Egy közgazdász professzor nyilatkozta, hogy amilyen homályos ígéreteket tesz a vezetéssük, ez is tarthatatlan lesz. Személyi jövedelemadó kedvezmények, kamu hitelek, kamu lakhatási támogatások….abba még a svájci gazdaság is belebukna ,nem még a magyar gazdaság ami elfelejtett repülő rajtot venni.
Nem a Tiszát szeretik az emberek, hanem a Fidesztől kezdenek előfordulni.
Főleg a fejletlenebb megyékben elő ,de még nem agymosott emberek.
Ahol hiányoznak a munkahelyek, fejlesztések, beruházások, járható utak, közbiztonság….
Egyik melóhelyemen pár hónapig kecsóról győrbe jártam minden éjjel (audi beszállítühoz lökhárítókat, óránként jártunk) és akkor volt a nahy üa áremelés és kitalálták, hogy ne pályán hanem dföldvár, fehérvár felé kerüljünk, hogy az útdíjon behozzák a veszteséget, na az útdíj tényleg kevesebb volt arra viszont 30km-el hosszabb és majdnem naponta volt vadgázolás elég jelentős károkkal az akkor 1-2 éves kamionokban és persze, hogy ez miatt megnőtt a munkaidőnk, én 2 hét után mondtam a főnöknek, hogy felmondog mire kiderült, hogy nem csak én ezért 3 hét után visszaengedtek a pályára, tehát nem érte meg és még a rossz utak miatti károkat meg sem említettem.......eddig.
nagyjából igen így van(meghajlós) Szíj lászló egyébként egy ügyes útépítő mind1 ki volt kormányon csövön voltak munkával mint vakond kft.
Aztán a polgink fia nagykőrösről elvette a szíj lányát tiszakécskén és egyenes belépő volt a nerbe ahol a polgink már ott volt mint országgyűlési képviselő. A vegyébszeres simicska menesztése után evidens volt ki veszi át a helyét. Ezek száz milliárdokat tesznek zsebre tisztán és igen ezek úszkálnak a pénzben egy barlangban. Mi pórnép fel sem tudjuk ezeket az összegeket fogni, csak 60 pusztázunk ami kb. mindössze egy 3 hónapos haszon amit építkezésre fordítottak saját részre 😅
amit ígérnek az lehetetlen
szerintem ehhez az összes ner által kimentett pénz kellene
de ugye ez se tartana örökké mert egyszer minden pénz elfogy
bokros csomaggal meg nem lehet választást nyerni, pedig kb olyan szintű átalakítás kellene
Ez a tisza nagyon gyanus......a semmiből lett a választásokhoz közel komoly bázis, egy kinézetre is ellenszenves fideszes senki piperkőccel az élen, komolytalan és sulytalan de az ország vezetésére szánt emberekkel a háta mögött. Nagy lózungok, és tarthatatlan homályos igéretek. Vagy kreálta valaki vagy satu hülyék az emberek
pár garnitúra törvényhozót már fel kellett volna kötni a parlament körüli lámpaoszlopokra
akkor talán nem csak azon munkálkodnának hogy nekik legyen minél több
na de ez a mi gyengeségünk
mega hiszékenységünk hogy még mindig elhisszük a mesét
épp egyik nap néztem a tisza ígéreteit, tiszta 90es évek, még akkor ígérgettek a pártok ennyit 😂
Szerinted a törtenelemben valtozott valami is?
Majd ha skynet kiirtja az emberiseget,talan.
Mindig vannak szegenyebbek meg gazdagabbak,es a szegenybb irigyli a gazdagot.Aztan kinyirja,es ö lesz a gazdag,skit egy szegenyebb nyir ki.
Te is azok közé tartozol akik az ilyen vagyonokat ugy képzelik el mint a kacsamesekben a dagobert bacsi uszkál a pénzben az aranyrud es péneszsak tornyok közt egy barlangban? 🤣
Rengeteget járok/jártam rajta, 30 éve folyamatosan, azért tudom, hogy bízni lehet, de nem nagyon változik ott semmi. ☹️ Ha lett volna szándék, már rég megcsinálhatták volna, nem olyan nagy falat.
Mondjuk kár is rá a pénz, úgyis szétbaxxák a pályát kikerülő román kamionok.
Duna Aszfalt -> Szijj László -> Wikipédia:
"Szíjj László üzleti tevékenysége során vállalkozásain keresztül nemcsak egyedül, hanem kooperálva más hazai mélyépítő cégekkel (konzorciumban, alvállalkozóként, partnerként) szorosan együttműködik más ismert iparági szereplőkkel, Mészáros Lőrinc cégeivel is. 2010 szeptembere és 2019 novembere között Mészáros Lőrinc két fő építőcége, a Mészáros és Mészáros Kft., valamint az R-Kord Kft., továbbá Szíjj László Duna Aszfalt nevű cége külön-külön vagy másokkal, esetenként egymással közösen több mint 2071 milliárd forint értékben nyert meg közbeszerzéseket."
Nem a Tiszát szeretik az emberek, hanem a Fidesztől kezdenek előfordulni.
Főleg a fejletlenebb megyékben elő ,de még nem agymosott emberek.
Ahol hiányoznak a munkahelyek, fejlesztések, beruházások, járható utak, közbiztonság….
Aztán a polgink fia nagykőrösről elvette a szíj lányát tiszakécskén és egyenes belépő volt a nerbe ahol a polgink már ott volt mint országgyűlési képviselő. A vegyébszeres simicska menesztése után evidens volt ki veszi át a helyét. Ezek száz milliárdokat tesznek zsebre tisztán és igen ezek úszkálnak a pénzben egy barlangban. Mi pórnép fel sem tudjuk ezeket az összegeket fogni, csak 60 pusztázunk ami kb. mindössze egy 3 hónapos haszon amit építkezésre fordítottak saját részre 😅
szerintem ehhez az összes ner által kimentett pénz kellene
de ugye ez se tartana örökké mert egyszer minden pénz elfogy
bokros csomaggal meg nem lehet választást nyerni, pedig kb olyan szintű átalakítás kellene
akkor talán nem csak azon munkálkodnának hogy nekik legyen minél több
na de ez a mi gyengeségünk
mega hiszékenységünk hogy még mindig elhisszük a mesét
épp egyik nap néztem a tisza ígéreteit, tiszta 90es évek, még akkor ígérgettek a pártok ennyit 😂
Majd ha skynet kiirtja az emberiseget,talan.
Mindig vannak szegenyebbek meg gazdagabbak,es a szegenybb irigyli a gazdagot.Aztan kinyirja,es ö lesz a gazdag,skit egy szegenyebb nyir ki.
Mondjuk kár is rá a pénz, úgyis szétbaxxák a pályát kikerülő román kamionok.
"Szíjj László üzleti tevékenysége során vállalkozásain keresztül nemcsak egyedül, hanem kooperálva más hazai mélyépítő cégekkel (konzorciumban, alvállalkozóként, partnerként) szorosan együttműködik más ismert iparági szereplőkkel, Mészáros Lőrinc cégeivel is. 2010 szeptembere és 2019 novembere között Mészáros Lőrinc két fő építőcége, a Mészáros és Mészáros Kft., valamint az R-Kord Kft., továbbá Szíjj László Duna Aszfalt nevű cége külön-külön vagy másokkal, esetenként egymással közösen több mint 2071 milliárd forint értékben nyert meg közbeszerzéseket."