordulok a motorrol menet kozben.
A baj az, hogy jo esellyel itt helyben szukos a kinalat.
https://eoptika.hu/oakley-szem...
Igaz csak vezetesre teszem fel.
Nyitottnal meg felhajtosnal meg ugy felveszem a sisakot, hogy a szemcsi a fejemen van.
azóta olyan hangokat nem tesz be egy videóba se
havernak terepjárós csapatásnak vették le a hangját mert a kocsiban szólt a rádió aztán valamelyik zene nem tetszett a youtube-nak
csak írtam hátha érdekel mert sokan azt se tudják hogy létezik ilyen szolgáltatás
https://www.epidemicsound.com
a youtube no copyright, copyright free stb zenéket is fel lehet használni, de itt érhet meglepetés ha épp meggondolja magát az ember és nem lesz free zene akkor ismét leszedig a hangot a videomegosztó
ha sok videót akarsz csinálni elő kell fizetni, gyereknek is vannak ilyen fizetős oldalak a hangokra-képekre mert mindenért baszakszik már a youtube
Es elve nem kapnak el egyet se.
En is gondoltam megusznam a futkoraszast a susnyasban,de nem,nem lehet,talan meg kene csipni egy raktaros posztot.........vagy nem,mert azt is radrobbantjak.