Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak 14 évesen, de jogsival (lóhajtásinak hívták akkoriban 😁) egy rigával, de ettől még akár annyi is lehetett volna ellenben a postánál a 30000km megvolt és még 20 is alig voltam, sok év melóba járás vidékről is pestre télen/nyáron még a szociban, de ez csak az akkori nyomoromra emlékeztet és nem a motorozás örömére, mikor végre lettek nyugati motorok akkor már az esőben is öröm tudott lenni (tényleg, a pár 16-7 éves videóim még fent vannak és van köztük havas is), de ma már ha lehet kerülöm, idén kb 8000km-t mentem melóba nyáron és alig kapott el az eső. Hát az efféle történetemre mertem bátorkodni kijelenteni, hogy többet mentem esőben mint te (persze tévedhetek) néha haladósan is bár 2-3-400-al tényleg ritkán és vsak akkor ha szélvihar is volt oldalról.
Még eső is volt turán,en is ott voltam,kikerultek az esőcseppek pipsen.🤣
Mert valamikor elmondta és van aki emlékszik ezekre.
Gratulálunk neki😍 Majd laminálok neki egy oklevelet 😅
Kb. Nekem is ez a véleményem (kezeit széttáró)
Pipi,ne told tul a kretént,sandor minimum a duplajat mente el mint te.
Hát én biztos nem mentem motorral 60-70 ezernél többet... bár igazából sosem értettem, miért érdem a sok? Aki 50 ezer alatti nem tanult meg valamit, az 100 ezer alatt se fogja 😁
Autóban még inkább... mikor megy a faszméregető licit, én autónál 6-700 ezernél tartok, akkor jönnek az ilyen 1-2 milliókkal... akkor mindig azt mondom, hogy az nem érdem, hanem nyomorúság, hogy valaki a fél életét a kocsiban ülve tölti el munka miatt 🤣
Találom(kezeit széttáró) Aktív nagymotoros koromba olyan 6-10 ezer kilométert mentem egy évben. Az ilyen romet szimszon etz-s korszakban meg passz.(kezeit széttáró) Valószínű azokkal kevesebbet még úgy is, hogy azok a szarok közlekedési eszközeim voltak nem csak hobbi mint a nagymocik.(kezeit széttáró) Összességében mennyit mehettem mindenféle motorral nem igen tudnám megmondani(kezeit széttáró) Talán 100 talán 200 ezret? Passz. (kezeit széttáró) Közel biztos vagyok benne az itt jelenlevők közül mindenki többet ment már motorral mint én. Az autót is nehezen saccolom meg az elmúlt 34 év alatt mindenféle autóval mehettem 900-1 millió kilométert. Talán ez egy jó sacc. Abból indulok ki, hogy az utóbbi 10 évben nem megyek többet 25 ezernél. Az előző 5 év az biztos ennyi most van 126 az autóba 5 év alatt. Amíg gúnyáztam ez lényegesen több volt az olyan éves 40 ezer körül. Mondjuk nem kívánom vissza(kezeit széttáró) szóval kb. 1 millióval nem lövök nagyon mellé. (gondolkodós)
Igazából ehhez semmi köze annak ki mennyit motorozott(kezeit széttáró)
Hanem az, hogy megtapasztalta e már egyszer is ezt(kezeit széttáró)
Aki életében egyszer ült motoron de rögtön egy autópályás zuháré volt az első és egyetlen útja na akkor ő ezt már megtapasztalta(kezeit széttáró) Hiába ment sanyi motorral többet mint 10 kollegájával együtt kamionnal ha nem motorozott esőben vagy max ilyen 60-al akkor ezt sosem fogja megtapasztalni 😅
Zseni vagyok.
Egyébként ezt honnan tudja itt bárki is a másikról?
