Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De te is fizetsz ha el akarsz jutni a kerítésig.Na meg aztán kerítéstől kerítésig nekem nem kell gázolajoznom.
nyáron 300 km autópályát tud most 220-at (gondolkodós)
csak te ezért fizetsz én meg hatókörön belül nem(kezeit széttáró) A kutya itt van elásva (gondolkodós)
Amíg én tudom arra verni, hgoy nekem ez ingyen volt neked teljesen mind1 sok pénzért melyik kúton gázolajozod össze a kezed az otthonin vagy a határmentin 😅
Ennyi autópálya?Nagy falat egy villanynak.
Nem,Ha magyarország a kert,akkor itt nincs lánc,mert magyarország két legtávolabbi pontjához is elér oda vissza.
Végül is az neked a jó hír. Valamennyivel kevesebbe kerülnék neked ha a nej autójával meglátogatnálak 😅
A kanóc mindenképen kellene én pénzért nem szívesen tankolok egy elektromos autót 😅
Balatonfüred te szerencsecsomag
A lánc pont olyan hosszú mint a te autódnál csak többet kell töltögetni bele 😅
Nem Keszthelyen lakom.
vagy most nem tudom keszthelyi vagy veszprémi? na mind1 veszprémhez is kellene már a teszkós kábel sejtésem szerint 😅
Mint a láncra vert kutya amelyik azt nézegeti hogy meddig ér el a lánc.
blődit viszont nyáron is csak akkor látogathatnám meg ha megígérni kihúz egy narancssárga kábelt a kerítésen 🤣
Azt nézegetem, hogy északnak gyöngyös, keletnek szarvas, délnek szeged, nyugatnak dunaújváros északnyugatnak Bpest bármely pontja amit ezzel a hatótávval tud ez az autó otthontöltős ingyen árammal.(gondolkodós) nyáron ez lényegesen nagyobb táv. Pl. esztergombból simán hazajövök úgy, hogy még kocsérra is vígan kimehetnék pecázni ha tag lennék még a tónál 🤣
a 15 kw alatti most volt amikor szar idő volt aztán mindenki hetvenezett
amúgy inkább 16-17, autópályán meg 21-22
ebben már a fűtés is fasza, olyan mint a légkondi nem sokat eszik, ha teli az akku akkor 3 napig héderelhetsz benne kemping módban aztán még el tudsz menni egy közeli töltőhöz
gyújtáskulcs már a toyotában sincs, pedig 20éves elmúlt, nyomni kell a gombot aztán indul
a távirányító be van dugva egy lyukba aztán ott elvan magában
amióta lemerült az elem benne azóta benne van mert a másikkal nyitjuk/zárjuk
ha annyi hát annyi(kezeit széttáró) Ezek tény adatok(kezeit széttáró)
Inkább arra válaszoljál a teszla miért zabál kevesebb áramot mint a nej autója(gondolkodós) Vagy a 15 kw, hogy jött ki az üszködnek a teszlával. A retyónál ez 80 körüli tempónál igaz sík terepen ezen a hőmérsékleten (gondolkodós) Pálya tempónál ez közel duplája(kezeit széttáró)
Ennyi! Ez már csak ilyen. Vannak akik ezen szőröznek. Minden autónak megvannak a maga sajátosságai, lehet spórolósan menni, de ha nem arra koncentrálsz, akkor meglepő különbségek vannak.
bekapcsoltam induláskor úgy maradt(kezeit széttáró) ez valamiért nem kapcsol ki automatikusan(kezeit széttáró) Az ülés fűtés ugyan ez. Most arra jöttem rá az meg 3 fokozatban állítható(kezeit széttáró) meg arra is rájöttem, hogy a fényszóró automatikusan kapcsolgat. ha nincs előttem senki felkapcsol ha jönnek szembe lekapcsol. Ha elelőznek akkor is lekapcsol(kezeit széttáró) Ahogy városba érek akkor se kapcsol fel ha nincs senki az úton ez tuggya merre járok 😅 meg van ilyen kiegészítő világítás is rajta. ha indexelek és lelassul az autó a kanyarodáshoz akkor bevilágít oldalra, nem várja meg amíg a lámpa csóvája odaér 😆 Még ennyi flancot. De nincs semmi olyan benne amihez én 35 éve hozzászoktam. Nincs gyújtáskulcs nincs sebességváltó nincs kézifék nincs semmi olyan ami egy autóra emlékeztetne mindig keresem a bedobó nyílást induláskor a zsetonnak mert gyerekkoromba azt is megszoktam, hogy a dodzsem zsetonnal indul 😅
ez majd 20% bukó
opel olyan 10% veszteséggel dolgozott télen gázzal
egyértelműen többet. Tátrát megjártam egy tankkal a szegénységjelző cegléden gyulladt ki hazafelé. 900 km alatt elfogyott ugyanaz az üzemanyag amivel nyáron 1100 km teszek meg(kezeit széttáró)
ha bent meleg van, akkor miért kell kormányfűtés???
ülésfűtés is addig kell amíg nincs bent 20 fok
bár ezek nem nagy fogyasztók összesen lehet vagy 100w
nekem a 35w égeti a seggem ha sokáig megy
Nincs ezzel semmi baj! Ezt így kell kalkulálni. Egyébként amit nem említenek ilyenkor,hogy a benzin-diesel autók is többet kajálnak ilyenkor.
tesla saját töltője olyan hogy bedugod és tölti, nem kell baszakodni semmivel
sajnos még nem olyan sok helyen van tesla töltő, úgy gondolom kell még legalább 10 év hogy legyen minden városban
na hazaértem pestről. szóval 0-1 fok környékén 220 km a hatótáv szinte végig autópálya 130. nyáron ez 300 km. Annyira nem vagyok megelégedve a fogyasztással ez kb. 26-28 kw(szemeit körbeforgató) 2 és fél személy fűtés, üllés+kormányfűtés. (kezeit széttáró)
ja itt vagyok.(kezeit széttáró) Egy celeb szerint az elektromos autó szar,mert tölteni kell és nem csak lehúzzuk a bankkártyát hanem applikációt is le kell hozzá tölteni ezért inkább taxival ment haza az autót hátrahagyva és szerinte ez nem lehet a jövő. A töltős dologban egyébként teljesen igazat adok neki a fasznak bonyolítják túl(gondolkodós) Ezt belinkelte egy olyan ember aki nem tud számolni ezért sosem lesz villyanyos autója erre 3-an rögtön ráugrottak pipi, ini, kéri. mamlasz is beszált szerinte az idéhárom nagyobb autó mint a golf majd saját magától belinkelte ennek az elenkezőjét amit csak mellékesen megjegyeztem ezért majdnem én lettem a hülye 😅 Aztán a gyenge hatótávokról írtunk hidegbe majd kiderült az is egy tűzoltó által, hogy dinnyés cigányoktól vettem a passzátot 30 évvel ezelőtt(kezeit széttáró) Nagyjából ennyi 😅