Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én írtam is, hogy a lovas nekem jobban tettszik 😆 Mondjuk azt a gyalog-galoppból merítették. "Tökötök van nem lovatok" 😅
talán ha Bleki a vessző után tett volna egy "hanem" szót, akkor egyértelműbb lett volna a mondanivalója 😅
olvasni tud, csak nem mindig érti...
Szegény blekit vérigsértette ekecs mert nem tud olvasni 😆
És akkor ebből még rendeznek versenyt is.
Miért? Ló is van, mégis eljátsszák azt is, hogy lovagolnak 🤣 🤣 🤣
https://www.youtube.com/shorts...
Mi sétáltattunk menhelyi kityákat , a gyerkőcnek kellettek a pontok az éretségihez közösségi szolgálat 50h ! 2h járt egy sétáltatásért !
Na de ez mire? Eljátszák hogy kutyáznak, csak kutya nélkül? Ennek mi értelme?
Bemész egy menhelyre, legtöbb helyen szerintem ki lehet kölcsönözni egy rendes kutyát is ismerkedni. Kutya is örül, hogy végre kiszabadul kicsit, a gondozók is, meg te is kipróbálhatod magad.
Ja, és szegényt még félre is értette a címzett, már megint... 😂
👍️Most názem hogy ugyan azt írod mint én, feleslegesen koptatom az internetet.
AGM az a felitatott savas. Kicsit jobb mint a sima folyékony savas, mert mechanikailag stabilabb. Zselést én még csak riasztó akkuban láttam, indító akkuban nem. Ott a sav gél állagú. Motorra az AGM jobb szerintem.
De nincs jelentősége, az a lényeg ami rá van írva, milyen indító áramot tud, meg milyen tartós.
Ha már megvan ne dobd ki ezt 😁
Jó az is amit vettél.
Csak azért említettem, hogy legközelebb mikor cseréni kell, érdemes számításba venni a lítiumost.
Az eladók nagyon hevesen próbáltak engem lebeszélni róla, de hát ha fasza akut adnak el amit nem kell 2 évente cserélni, akkor miből menne nyaralni? 😄
Nem nekem van bajom a világgal.
A reakcioid arulkodnak...
Miből gondolod hogy itt bárkit is meg kelk győzni bármiről?Én legalábbis nem akarlak sem téged sem mást,csak van egy véleményem.Egyébként valószínű te vagy az aki a saját gyerekkori traunáit vetíti ki másra,neked van bajod az egész világgal,te vagy az aki szerint mindenki hülye mindenkinek a kurva anyját,hülyék a boktba,hülyék a szülők az ovinál iskolánál,hülye az anyósod hülye a feleséged mert annyi sampont vesz,gondolom terrorba is van tartva,aztán sokat elárul rólad hogy inkább a fikuszokat simogatod mint az unokát,és akkor el tudom képzelni milyen spicli lehetsz a munkahelyeden,hogy hogy utálhatnak ott is,szóval itt akinél probléma van,az pont te vagy,mindenki közűl.
Te sem veszed észre, hogy egy, a nevelőszüleitől gyerekkorában elszenvedett abúzus miatt megbetegedett, indulatkezelési problémával súlyosbított HHH-val beszélsz? Ezt a fajtát soha nem fogod meggyőzni semmiről, ha az érdeke - és neki az az érdeke, hogy ő legyen a domináns a vitában, mert neki csak ez jutott - és neki mindig ez az érdeke.
Csak a másét képes kritizálni, mert gyerekkorában beléverték a nevelőszülők, hogy neki kusti van, és amikor részben megszabadult, de egészében soha nem fog, mert az elméjében minden nap, reggeltől-estig ott vannak vele, így az elfojtott vágyait itt, a virtuális térben éli ki.
Szerintem ő az a fajta, aki korábban gyufával égette le a bogarak lábait. ...és sajnos ezek sokasodnak...
A kp-hoz,nem arra gondolok amit te adsz neki,hanem az egészhez
Mihez te hülye az erdő és a házingatlanokhoz? Az erdőbe akkor megy ki sétálni amikor kedve tartja ha akartok jöhettek ti is a családdal. 😅 Lakásokba én sem nagyon megyek be hisz laknak bennük de ha nagyon akar bármelyikbe bekéreckedhet ha rám hivatkozik biztos szívesen beengedik. 😅 Szóval hozzáfér ha akar de szerintem nem akar 😅
érdekességképp
a 6 ah spirálcellás akku annakidején jobban tekerte a 600as mint a 14ah savas
és még fele sem volt, az akkut az eü csomaggal kellett kitámasztani hogy ne ugráljon a helyén
bár egyszer rútul beszoptam vele mert jötünk le a hegyről és nem kapcsoltam le a gyújtást csak a vészleállító volt kinyomva és a dupla féklámpa lemerítette az akkut mire leértünk, túl sok béna pöcs volt és vagy másfél órát jöttünk lefele, ott ahol már jó párszor tizenpár perc alatt lezúgtunk
Hozzáfér?
nekem a múltkori lovacskás jobban tetszett 🤣
mit féltek te szánalmas véglény? 😂
Na jó, én most veszítettem el a fonalat. Mindegy. További kellemes hosszú hétvégét
Hisz ezt írtam én is , hogy olvasni sem tudok ! De ebbe is bele tudsz veszni ! Én kérek elnézést , hogy bocsánat , az én qrva anyámat ! 😂
Pedig jófelé keresgélsz... a "dogging" kifejezéssel játszódjál még egy kicsit a Google-ban, neked való tartalmakat fogsz találni :D