Attol meg joval kevesebbet motoroztal szarazon es esőben is,kulon kulon meg egyben.
egyébként aludjál 😅 ha férfi a taxis akkor felváltva mentek a kapásért, ha nő akkor kis szerencsével meg is mocskolhatod 😅
kisromettel kezdem 10 évesen 😆
aztán aludjak a taxissal a kocsiba egész éjjel??
nekem a kocsi egy mozgó sátor, kimegyek a partra 10-12 km aztán kiveszem a botokat és a helyére befekszek
reggel meg felkelek bedobálom a botokat és hazamegyek
idén a leghosszabb táv amit mentem a terepjáróval 30 alatt volt
gumi nem nagyon kopik 😂
majd az lesz a duma, hogy ha taxi vinné nem tud hol aludni 😅
Viszont akkor ha bérelne lehet akkor is olcsóbb volna 😅
vannak ilyenek bőséggel látod a sokat tapasztalt sanya is ilyen 😅 Még is, hogy a csudába lehet az, hogy az eső felűről esik azt még sem éri a pilótát 😅
nekem a h.ringről hazafelé nyáron az M5-ön volt olyan élményem, hogy csapattam szokásosan 2 fölött. nem vettem észre az esőt. Arra lettem figyelmes, hogy a kamionoknak füstöl a kereke 😅 A 3-ik kamiont amit elhagytam annak is füstölt itt már gyanússá vált a dolog 😅
amikor meglassítottam vettem észre, hogy zuhog a kerekek meg nem füstőlnek hanem a vizet verik 😅 Visszagyorsítottam 180-ig volt még egy 30 kilométerem a mizsei kútig. Na mire odaértem meglassult az eső csak pötyentett úgy, hogy én szárazon álltam be a shellhez az eső védett helyre(kezeit széttáró) Mondjuk egész meglepődtem, hogy ilyen létezik 😅 Na vártam ott egy fél órát ittam valami energitalt a kúton aztán vártam, hogy kiderüljön az idő. Közben rám is sötétedett. Mikor úgy gondoltam most már nem fog esni elindultam haza a pályát elhagyva a lajosmizsei szar úton. Akkor még ugye gondolatban sem volt m44 😅 Na azon az úton egyébként sem volt jó gyorsan motorozni. Kb. 5 kilométer múlva megin rázendített. Ott már bajba voltam 😅 Az lett, hogy bevártam egy autót azt a hátsólámpáján bemotoroztam 60-al kőrösre. Azon a szakaszon szarrááztam 😅
Ezt a számítást már 30 éve megcsináltuk, mikor pesten dolgoztam. akkor az jött ki, hogy 3000 kilométer alatt olcsóbb taxival járni, ha écs-t meg inflációt is számolsz akkor inkább 5000
Mondjuk mi nem ilyen két havi bérbe kerülő roncsokkal számoltunk hanem újszerű autókkal
Van olyan helyzet vagy csak örömködés amiért megteszi az ember és akkor úgy jár amit én leírtam, jön a predátor. 😬 😄
Ahhoz nem kell nagy ész, hogy az ember belássa, hogy egy idomos motoron 150 fölött nem ér az eső.. inkább az a kérdés, ki az a hülye, aki 150-nel megy motorral esőben?
A hármas bmw olyan volt, hogy 140 fölött nyugodtan kikapcsolhattam az ablaktörlőt, a légáramlat nem engedte az esőt oda... viszont már ott is elkönnyűlt a kormány, úgyhogy inkább mentem lassabban, ablaktörlővel 😁
Mondjuk igen esélyes, hogy több esőben és hóban motorozásom volt mint teneked, talán annál is több km-en mint amennyit összesen motoroztál életedben simótól kezdve. 🤔 😁
Kellene egy számvetést csinálni a kanapéról (gondolkodós) Mi az a pénz amit belefordítottál abba a kotlába azt elosztod évente 1000 kilométerrel. Lehet ám az jön ki, hogy a taxi olcsóbb volna 😅
megjött a második nagy tapasztalatú okos már zotyával ketten vagytok lesztek még sokkal többen is nagy tétbe mernék erre fogadni 🤣
a következó már oda megy
én nem szeretek utazni olyan helyre ami messzebb van mint a csatornapart
idén már így is sokat mentem a terepjáróba 700 km felett járok már és még van kb egy hónap pecaszezon
nekem a ténérén volt kézvédő, a gyári kivitel ilyen elefántfül féle
az simán megvédte a kesztyűt ha nem ment az ember 50 alá