Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt többször kipróbáltam és igaz, szakadt mint állat alig láttam 10m-re és mikor elértem a 180-at kezdett megszáradni a hátam, 200-nál már a mellkasom is gőzölgött és izzott a melbimbóm, 220-nál a motor is száradt, 240-nél megálltak előttem a vízcseppek és visszafordultak, 280-nál mivel a gumi forró lett elgőzőlte már 100m-rel előttem az aszfaltot murván meg cementté égett a mészkő, 300 fölött hátranéztem és vazze mögöttem ülve egy predator sikoltozott félelmében miközben lángoltak a csápjai..... tehát pipinek szerintem is igaza van.
🤣 👍️
pont ezért kell meghódítani a marsot is 😅
hát könnyes a szemünk a boldogságtól 😅
Örülünk, Vincent! 😂
Hát ennyi ésszel kettő belőled már nem is férne el ezen a kicsi bolygón... 🤣
Még szerencse ......
isteni csoda vagyok, ezer évente jó ha egy ilyen születik.....
szóval boldogok lehettek hogy itt vagyok nektek
Tudod ini gyakran kegyes a sors(kezeit széttáró) Hisz te is megszülettél 😅
van aki sosem tanul
ezért volt jobb régen amikor 17 évesen megkapta a korlátlan jogsit az ember aztán még a sikeres szaporodás előtt zsákba került
így legalább nem tudta örökíteni a hülyeség gént.....
Én?Soha.
Furi.(Gondolkodós) Pár éve amikor megosztottam veletek ezt az élettapasztalatom hordástól álltatok belém 😅
A csizmám és a kesztyűm szokott elázni.Szóval 3.
Az első sokat tapasztalt hozzászólás majd jön itt még több is 🤣
Akkor már ketten leszünk akit megköveznek, hogy nem lettél vizes motoron te sem 😅
Azt sajna teljesen hülye, aki vizes úton, esőben 180-al megy, de sebaj, legfeljebb összetöröd az arcod megint ☹️ csúnyább nem lesz úgyse 😁
140-nél meg jóhogy felúszik a 2 mm-es mintád...az nem a LE-től függ.
Persze mert lehagyod az osszes esőcseppet csak a kesztyűd vonza őket.
Legalabb ne oszd a nem létező észt.🤣
Szerencsére nem szakadó eső volt . Bújtam a plexi mögé , húztam aqvaplaning határig , a ruhám se lett vízes a 40km-en ! Az 1100 al is vigyázni kellett a vízes úton , de ez a 200Le kipörgésgátló nélkül kimerem jelenteni , hogy életveszélyes a Meztelen K3 kombóval ! Gázráncigálás nélkül 120-140 től elkezd mászni a fara a felúszástól ! Visszanéztem a GPS adatokat , 180km/h volt a max , 75km/h az átlag sebesség a 40km-en ! Útálom az esőt ! A kipörgésgátló viszont aranyat érne ekkora lóerőnél ! 🫣
MR féltengely 😅
Megfelelő tempónál max a kesztyűd lesz vizes szakadó esőben is. Bár ez az agyon tapasztalt banda ezeket a kijelentéseket kérkedve fogadja 😅 Egyik sem motorozott még esőben aki meg igen az nem 180-tól fölfelé(kezeit széttáró) Röhögve várom màr az okos hozzászólásokat akik megtapasztalás híjján el sem tudják képzelni, hogy nem éri el a pilótát a felülről jövő eső egy idomos motornál. 😅 Mondjuk ehhez a tempóhoz kell az autópálya oda még nem mennek mert azért fizetni kell 🤣
Csak hogy a touareg nem ugyanaz mint a golf .Teccik érteni?
... és tudom is a válaszod: biztos nem ugyanaz a féltengely, mert az egyiken egy zéger gyűrű három milliméterrel odébb van 🤣
"vw is rá rakott volna a golfra néhány porsche emblémát és kész a porsche olcsón,de ez nem így működik"
Pedig erre már volt példa, lásd Touareg - Cayenne 😁
... persze még Audinak is eladták, de lényegében mindenki a volkswagent kapta 🤣
Én is használtpiacot nézem,csak én az osztrákot.
A boltokban talán itt sem sokat, mert ők a gyári beszerzési árhoz képest alakítják a sajátjukat, míg a használtpiacon (mert ugye erről volt szó) más más indokok is alakítják az árakat.