Még nincs elektromos motorom. Ekkora akku abba kellene 🤣
Hondába meg ilyet raktam. Azt hiszem ez már a 2. szezon amit kibírt. Eddig nagyon tetszik hogy nem kell annyit pátyolgatni mint az ólmost. Gyakorlatilag nincs önkisülés és jobban is pörgeti az önindítót. https://vartamintabolt.hu/skyr...
Van köztük olyan vastagon. Ez a Pan America egy 2019 óta kapható "túraenduró", teljesen új tervezésű blokkal.
A rezgős 3 milkás kategória jó eséllyel a léghűtéses krómládák közül lehetett az egyik.
Itthoni motoros havernak is volt valamilyen, nem tudom pontosan, de valami 3 gurigáért vette használtan, ez 6-8 éve volt kb.
Kényelmes volt vele túrázni, mert csak a fele utat kellett rajta végig rezegni, mert haza 4 túrából 3x tréleren jött 🤣 az utolsó ilyen eset után adta el. Közben ugye 100ezres javítások, akku, fesszab, generátor, mindig ez valamelyik, vagy mind 🤣
Gyanús-e, ha a venni szándékozott motornak a nyilvántartás miatt eddig 10 tulajdonosa volt, volt, ahol a két eredetvizsga között csak 2-3 hónap telt el?
Az eladni szándékozott motor MOST gyári, de volt rajta bukócső, doboz, felnimatrica, sportkipu meg amit nem látok?
Akit ismerek és ilyenje van, az kihasználja rendesen és ő speciel nagyon dicséri (megbízhatóságot ideértve is).
Bár az is igaz, hogy nagyobb, nehezebb motorokhoz van szokva, mint te. Pl. Vmax.
Az egy erdekes dolog,mivel a mi11 pro egy 4 eves telefon snapdragon 888 akkori felsokategorias soc-al.
Nekem ennel rosszabb 11 lite mai napig akadas es probléma nelkul megy,ilyen idos korara akkucsere kellett.
Ocsem mi9Tproja is mai napig megy,az durvabb kezelest birt,kijelzo tores,akku csere stb,meg mindig akadas es egyebb gond nelkul megy.
Ha az redmi note 11 pro az helio G96soc.
Na az mar erezheto,kb a samsung A5 valamilyen kategoria.Az volt helio soc.
Lassu mint a dög,este megnezem.
Szerintem az asszonynak meg is lesz annyi ideig,ő nagyon szokott ragaszkodni az ilyen dolgokhoz ha jó.Neki szerintem a sima 24 van,vagy legalábbis a fizikálisan kisebb méretű,az áll neki kézre.
nekem eddig még egy telefonnal se volt gondom, mindegyik jól ment még az olcsó is
eddig
a dogee nevű kacat bár nem volt olcsó(160volt) néha megmarhul és olyanokat csinál hogy beteker a filmbe meg hol ezt nyit meg hol azt
ilyenkor ki kell kapcsolni aztán megjavul
csináltam hard resetet aztán ugyanilyen lett
pedig ugyanazok a média lejátszók lettek feltelepítve mint a xiaomira, a xiaomi stabil szóval nem hinném hogy vírusos lenne az app
szóval én még ezen kívül egy szar telefont se láttam, még a 30 ezresek is jól működnek
ellenben olyat láttam már hogy az unokák feltelepítettek minden szart a telefonra és meglassult durvána telefon, még utána is sántított miután letöröltünk mindent róla, de azt a hard reset helyretette utána ismét tökéletes lett
Lehet ez is a logikus,egyrészt 2évig simán tök jó,másrészt amilyen gyorsan fossák ki őket,szerintem olyan óriási különbség nincs egy 24 és 25 között,szóval sok értelme nincs is lecserélni a 24et 25re.
Nekem is az van, csak a nagyobbik memóriás ultra. Note3 tól csak ezeket tartom, egyikkel se volt gond. Általában minden második szériát hozom ki. Igy vélhetően s26 lesz a kövi
Tudja a tököm,pár hónapig volt meg aztán ment is a levesbe,kb 3 éve,nem tudom pontosan.Az asszonynak is erre jutott a telefonja,az egy évvel korábbi volt.
Ja,volt imerősom aki igy volt a fokcvágennel,egy regi szakadt golf1-ese volt,de azota a legujabb passatot ócsarolja menyire fosvagen.😂
Neked milyen is volt az a xiaomi?
Tipus,evjarat stb.
Hondába meg ilyet raktam. Azt hiszem ez már a 2. szezon amit kibírt. Eddig nagyon tetszik hogy nem kell annyit pátyolgatni mint az ólmost. Gyakorlatilag nincs önkisülés és jobban is pörgeti az önindítót.
https://vartamintabolt.hu/skyr...
Igaz az csak cella, arra még kell valami BMS
kereste az igazit
évente 2-3 vétel mindig volt
A rezgős 3 milkás kategória jó eséllyel a léghűtéses krómládák közül lehetett az egyik.
Kényelmes volt vele túrázni, mert csak a fele utat kellett rajta végig rezegni, mert haza 4 túrából 3x tréleren jött 🤣 az utolsó ilyen eset után adta el. Közben ugye 100ezres javítások, akku, fesszab, generátor, mindig ez valamelyik, vagy mind 🤣
Az eladni szándékozott motor MOST gyári, de volt rajta bukócső, doboz, felnimatrica, sportkipu meg amit nem látok?
Bár az is igaz, hogy nagyobb, nehezebb motorokhoz van szokva, mint te. Pl. Vmax.
Nekem ennel rosszabb 11 lite mai napig akadas es probléma nelkul megy,ilyen idos korara akkucsere kellett.
Ocsem mi9Tproja is mai napig megy,az durvabb kezelest birt,kijelzo tores,akku csere stb,meg mindig akadas es egyebb gond nelkul megy.
Ha az redmi note 11 pro az helio G96soc.
Na az mar erezheto,kb a samsung A5 valamilyen kategoria.Az volt helio soc.
Lassu mint a dög,este megnezem.
eddig
a dogee nevű kacat bár nem volt olcsó(160volt) néha megmarhul és olyanokat csinál hogy beteker a filmbe meg hol ezt nyit meg hol azt
ilyenkor ki kell kapcsolni aztán megjavul
csináltam hard resetet aztán ugyanilyen lett
pedig ugyanazok a média lejátszók lettek feltelepítve mint a xiaomira, a xiaomi stabil szóval nem hinném hogy vírusos lenne az app
szóval én még ezen kívül egy szar telefont se láttam, még a 30 ezresek is jól működnek
ellenben olyat láttam már hogy az unokák feltelepítettek minden szart a telefonra és meglassult durvána telefon, még utána is sántított miután letöröltünk mindent róla, de azt a hard reset helyretette utána ismét tökéletes lett
Neked milyen is volt az a xiaomi?
Tipus,evjarat stb.