Hm, egy átlag napi táv 500km ezeknél mert vagy messzebb mennek vagy 2 rövidebb kanyar van bár pont a lidl-nek van országosan több bázisa, de a lényeg, hogy erősen korlátozottan alkalmasak még a kiszállító melókra is, ez zöld pr na meg támogatás lehívása. Nem mondom, hogy soha nem lesznek jók, de ahhoz azért még nagy fejlődés kell, szgk-ban viszont teljesen élhetőre fejlődött csak még az ára ami riasztó, most, hogy megdöglött a citrom megint elkezdtem a használt villanyokat nézegetni, de dolgozósnak értelmes árban nem találtam olyat ami jó lenne, 2 milla körül már bőven van diesel vagy benzines míg villany még dákóban is 4 milla nekem meg olyan nell ami biztosan tudja a legalább 150-200km-t bármilyen körülmények között még legalább 3 évig.
Csak pár éve automatázok, de már inkább azt vezetek szivesebben mint a manualt, ahogy Mlas írja egy sportosabb kocsinál meg már az automata is van olyan gyors mint az átlag sofőr, egy forma1-es-nél lehet, hogy nem, de még a fórumon lévők között (pedig jól tudjuk saját bevallás alapján, hogy az itt jelenlévők 117%-a sokkal gyorsabb egy versenyzőnél bármiben) sem biztos, hogy lenne aki jobb.
Éppen lehet, ha elég erős a hálózat ehhez.
Nálunk olyan trafó van a körzetben ami szabályozza a feszültséget, így lehet bele küldeni a napelemes energiát.
Ahogy mondod. Az inverter adott halozati feszultseg felett nem enged ki delejt. Ha te termelsz egyedul es minden szomszedod fogyaszt azaz terheli a halozatot, akkor a halozat feszultsege alacsonyabb, az inverter betaplal. De ha az utcaban minden 3. hazon ott a szolar rendszer, akkor nincs visszataplalas.
Nem igazán számolgatom,Mondjuk voltam Rosenheimbe, az több mint 1200km,volt egy győri utam egy fehérvári meg ami még itt összejön megyén belül.Ennyit hamar össze lehet hozni.
Azok nem a lidl kamionjai, a multiknak egy sincs egyiknek sem csak a festés, a waberers-é és vezettem is az egyiket (menteni kellet, de ezt akkor írtam) és van pár kisebb emelőfalas is a mohunak (szintén a wabi-é) na meg pár földgázos kamion amik már használhatóbbak, de még mindig egyik hajtás sem ér a közelébe sem főleg hatótávban és infrastruktúrában a dieselnek, a villanyok gyakorlatilag 250-280km, a gázosok típustól és tanktól függően 600-1000km a dieselek meg mind 4000km főlött tudnak nem beszélve más problémákról, a villanyok sokkal nehezebbek a gázos tartályok meg lehet, hogy csak nekem, de nem tűnnek biztonságosnak.
Meséld már el te hány kilométert mentél az idén? én olyan 1500-nál tartok, mind téli jeges körülmények... igen, kell a kényelem, a high-tech, meg az automata is. Régen én wartburggal is megcsináltam, de azért most szívesebben 😁
Igen, tudom hogy ez egyszerre van, de ezt akkor is mind el kell végezni ráadásul sorba... javíts ki, ha tévednék, de én valahogy sokkal több manuális váltós autóst látok lefulladni mint automatást 🤣
Hát,valószínű hogy ez a felfogásom segít hozzá ahhoz hogy tized annyi pénzt hagyjak ott a szervizbe mint te.egyébként nekem nincs bajom az automatával,csak nekem nem kell.
Elmondtam már ezerszer hogy engem csak a kényelem és a technikai szint érdekel... akármilyen olcsó is meg akárhány kilométer megy el egy tankolással a 20 éves alhambra, az akkor se fér ebbe a kategóriában nekem bele... az 5 éves automata benzines bmw meg a 300 lóerős villany igen.
Koncentráció: 0 körüli hőfokon a félig takarított havas, jeges utakon ködben mentem 230 km-t 2 napja, tegnap meg ugyanennyit vissza, csak még rám is sötétedett... aki ilyenkor nem koncentrál, az hülye... Volt is ilyen Soltvadkert előtt az országúton, épp rakták fel a trélerre ☹️
Akiket én ismerek, hogy automatára váltott, abból talán ha egy, aki ha nem is visszasírja a kézit, de mondjuk úgy, hogy nincs elájulva tüle, de az összes többi azt mondja, hogy neki már nem kéne megint manuális váltós gépjármű.
