Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aassziony simán keres ennyit itthon, és akkor rájönnek a céges penzek is..+ a tanulmányok ügyeljetek napi 70
Csodbement,majd feléledt.
Mint a gyaloggalopban.
A gyíkká valtoztatott emberke.
1:03-nal.
http://youtu.be/qvzNfKvIG9s?si=-liFslP0JSSkIP5Q
A mai elfoglaltság a kerti munkát követően.
Majd 2025 októberében piacra dobnak egy új típust minek az oldalán az áll hogy ktm.Itt elmondottak alapján csődbe ment,akkor most hogy került piacra egy csődbement márka motorja,felettébb érdekes.Még az is lehet hogy lámpát is lehet hozzá kapni.
Mondjuk ez az uj modell spec mar kesz allapot kozeleben lehetett a csőd elott.
Ja,a ktm is csődbe ment már........csak tudnám hogy akkor hogy lehetséges hogy kidobjanak egy új modellt.
https://www.sportmotor.hu/maga...
https://www.reuters.com/busine...

Na, a KTM után a Porsche a következő, III. negyedév, csekélyke egyMILLIÁRD dolláros veszteség!!! Igaz, a kínaiak megszopatják a többi ejrópai fost, hogy nem szállítanak olyan chip-eket, amik az autókba kellenek, nem tudom, a motorok is olyant használnak-e?
Kiadásokat akkor tudja ha már kint él,ha már osztrák rendszámos autója osztrák lakcíme lesz,és még lehetne sorolni.És egyébként meg nem is erről szólt a diskurzus hogy kinek hogy jön be,hanem hogy az osztrák átlag hol áll a magyar átlaghoz képest.
Az én barátom , igen utánajárt. Azért ment ki egy hónapra. Feltérképezte az albérletet, a kaját, a közlekedést, a kiadásokat, a bevételt…..
Nem hallomásokra alapozik.
Erre írtam, hogy nem vagyunk egyformák.
Miért,a te haverod utána jár?Csak azt látja mennyi a fizetés,a kiadással nem foglalkozik.Ezért írtam hogy sok ember megrészegedik a fizetés hallatán,a többivel nem foglalkoznak
Ezek az emberek nem járnak utána, bizonyosodnak meg a lehetőségekről, hogy mire mennek ki?
Árnyékra ugranak?
A legutoljára kiment kollégám,aki villanyszerelő,azt mondta megvárja hogy a gyerek végezzen az óvodával,aztán jönnek haza.
Na igen,sógor jönne,a felesége nem akar,neki már egy rokona sincs itthon,és a gyerek sem akar jönni.
Miért távol a családtól, barátoktól?
Valami csak másabb.
De nem vagyunk egyformák.
Te indítottál az átlagbérrel.
Nem tengődnek,élnek mintha itthon lennének .
“Szóval akkor mitől is lenne jobb ott? “

Mit válaszolt a sógorod???
Miért tengődnek kint?
Átlagkereset . Szép szó 😂
Magyarországon is 482.200ft.
Ahhoz képest tudod mennyit keres egy újonc tűzoltó? 😂
Ennek a 2/3-át.
Csodálkoznak, hogy a kutya nem nyitja rájuk az ajtót. 😂
És látod pont ők nem jönnek haza Egyébként az átlagkereset ausztriába 2400körül van.De hát erről pofázok én is,egyedül keresek majdnem annyit mint ők ketten.Szóval akkor mitől is lenne jobb ott?Ki lehet ott fogni jó melókat,de az átlag nem fog,a magyar meg pláne.
Kesz.
4000 eurót ketten????
Mit csinálnak ők?
Na azt a színvonalat itthon is lazán hozod, így már értem.
Azért egy percet én se töltenék ott.
Akkor tényleg inkább jöjjenek haza, mert attól itthon többet tud tárazni.
A barátom egyedül bőven többet kap, aki kipufogókat gyárt 30+ millás autókra. Akkor még ott az asszony fizetése. Mondjuk esze águkban hazajönni.
De a sógorodat annyi pénzért abszolút nem értem.
Tudja ő azt nagyon jól.Hogy miért nem jön haza?Miért tenné?Kiment a család,ott élnek.Egyébként ő jönne haza,vsak a gyerek nem akar.Ja,igen.mint írtam ezek mind jól hangzó dolgok,ekég sok kolléga felmondott és kiment,valahogy mindegyik hazaszálingózik.Én nem azt mondom hogy nem jó ott a meló,de nem kelk tőke hasraesni mert mondanak egy jól hangzó eurót.Ha nem hülye az ember,azt a szinvonalat itthon is el tudja érni.Sógor kettőezer párszázat keres az asszony kevesebbet,ketten nagyjából 4ezret havonta,azrán úgy indítanak hogy ezer a lakbér,az autó biztosítás annyi 1hónapban mint nekünk egy évben,két autó van.És akkor már 3ezer alatt vannak.Az olyan programok mint élményfürdő,kisvasút stb horror áron vannak,évente műszaki,egy olajcsere 250euro,és nem úgy van hogy lecseréled a ház elött,mert úgy megkúrnak mint a huzat.Szóval szép szép amit itt nálunk belengetnek,de mint írtam,nincs kolbászból a kerítés.
Mondjad a sógorodnak, hogy ott sincs kolbászból a kerítés! Nem feltételezem, hogy gyámoltalan lenne, de miért van kint!
Volt kint egy hónapot a barátom próba munkán.
Inkább nem írom le, hogy mennyit kapott, és mennyit kapna.
Hogy itthon is hozná azt a színvonalat?
Azt se részletezném.
Akkor sejted a különbséget?
De majd eldönti, hogy mit válasszon.
Nem jött haza.Jó pénz?Igen ebbe sokan beleesnek és megrészegűlnek a szám hallatán,de ez akkor jó ha ott megkeresi és itthon költi el.Egyébként ha ezt a melót itthon csinálja,pontosan tudja ugyanazt a színvonalat hozni.
A sógorod is hazajött már?
Mert egy barátom most szeretne kimenni, veszélyes helyzetű fák kitermelésével foglalkozna.
Jó pénzt kínálnak neki, de akkor figyelmezetném, hogy maradjon a seggén itthon!