Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az én tapasztalatom,a szerelőké!5-6?Pont erről beszélek.Meg egyébként mint már írtam,10év alatt nem lehet megtanulni autót gyártani.Lásd tesla,hemzseg a karosszéria hibáktól.Kínainál még ezt sem tudjuk,de szoktam olvasgatni fórumokat,hát ott is minden tulajnak van valami nyűgje.
Hát tapasztalatod nem nagyon lehet egyikről se😁 szerviz háttér? hát azt nem tudom, a tesla mondjuk legendásan szar ebben, ennek ellenére a kurva sok tesla van és járnak velük... tehát megoldják a szervizt valahogy. Bidé meg már van vagy 5-6, és bővül
Nem vennék teslát sem kínait,mindkettőt ugyanaz miatt,szervíz háttér és tapasztalat.
Persze mindenki erre gondol,de ilyen alapon a dizel is pont ennyi,de ott sem csak azt számoljuk hogy a pisztolyt beledugjuk.
Nekünk kettő van, egy fullvillány meg egy hibrid benzines... meg se fordult a fejünkben, hogy például az adriára a benzinessel menjünk, meg úgy általában sehova, ami 20 kilométernél messzebb van 😁
Magyarországon nincs olyan hely, ahova nem érek oda itthonról feltöltve indulva...
2027 elejétől felszabadulnak a támogatott villanyosok biztos sok lesz eladó egyébként használt teszlákat már most is vicc pénzért lehet venni
Szerintem pipi arra gondolt hogy otthon földugod a konnektorral amikor hazaértél és reggelre kész van
Hát igen,ez valahogy mindig kimarad a képletből.
azért valljuk be nem sok embernek van 1 kocsija ami csak villany, szinte minden esetben van másik kocsi is a háztartásban
max olyannak van csak egy villanyos akinek hobbi a kocsi és semmi fontos nincs az életében
neked is ott a másik, szóval ebből a szempontból te is könnyen vagy mert ha éppen sos el kell menni sopronba mert van valami fasza üzlet te se a villanyossal fogsz menni, mert amíg töltöd lehet elviszik az orrod elől a cuccot
Még az is lehet,vagy touran.Vagy egy elektromos.
Jaj pipi,ezt már annyiszor átbeszéltük.Nem nem írtam ilyet hogy 2kilométeres távokat megyek,annyi írtam hogy az ovi 2km.
Ez a 30mp számolás meg igen nagy baromság,mert hát oda állsz 0%-al,30mp múlva lehúzod,hány % lesz?7személyes minek kell,neked minek az a böszme dög?
hát az előbb írtad, hogy 2 kilométeres távokat teszel meg oviba meg festékboltba. Gondolom munkahelyre is ami szintén falun belül lehet.
Viszel max 2 gyereket 2x2 kilométerre ehhez minek a 7 személy meg minek az 1000 km? Egy elektromos autót meg nem kell 3 percig tölteni mert az ha nem vagy gyakorlott akkor is legfeljebb 30 másodperc 😅 és még benzinkútra sem kell menni(kezeit széttáró)
Mire sharanra?
ja mert most tévedtem ide(kezeit széttáró)
Persze,alkalmas, ha van belőle 7személyes 1000km hatótávval 3perc alatt megtöltve.Egyébként pont a bátyám bejelentkezett hogy megvenné az alhambrámat,lehet hogy autót cserélek.
Bakker, pipi egy hétre vissza kommentel? 🤣
na erre pont alkalmas lenne neked egy elsőgenerációs olcsó villanyverda. Az pont erre a felhasználásra való amit felsoroltál. Most, hogy bejött ez a szar idő és nem megyek hosszúkat pont azon gondolkozom lerakom a dízelt azt elkobzom a nej elektromosát 😅mert a dízel ezeket a 2 kilométer távokat nem szereti hideg motorral 😅 Egyébként a heti városi koválygás után lehet kimegyek a dízellel a pályára megjáratom, nehogy megint valalmi gebasz legyen vele 😅
főnökeidnek még nem gyanús az, hogy aki a kezed alatt kezd az nem éli meg a cégnél a 2 hetet? 😅
mi beleszaladunk a 30 felettibe is így - 10 környékén. De az még így is 200 kilométer. Szóval pest-oda vissza kipipálva máshová nem igen járunk vele télen.(kezeit széttáró)
hidd el eltud annyit egy kisebb városban is mint kecskemét. Tapasztalat 😅
Ha mi kecsón laknánk szerintem 100 km elkocsikázgatna a nej csak falun belül 😂
Mire bekúszik én már rég elhúztam.
Te hülye,sok rövid távból lesz a hosszú táv Csak hogy értsd,elindulok,2km óvoda,elindulok,bolt,elindulok festék bolt stb stb.Sok rövid táv,amiért nem érdemes nekivetkőzni.
30%-ot???, utastérfűtés, kormány és üllésfűtéssel is csak néhány százalékkal fogyaszt többet a nej vellanya. Hova megy el neked + 30%-k?
én is nézem. A bérelt garázs a műhely ahol dolgozik már a 3-ikba költözött át annak van fent galériája is.
ha a szűrő eltömődik nem indul el az se jó akksival se jó kompresszióval(kezeit széttáró)