Sztem ők ketten inkább repülni tudtak, mint célozni - de az biztosan nehezebb... a vörös báró egy korszakos zseni volt, most, hogy említetted, le is szedtem a filmet, majd vacsi mellett megnézem 😃 (láttam már valamikor rég)
Richthofen is, de mindkettő a kilőtt ellenséges gépek számával tűnt ki.
Chuck az más, afelettmár csak az isten van. Ha Chuck megengedi neki, nyilván. :D
Amennyi video jelenik meg 4 ev alatt,es a ket felnel kb 400e-400e ember dolgozik kozvetlen a fronton tuti sok nem olimpiai lövesz van ott.
Viszont sok idejuk van gyakorolni,az egesz ottletük arrol szol hogy hogy tudjak a dronoka semlegesiteni.
Mondjuk az ellato katonakon csodalkozom.
Egy teherauto nagy celpont ezert motorokra meg quadokra rakjak fel a cuccot es vidzik ki az elso vonalra,durva mit mennek a szutyok kis kinai 2-300-as crossmotorokkal.
Ha olyan ember áll a puska mögött... Alvin York, Vaszilij Zajcev, Richthofen báró, Simo Häyhä, Chuck Yaeger és a hozzájuk hasonlók mind olyan családi környezetben nőttek fel, ahol vadásztak és már sokminden ment nekik csuklóból és a mozgó célpont sem volt nekik új. Biztos vagyok benne, hogy a szlávoknál is van ilyen.
Én egy éve lövök nagy kaliberrel, most tartok kábé 400-nál, de én keveset lövök a többiekhez képest.
Szerencsére 50 km-re van a legközelebb lőtér, különben már háromszor ennyit ellövöldöztem volna 😄
50 ezer per halott ellenséges katona, de ja, elég meredek. :D
A sok sorozott pubi csak szórta az ólmot full auto-ban, ezért nyomták fentről a 3 lövéses rögzített rövid sorozatot a későbbi fegyvereiken.
Jaj hagyjad már ezerből egy olyan van, vagy inkább 10000-ből...
volt valami statisztikai adat arra, hogy az amerikaiaknak vietnámban egy ellenséges áldozatra valami kettő százezer töltény esett. 😁
Életveszély nem tesz szuperhőssé, csak a gyakorlás.
Chuck az más, afelettmár csak az isten van. Ha Chuck megengedi neki, nyilván. :D
Rokona, a Norris na az igen 🤣
Viszont sok idejuk van gyakorolni,az egesz ottletük arrol szol hogy hogy tudjak a dronoka semlegesiteni.
Mondjuk az ellato katonakon csodalkozom.
Egy teherauto nagy celpont ezert motorokra meg quadokra rakjak fel a cuccot es vidzik ki az elso vonalra,durva mit mennek a szutyok kis kinai 2-300-as crossmotorokkal.
http://youtu.be/MowWjVqhWaI?si=c03rBxDcwRw4Uyrq
Szerencsére 50 km-re van a legközelebb lőtér, különben már háromszor ennyit ellövöldöztem volna 😄
A sok sorozott pubi csak szórta az ólmot full auto-ban, ezért nyomták fentről a 3 lövéses rögzített rövid sorozatot a későbbi fegyvereiken.
volt valami statisztikai adat arra, hogy az amerikaiaknak vietnámban egy ellenséges áldozatra valami kettő százezer töltény esett. 😁
Van video hogy a mozgo pickup-bol szedik le.