Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ez a gondom. Amugy a napig ellátok.
A haver ilyenkor kontaktlencset hasznal.
A baj az, hogy cilinderes a szemem, nagyon egyformara kellene csinaltatni A masodik szemcsit, mert lefordulok a motorrol menet kozben.
Nexztem mar, de ez gyanusan olcso, ami elvileg nem is lenne baj, csak hat... Ebben a vilagban elek es ilyenkor mindig gyanakszom.
A baj az, hogy jo esellyel itt helyben szukos a kinalat.
Nem kifejezett motorra,a cel az egyenes szar volt,de vittem a sisakot hogy tenyleg jo legyen.
O, van ilyen?
Hát lehet, van már vagy négy különféle itthon, minden járműre meg tévéhez vagy előadásokhoz.
Valami ilyesmi,semmi extra.

https://eoptika.hu/oakley-szem...
A fulemet nyomta a lefele hajlo szar egy idő utan,a sport keret meg szinte egyenes,ezert megoldotta ezt a gondot,sisak nelkul szar erzes,de azt nem hasznalom sisak nélkul.
Igaz csak vezetesre teszem fel.
Próbáltam többet, igazábol egyik se lett az igazi, bár sport keretes nem lett próbálva. Igazából a flywear ami bejött.
LS2 FF325-re vess egy pillantást. Szerintem masszívabb az állrész zárolása és a plexi is jobb.
Tapasztalatom szerint nem.Ezt a szemuveget a sisakviselesre csinaltattam.
Nekem volt egy ideig zart, ahhoz mindig le kellett vennem a szemcsit, fel a sisak es bedug a szemuveg. Es akkor MINDIG hajlik a szemuveg szara mert a szemednel keskenyebb a fejed, a fuled el meg szelesebb es a parnazat a szemed es a fuled korul ugye felfekszik, vagyis MINDIG szet kell fesziteni a szemcsi szarat.
Nyitottnal meg felhajtosnal meg ugy felveszem a sisakot, hogy a szemcsi a fejemen van.
Valami okley sport keret dioptriaval.Nekem nem gond.
Talán a szemüveg nem mindegy...
Szemuveggel is egy sima zartat hasznalok.Sosem volt kizáró ok.
Az atom v2 mar egyel dragabb... Es annak legalabb a plexi felfogatasa sokkal korrektebb elso latszatra.
Igen, sajnos a szemuveg miatt a felnyithato allvedosok mozul lehet valogatnom csak, de igy fentrol visszaolvasva a tobi marka sem feltetlenul franko, raadasul Kaposvaron nem tudok ezerbol valogatni, meg amugy is, ha a boltban felprobalom, akkor az is csak felsiker.
gyereke egyszer beszopta a nocopy zenével mert meggondolta magát a feltöltő és egyből levették a hangsávját a videójának, ami neki sok esetben 10 ezres veszteség
azóta olyan hangokat nem tesz be egy videóba se
havernak terepjárós csapatásnak vették le a hangját mert a kocsiban szólt a rádió aztán valamelyik zene nem tetszett a youtube-nak
Köszönöm. Elmentem azért, hátha még egyszer jól jöhet. (Bár inkább free Youtube zenékben gondolkodom.)
ok
csak írtam hátha érdekel mert sokan azt se tudják hogy létezik ilyen szolgáltatás
Nagyon ritkán készítek videót - akár drónnal, akár akciókamerával. Nem szeretnék előfizetni pár - ráadásul nem nyilvános megosztású - videó hangja miatt. Csak amatőr játszadozás részemről, nincs vele semmi komolyabb célom.
itt ha előfizetsz használhatod a zenéiket amit ide feltesznek
https://www.epidemicsound.com

a youtube no copyright, copyright free stb zenéket is fel lehet használni, de itt érhet meglepetés ha épp meggondolja magát az ember és nem lesz free zene akkor ismét leszedig a hangot a videomegosztó
ha sok videót akarsz csinálni elő kell fizetni, gyereknek is vannak ilyen fizetős oldalak a hangokra-képekre mert mindenért baszakszik már a youtube
Made in italy.
Ez a legelső felvételeim egyike. Egy másik videó alá tettem egy Al di Meola számot, azért meg megrovásban részesített a Youtube, szerzői jogok megsértése miatt... Innentől én csak némafilmet készítek.
No,szoval kibaszott latvanyos videok vannak drone operator bazisok elleni bombatamadasoknak.
Es elve nem kapnak el egyet se.
En is gondoltam megusznam a futkoraszast a susnyasban,de nem,nem lehet,talan meg kene csipni egy raktaros posztot.........vagy nem,mert azt is radrobbantjak.