Azt hogyan érted, hogy nem termel az inverter, mert a szomszédjának is van? A hálózati feszültség miatt letiltják?
A baj amúgy azzal van, hogy a teljesen más célokkal és feladatra tervezett és kialakított hálózatra ráengedték ezt a relatíve sok termelő kapacitást. Az, hogy esetleg még a műszaki jellemzőjük sem megfelelő minden esetben, az, hogy nem egyenletesen elosztva termelnek, ez mind-mimd oda vezet, hogy hálózati problémák lehetnek. Ütemezni meg mit, a mosást talán. Legalábbis a magánfogyasztóknál.
Mert vannak ezek az átállni képtelen szerencsétlenek mint te is aztán ez miatt pár darab manuált még gyártanak mert ki kell szolgálni azt a 4% nyi igényt😄 Automatánál mi a kényelmesebb te szerencse süti? Egyébként kizárólag gazdasági okok miatt gyártanak még manuálváltót egyébként már 20 éve eljárt felette az idő.( Kezeit széttáró) Az alsó kategóriás autó mind manuál. Csak azért, hogy csökkentse a fogyasztói árat. Valamire való autót már nem is lehet manuállal kapni. Egyszerűen nem opció(kezeit széttáró)
Tulképp igen, de az enyémet is más használta el. Ez nem jó megközités, mert az energiamérleg nagyjából azonos.
Ebben a logika a mérhetetlen energia pocséklás és az ütemezettebb felhasználás lenne, amit szintén egyes felhasználók basztak el mert nekik minden jár. Most meg sirnak hogy nem termel az inverter mert minden gazfag szomszédja felbaszott 30 kwot a tetőre medencefűtésre autók töltésére stb.....aki meg normálisan használna és kevesebből is beéri az is pórul járt.
Dettó a hibrid zöldrendszám megszüntetése. Megvették mert a zöldrendszám elönyökkel járt, de basztak töltögetni, igy a környezetvédelmi számok szarabbak lettek, nem jobbak. Én illetve nej sztem az üzem 70 százalékát elektromosban tesszük meg, ami azért hozná az elvártat de ugyanugy novembertől rendszám csere. Meg mondjuk már sok előnye se maradt a zöldrendszámnak hibriden.
Nálunk olyan trafó van a körzetben ami szabályozza a feszültséget, így lehet bele küldeni a napelemes energiát.
Itt azt írja, hogy. Na meg azt, hogy 200 km a hatótáv, ami ugye kamionnál lófütty.
Nyilván látványberuházás.
Koncentráció: 0 körüli hőfokon a félig takarított havas, jeges utakon ködben mentem 230 km-t 2 napja, tegnap meg ugyanennyit vissza, csak még rám is sötétedett... aki ilyenkor nem koncentrál, az hülye... Volt is ilyen Soltvadkert előtt az országúton, épp rakták fel a trélerre ☹️
A baj amúgy azzal van, hogy a teljesen más célokkal és feladatra tervezett és kialakított hálózatra ráengedték ezt a relatíve sok termelő kapacitást. Az, hogy esetleg még a műszaki jellemzőjük sem megfelelő minden esetben, az, hogy nem egyenletesen elosztva termelnek, ez mind-mimd oda vezet, hogy hálózati problémák lehetnek. Ütemezni meg mit, a mosást talán. Legalábbis a magánfogyasztóknál.
Ebben a logika a mérhetetlen energia pocséklás és az ütemezettebb felhasználás lenne, amit szintén egyes felhasználók basztak el mert nekik minden jár. Most meg sirnak hogy nem termel az inverter mert minden gazfag szomszédja felbaszott 30 kwot a tetőre medencefűtésre autók töltésére stb.....aki meg normálisan használna és kevesebből is beéri az is pórul járt.
Dettó a hibrid zöldrendszám megszüntetése. Megvették mert a zöldrendszám elönyökkel járt, de basztak töltögetni, igy a környezetvédelmi számok szarabbak lettek, nem jobbak. Én illetve nej sztem az üzem 70 százalékát elektromosban tesszük meg, ami azért hozná az elvártat de ugyanugy novembertől rendszám csere. Meg mondjuk már sok előnye se maradt a zöldrendszámnak hibriden.