ilyenek ezek a gyerekek
a puska több volt mint 100 ezer
én légpuskáért nem adnék ennyit nem egy műanyag lövő vacakért
én ha vennék ilyesmit csak lézer lenne, nem is értem mi értelme van ennek a red dotnak
távcső de nem távcső.... piros pont is meg nem is 😂
Nem tudom mit pörögtök ezen, ez a 25 ezres még bőven sok is egy ilyen airsoftos szarra, dehát "a gyeröknek a legjobb köll mindenbű" 😁
Amit linkeltem, az 15000 forintos vacak kibírja a 9 mm sigsauert, pedig az olyan gyorsan bassza hátra szánostól, hogy nem is látod, mégse esett szét.
Na akkor adok a kezedbe egy puskát, aztán 25 méterről (szabványos verseny távolság) megnézem hogy találod el a céltáblát akármilyen irányzékkal 😁
Nagyon jó lövésznek nem probléma szerintem, de az ilyen kényszer sorozott gyorsítottan kiképzett baka esetén jó ha 10 méterről eltalál egy embert.
Itt vannak a nagy lövészek. Spöttle ugye rendőr volt, kapott kiképzést....persze ettől még szánalmas, de a közkatona sem fog jobbat lőni. http://youtu.be/QbraLT9fbrI?si=OcznRiv8l2kU4ZwM
csak ugye egy 100+ ezres játék puskán lehet égő egy gagyi pirospont
aztán szegény tizenéves gyerek lelkibeteg lesz miatta
ez is ugyanolyan gagyi mint a többi? https://ferfiakjatekboltja.hu/...
mert ha nincs nagy különbség akkor kár dupla pénzt adni érte
Átlagos katona nyílt irányzékkal egy repülő mini drónt 40 méterről se talál el... talán ha engedi rá a sorozatokat, vagy többen lövik sorozattal egyszerre.
szóval akkor az a kétpálcás férfiakjátékboltos megfelelő lehet a játék puskára?
ha a drágább se jobb akkor kár drágát venni
annyi idő meg nincs hogy az aliról megjöjjön bármi
Optikailag a zárt a jobb. Jobban van védve az egész, a külső fény és alencsén a por se zavarja annyira, ha hülye halyről jön.
A kompakt méret, kisebb súly és gyorsabban leadható lövés miatt pisztolyra jellemzően a nyitott megy.
Ez a zárt, amit én linkeltem, az nyitott. Puskára zárt, pisztolyra nyitott szokott lenni. 5e és 200e közt vannak 😅 airsoftra meg ilyen játékokra én nem vennék drágát - mert minek...
Gyorsabb. Ezt tudja.