Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mintha nem egy fpldreszen elnenk,a holapatom nem kopott 15 ev alatt semmit.Szoval erzrlmezheto homennyiseg sem volt,vagy vecses hegyvidék?
Nyarival meg epp elindulni nem fog az ember,nemhogy csapatni.De legalabb lehet morcogni az abs miatt.
Meg a blődivel és veled ellentétben nekem van életem. Sok mindennel foglalkozom, sok mindennek tudok örülni. Most épp a hónak.
Minden évben volt annyi hogy lehessen gyakorolni. Szerintem azt is a téligumi lobbi intézte, hogy kehessen riogatni, higy nyárigumival mind meghalunk. Amikor megvettem a Teslát, meg kimentem a vizes műgyantás Groupama pályára csúszkálni a nyár közepén. Szóval a lehetőség adott mindenkinek a gyakorlásra.
Fórum? Ot tudod hogy csak okoskodó idióták vannak.
Használati utasítást nézd meg.
Nem találtam és a fórumon is azt mondták, hogy ez ilyen, aszfaltra gyártották. 🙄
Há ja,csak a sok semmi után nagynak tunik.
errefelé kb 20 centi esett, gyerekként ettől csak több volt
A mostani se volt nagy,csak felfujták.
2012-ben egész nagy hó volt felénk itt-ott olyan hófúvások voltak hogy az opel motorháztetőn túl ért
utána is egyik évben akkora volt hogy kb az endúró hasáig ért
több nagy hóra nem emlékszem az elmúlt 15 évben
Akkor kurvarég nem voltal boldog. 🤣Tizenöt éve nem volt ertelmezhető hó.Tuti sokat gyakoroltál az évek alatt. 🤣
Ha nincs rá külön gomb, akkor menüből lehet.
Nem mindegyiken, a clion pont nincs rá lehetőség és most copkodok vele, a citronnek van kapcsolója, ennek semmije vagy legalábbis nem jöttem rá. 😒
Én szeretek ökörködni a hóban 😁

De ettől függetlenül régen volt olyan, amikor mély hóban nem tudtunk elindulni, mert elforgott a kerék és a beavatkozása zavaró volt. Behintáztatáskor kiütötte a ritmust. Kikapcsoltam és gond nélkül kijöttem. (régi Fabia)
Még soha nem éreztem , hogy ne tudnék hóban mozogni vele kikapcsolás nélkül ! 🤔
Elhiszem , azért néztem meg hamar , mert Sanyi panaszkodott , hogy a clion nem lehet ! 🤔
Kikapcsolni mindegyiken ki lehet, hogy hóból, sárból ki lehessen mászni, de akkor sem szűnik meg teljesen.
A transporteren ki lehet , legalább is a T5 Caravelle-n tuti ! 😉
ki kell venni a gyorsulás szenzort
aztán lesz 1-2 sárga lámpád de lehet szúrni neki ezerrel
toyotában nekünk sincs benne csak műszakira
Aki kitalálta, hogy a clio-n ne lehessen kikapcsolni az esp-t annak kívánom, hogy sivatagokon kelljen átkelnie megállás nélkül (vagy inkább elindulás) élete végéig. 😤
Tegyel ra egy szilikoncsovet.
de örülnék 8 centinek, akkor tudnék hidegben 2 nadrágot húzni, mert akkor kiérne a vége a sok rongy közül és tudnék hugyálni a parton
Az F1-ben azért nincs ABS mert így többet számít a pilóta tehetsége.
Az csak 3 centi.
Ini répája? 🤔
Jah,már feltörtem,a német prémiumban van ESP IS.🤣