Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vírus előtt nem sokkal, mondjuk az is volt vagy 5 éve
Ez most volt vagy 12 eve?
Hm, dohanyzo, alkeszek, drogosok, elhizottak tuntetnek, hogy mergez az akkugyar.
Eszem-faszom megall.
pedig kurva sok ráérős embert láttam arrafelé, egyszer voltam arra motor alkatrészekért, inkább elmentem megnézni mert sejtettem hogy nem mindenki talpig úriember azon a vidéken
de igazándiból nem volt baj az emberrel, azt adta amire számítottam a megbeszélés alapján
Hát ez olyan mint a Balatonfüredi IQ negatív tűzoltó aki utálja a turistákat, pedig ott mindenki azokból él 😆
Pedig földtúrásból, meg halászatból legfeljebb olyan életszínvonal lenne mint Etiópiában, akkor menne ám az orbánozás.
Azt ugye tudod hogy ott van pár száz méterre az Egis gyógyszergyár vegyi üzemei. Az akkugyár meg nem sok vizet zavar. És talán azt a szaros átjárót is megcsinálnák végre így 60 év után, meg felszámolnák a putrit. Igazából a Hortobágy közepére is mehetne. Okozna annyi problémát mint egy radar a hegytetőn, de ugye a sötétzöldek azt is megtámadták.
Meg melós sincs. A hozzád hasonlókkal nem jutnak sokra 😆
Ezért települnek nagyobb városok közelébe ahol a közlekedés és szállítás is jó.
Nálunk a csirkegyárban kb. 100 fülöp melózik, mert arra a szar melóra magyar már nem jelentkezett...
Kormányunk és Elnökünk hősies küzdelmének köszönhetően Dunaferrtől épp most küldtek el 2700 embert, abból kb. 2400 épp munkát keres. (és baromira szeretne dolgozni, mert az kell a megélhetéshez)
Itt az iváncsai akksigyárba (SK) meg tavaly óta nem keresnek, hanem elküldenek embereket. (és elég éles rálátásom lett nekem is hogy máshol sem nagyon van felvétel, itt az ország közepén)
eger jó helyszín szerintem oda lehetne tenni 4-5 akksi gyárat. Egy a várban is elférne 😅
Simán. 👌
Siman,a rakosrendező amugyis egy szemettelep.
a belvárosban nem lenne az igazi mert sok áru megy be és ki és így is túlzsúfolt a vidék
a hortobágyi nemzeti park ideális lenne jó nagy terület, lassan a fű se nő senkit se zavarna a gyár

amúgy ilyen tiszabura tiszaroff meg a környékbeli putri helyek lennének az ideálisak, ott még víz is van
legalább lenne meló, a környékben amúgy sincs túl nagy élet
Nem ezt mondtam. Nem a hol a gond (bár azért a jó termőföldet kár volt basztatni), hanem a hogyan.
Pl. SungEel ékes példa. Hol a gyár levegője van tele nehézfémporral, hol kapkodva javítanak valami gépet és kompresszorral a levegőbe tolnak egy valag mocskot. A gödi Samsungnál is voltak hasonlók.
Mondjuk ahol Mini Dubai-t akartak létesíteni!!! Ott elférne 2 akkugyár egymással karöltve!
Vagy a hortobágyi nemzeti parkban! 😂
Én támogatom, ha beleegyeztek?! 😇
A mindegy hol csak ne nalam-bol mersekelt se lesz,mert mindenki ezt mondja,akkor hol?
A mérsékelt környezettudatosság és a szándékos beleszarással termelés két külön műfaj.
Kötsög Revolut hétvégén 1% váltasi felárat számol fel, hogy kapnák be 🙈
Igen a telefon is kurblis, ide egy poszt előtt 10 percig kell tekerni 🤣
Gondolom nagyon kornyezettudatosak vagytok es fontos hogy a lakoterulet öko legyen.
Ezert teljesen kihaggyatok az eletetekbol mindent ami akkuval megy. 🤣
Na most kar hogy nincs feterengős.
az akku gyárral nincs probléma, tudna termelni teljesen környeztekímélő módon is
de mivel mindenki olcsón akar akkut venni(nem csak akkut hanem mindent is) így valamin spórolni kell
és ezen lehet spórolni, mert kicsi pénzért le van fizetve az ellenőrző szerv és tud termelni a sok plusz költség nélkül
csak érdekességképp
a vasas cégnél ahol dolgoztam 2 hektós hordóba gyűjtögettük mindig a hulladékot, legyen az olajos kesztyű vagy a festő előkezelő savas iszapja
a savas iszapot ilyen 100ezres költséggel semmisítették meg környeztetbarát módon hordóként, ha csak kiöntötték volna a csatornába az összes keletkező hulladékot 10 milliók maradtak volna meg a cégnél
és a cégnél is voltak kutak lefúrva amiből időnként víz mintákat vettek amiből ki lehet mutatni hogy miféle dolgokat folyattak szét a telephelyen belül
Ezt mlas-nak ecseteld!
Dolgozni? A közelében lakni se annyira vonzó.
Miért pont akkugyár??? Más nem jöhet szóba?
Vagy esetleg mit gondolsz a többi felsorolt hiányosságról, ami vidéken tapaszalható?
Te ezek szerint szívesen dolgoznál egy frankó akkugyárban? 👌
Persze, az egymást érő akkumulátor gyárakra meg az autó összeszerelő üzemekre meg prüszköl mindenki... nincs munkahely, de ha van, akkor meg nem akarnak dolgozni