Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.tiktok.com/@hobby_...

azért ez nem semmi, mindig tud újat mutatni a nyugat agysorvasztás terén
Hát persze hogy nem tartod magad annak........De valahogy mégis félted a vagyont az asszonytól.Csak tudnám minek,eldobod a kanalat úgyis az övé lesz a fele.
Nézdcsak...
Ez a zselés, ugyanolyan méretkódú és márkájú akku, mint a tied.
https://www.landportbv.com/en/...

Ez meg ugyanaz, amit vettél.
https://www.landportbv.com/en/...

Érti?
Nem TE nem tudsz olvasni, a tisztelt kereskedő keveri a szezont a faszommal. A "szaküzlet" ma sajnos nem azt jelenti, hogy szakmailag ott van az eladó a szeren.

A mezei laikus felhasználónak az van a fejében, hogy a zselés akksi a jó akksi. Ezért sok kereskedő minden szart zselésnek hív, azt is, ami nem az. Az AGM azt jelenti, hogy Absorbed Glass Mat, azaz az ólomlemezek körbe vannak tekerve üvegszálas szövettel és az a szövet van átitatva akkumulátorsavval. Ezért szerelhetők be fektetve vagy döntve is.

A zselés akkumulátor esetén a savat nem egy üvegszál pongyola fogja, hanem egy kocsonyásító anyagot adnak a savhoz, ettől zselés állagú lesz. Ezekre rá is szokás írni, hogy GÉL.
Szóval nem zselés ! Már olvasni sem tudok ! 🙄
nálunk nem volt zsidó. Szarrágónak sem mondanám magunkat. Igaz okos gazdag tűzoltók sem vagyunk 😂
Nincs azzal sem semmi baj. Az AGM (nem zselés) akksi is ki fogja szolgálni az idejét. Max. a következő akkud lítiumos lesz pár év múlva, addig még eldöntheted.
Kipróbálnék egy ilyen lítium akksit ! De erről a zseléstől is odáig voltak az eladók , de legyen úgy és hosszú élete ! 😉
Ez igaz.
Na jó de te szarrágó zsidó vagy,persze hogy félted az őseidtől hozott vagyont,és persze hogy ez neked elképzelhetetlen hisz így neveltek,a vagyon fontosabb a családnál.
Nálunk mindenki külön identitás a családba még a macska is 😅 Nincs csak mi. Hagyjuk egymást élni nem mászunk bele egymás életébe
viszont vannak KÖZÖS programjaink. Ez a mi pénzünk, meg mi vagyunk elég szar és szánalmas duma 😅
Ha igy lett volna meg se nezem.
A kapacitás egyrészt sokkal kevésbé számít, másrészt az ólmos 14Ah-jából közel sem kapsz 14Ah-t, kivéve ha kicsi árammal sokáig dolgoztatod, ami nem életszerű. Mikor parkoltál utoljára út szélén, sötétben 2-3 órát a kulcsot P állásba tekerve, helyzetjelzővel? Mert abban a szituációban volna előnye a 12Ah-ak. A Li-ion akku egy órát menne, a savas meg 2-2.5-öt.

A motornál az akksi elsődleges dolga az indítás és járás közben konstans szinten tartani az energia ellátást. A gyártó is elsősorban arra méretez, hogy X amper kell az Y wattos önindítóhoz/fogyasztókhoz, ezt Z méretű hagyományos akkuban van meg. Az ólmosnál bizony a 170A-es indtóáram eléréséhez egy 12Ah-s akku fog kelleni.

Elég lenne az 5Ah lítiumsból. A lényeg, hogy az indítóárama klappoljon vagy jobb legyen.
Nem azoldalról rendeltem , beballagtam itt Györbe akku boltba , és ott meg is vettem ! Egyébként a gyári 14Ah-ás helyett a lítiumból elég lenne az általad linkelt 5Ah ? Ehhez /sem/ nemértek ! 🤔
Már leírtam néhányszor.A fizetések külön számlára érkeznek,azt nem tesszük sehova,azt költjük,van a kp-s bevétel,azzal nem a bankba rohanok hanem megy otthon a fiókba,bárki hozzáférhet,ennek akkor volt nagyobb jelentősége mikor az asszony otthon volt a gyerekekkel és igazából nem sok szar érkezett a számlájára,ezért is van társkártyája az én számlámhoz.De én is tudom az ő kártyáját használni ha akarom.Sosem volt ilyen hogy ki hova miért mennyit fizet,mert MI vagyunk,nem Ő és Én.Teljesen mindegy hogy hol és milyen formában van a pénz,az a mi pénzünk.
A sorompo allitgatasert kapott kozfogis munkabert eleve a mama bankszamlajara utaljak, a mama bankszamlaszama lett leadva.
De csak szarazsagturo fuvel.
akkor, hogy vagytok közös kasszán?
A bankkártyádat melléteszed az övének vagy, hogy kell ezt elképzelni?
füvezel? Ezt manapság már büntetik(gondolkodós)
Izgalmas
Nem adok én le neki semmit.
Nem is valaszoltak ra.
A mentalisan serult olvtars most keresi, varja, hogy kibe lehet belekotni.
Jol van, elmegyek fumagot venni, megvolt az eso, hasznalhatom a gyepszelloztetot es elszorhatom a magot.
nem túl rég vettem és adtam is el mindbe volt alku. Most inkább ingatlannál nincs 😅
Volt, csak két menüvel arrébb...
https://akkuforras.hu/Skyrich-...
😂