Mintha nem egy fpldreszen elnenk,a holapatom nem kopott 15 ev alatt semmit.Szoval erzrlmezheto homennyiseg sem volt,vagy vecses hegyvidék?
Nyarival meg epp elindulni nem fog az ember,nemhogy csapatni.De legalabb lehet morcogni az abs miatt.
Minden évben volt annyi hogy lehessen gyakorolni. Szerintem azt is a téligumi lobbi intézte, hogy kehessen riogatni, higy nyárigumival mind meghalunk. Amikor megvettem a Teslát, meg kimentem a vizes műgyantás Groupama pályára csúszkálni a nyár közepén. Szóval a lehetőség adott mindenkinek a gyakorlásra.
2012-ben egész nagy hó volt felénk itt-ott olyan hófúvások voltak hogy az opel motorháztetőn túl ért
utána is egyik évben akkora volt hogy kb az endúró hasáig ért
több nagy hóra nem emlékszem az elmúlt 15 évben
De ettől függetlenül régen volt olyan, amikor mély hóban nem tudtunk elindulni, mert elforgott a kerék és a beavatkozása zavaró volt. Behintáztatáskor kiütötte a ritmust. Kikapcsoltam és gond nélkül kijöttem. (régi Fabia)
Aki kitalálta, hogy a clio-n ne lehessen kikapcsolni az esp-t annak kívánom, hogy sivatagokon kelljen átkelnie megállás nélkül (vagy inkább elindulás) élete végéig. 😤
Nyarival meg epp elindulni nem fog az ember,nemhogy csapatni.De legalabb lehet morcogni az abs miatt.