Nem az én tapasztalatom,a szerelőké!5-6?Pont erről beszélek.Meg egyébként mint már írtam,10év alatt nem lehet megtanulni autót gyártani.Lásd tesla,hemzseg a karosszéria hibáktól.Kínainál még ezt sem tudjuk,de szoktam olvasgatni fórumokat,hát ott is minden tulajnak van valami nyűgje.
Hát tapasztalatod nem nagyon lehet egyikről se😁 szerviz háttér? hát azt nem tudom, a tesla mondjuk legendásan szar ebben, ennek ellenére a kurva sok tesla van és járnak velük... tehát megoldják a szervizt valahogy. Bidé meg már van vagy 5-6, és bővül
Nekünk kettő van, egy fullvillány meg egy hibrid benzines... meg se fordult a fejünkben, hogy például az adriára a benzinessel menjünk, meg úgy általában sehova, ami 20 kilométernél messzebb van 😁
Magyarországon nincs olyan hely, ahova nem érek oda itthonról feltöltve indulva...
azért valljuk be nem sok embernek van 1 kocsija ami csak villany, szinte minden esetben van másik kocsi is a háztartásban
max olyannak van csak egy villanyos akinek hobbi a kocsi és semmi fontos nincs az életében
neked is ott a másik, szóval ebből a szempontból te is könnyen vagy mert ha éppen sos el kell menni sopronba mert van valami fasza üzlet te se a villanyossal fogsz menni, mert amíg töltöd lehet elviszik az orrod elől a cuccot
Jaj pipi,ezt már annyiszor átbeszéltük.Nem nem írtam ilyet hogy 2kilométeres távokat megyek,annyi írtam hogy az ovi 2km.
Ez a 30mp számolás meg igen nagy baromság,mert hát oda állsz 0%-al,30mp múlva lehúzod,hány % lesz?7személyes minek kell,neked minek az a böszme dög?
hát az előbb írtad, hogy 2 kilométeres távokat teszel meg oviba meg festékboltba. Gondolom munkahelyre is ami szintén falun belül lehet.
Viszel max 2 gyereket 2x2 kilométerre ehhez minek a 7 személy meg minek az 1000 km? Egy elektromos autót meg nem kell 3 percig tölteni mert az ha nem vagy gyakorlott akkor is legfeljebb 30 másodperc 😅 és még benzinkútra sem kell menni(kezeit széttáró)
Persze,alkalmas, ha van belőle 7személyes 1000km hatótávval 3perc alatt megtöltve.Egyébként pont a bátyám bejelentkezett hogy megvenné az alhambrámat,lehet hogy autót cserélek.
na erre pont alkalmas lenne neked egy elsőgenerációs olcsó villanyverda. Az pont erre a felhasználásra való amit felsoroltál. Most, hogy bejött ez a szar idő és nem megyek hosszúkat pont azon gondolkozom lerakom a dízelt azt elkobzom a nej elektromosát 😅mert a dízel ezeket a 2 kilométer távokat nem szereti hideg motorral 😅 Egyébként a heti városi koválygás után lehet kimegyek a dízellel a pályára megjáratom, nehogy megint valalmi gebasz legyen vele 😅
mi beleszaladunk a 30 felettibe is így - 10 környékén. De az még így is 200 kilométer. Szóval pest-oda vissza kipipálva máshová nem igen járunk vele télen.(kezeit széttáró)
hidd el eltud annyit egy kisebb városban is mint kecskemét. Tapasztalat 😅
Ha mi kecsón laknánk szerintem 100 km elkocsikázgatna a nej csak falun belül 😂
Te hülye,sok rövid távból lesz a hosszú táv Csak hogy értsd,elindulok,2km óvoda,elindulok,bolt,elindulok festék bolt stb stb.Sok rövid táv,amiért nem érdemes nekivetkőzni.
Magyarországon nincs olyan hely, ahova nem érek oda itthonról feltöltve indulva...
max olyannak van csak egy villanyos akinek hobbi a kocsi és semmi fontos nincs az életében
neked is ott a másik, szóval ebből a szempontból te is könnyen vagy mert ha éppen sos el kell menni sopronba mert van valami fasza üzlet te se a villanyossal fogsz menni, mert amíg töltöd lehet elviszik az orrod elől a cuccot
Ez a 30mp számolás meg igen nagy baromság,mert hát oda állsz 0%-al,30mp múlva lehúzod,hány % lesz?7személyes minek kell,neked minek az a böszme dög?
Viszel max 2 gyereket 2x2 kilométerre ehhez minek a 7 személy meg minek az 1000 km? Egy elektromos autót meg nem kell 3 percig tölteni mert az ha nem vagy gyakorlott akkor is legfeljebb 30 másodperc 😅 és még benzinkútra sem kell menni(kezeit széttáró)
Ha mi kecsón laknánk szerintem 100 km elkocsikázgatna a nej csak falun belül 😂