Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elérhető maximális fékezés.
Közben folyamatosan újraszámol mindent, elég gyorsan.
Nem olyan bonyolult ez.
Na,kifut eléd egy vad,elsődleges veszély,szemből autó jobb oldalon végig nyárfa,mi a döntése?
én utálok utazni, még a csatorna partig is úgy megyek hogy majdnem sírok közben, ha ott vagyok az már fasza csak megindulni nem szeretek
mehetnék évente 2-3 alkalommal usába meg összevissza mindenhová teljesen ingyen de nem megyek mert utálok menni
a vezetés meg teljesen gáz, annyira megutáltam amikor ingáztam a melóba, mert millió idióta van az utakon és egyre kevésbé bírom a hülyéket elviselni
Mondjuk a te korodba már jobb is lenne.
Akkor az egy demokrácia, vazz, úgy össze fog veszni előzés előtt saját magával pillanatok alatt, hogy örülhetek ha ki nem vág az utastérből. 😬
Hááát én még mindig az utazást, vezetést tartom nagyobb élménynek mint a megérkezést és ha ottvagyok azt várom mikor indulhatok újra. 😎
sok millió ember döntésének az átlagát dönti. Szóval egy embernél biztos jobban és gyorsabban dönt 😆
A vezetés fárasztó és veszélyes... ha nem 7 óra meg vagy 10 rugó lenne, simán járnék vonattal, közben szundikálnék, olvasgatnék, mind a kettő hasznos.a
De ilyen formában ha nem te vezetsz is az lesz.Ha alszol ha eszel ha újságot olvasol akkor is az.
Inié is az lesz. A tungsten a wolfram, csak angolul.
Nem az a lényeg hogy mennyi idő alatt dönti el,hanem hogy mi a döntése.
ez biztosan így van, mert ismerek olyat aki már háromszor nősült 😅
hát ez már az mi-vel összekötve nem probléma, hogy mérlegel. Szóval amin te hetekig lamentálgatsz a számítógép az a másodperc 100 ezred része alatt mérlegel és dönt majd végrehajt. 😅
A cél a hasznos, az oda vezető út járulékos veszteség ☹️
A vezetés nem haszontalan,hacsak nem céltalan.
Az elmúlt évben több mint 20x voltam pécsen, alkalmanként több mint 500 kilométer, az durván 11000... hát ez az idő elment az életemből haszontalanul, amit vezetéssel töltöttem... akár át is aludtam volna.
90% wolfram, gondolom a maradék 10 nem lítium.....szerintem ez is nikkel ötvözet
Majd megtanulod, hogy pontosan fogalmazz. Ország, város, közterület neve, GPS koordináták, stb.
Mimikáról? Erről akkor mit fog gondolni?
Nem wolfram volt csak alumínium. Wolframot elég nehéz megkarcolni bármivel is de az eszterga kés ami keményfém lapkás hasonló keménységű van ami wolfram az is.
Nyomtattam mm beosztású papír csíkot amit rá ragasztottam a tokmányra. Miliméterenként fordítottam egyet, a szánnal meg oda vissza karcoltam a ricniket.
Biztos hogy wolfram? Az én darts nyilam tungsten nikkel ötvözet mondjuk az is kemény...
Ha mondjuk véletlenül nem a bp-i roosevelt térre hanem a washingtonira akar vinni akkor jobb ha hibernál különben még a csontjaim is elporladnak mire odaérek. 😁
Ahogy László írta a MI fogja vezérelni így akár mimikáról is leolvashatja, hogy sietnék és akkor kényszere lesz az előzésre csak ugye annak a kivitelezése lehet gond, bár ha ugyanazokat teszi amit én tennék akkor mivel jobban lát és gyorsabban agyal ezért tényleg jobb lehet nálam. 😁
Amikor beül valaki, azonnal elkábítja az utast, így pont mindegy is lesz, hogy mikor ér oda, mert a célban felébreszti.
Ennyi, pont 5 másodperc kellett a megoldáshoz nekem.
Alvó ember SOHA nem siet és nem is ideges. És még előzni sem akar.
De nem ezért nem fog előzni,Ilyen droid üzemmód lesz,miért akarna előzni egy önvezető autó?Egy önvezető autó mi alapján hoz döntéseket?
Ezmiez?