Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondták még hogy a pöcsöddel játssz,ne a kuplungal......megyek éjszaka az üres autópályán,elképzelni sem tudom mi dolgom lenne a kuplungal
Városi forgalomban viszonylag kevésbé használom
Nekem horvát csak fele azt még is nyomogatni kell rendesen 😆
azért gyorsan rájöttetek hogy hitvány az a kocsi 😂
hiába bizonygattad milyen fasza mégis gyors elpasszoltátok
Igen hamar megszabadultál tőle
3,5 ért vihették volna a nej patika dákóját(kezeit széttáró)
felénk vannak gondok, ha süt a nap 245-250, ami még elmegy, de most a borús időben volt hogy 200 alatt volt
itt nem tud a trafó automatán szabályozni
Csak akinek a vérében van 😅
Nálunk minden második házon van már napelem a 800 méter hosszú utcában. De itt voltak korszerűsítések nálunk mindenki be tud táplálni.
Te még nyomod a gázt? Nincs tempomatod?
Hát,egyik sem durran el alattad.
Mi értékesítettük(meghajlós) Utána meg lett helyette egy sokkal áramvonalasabb 1310-es TLX-es DACIA. (Kezeit széttáró) 😅
1200km autópályán?
Az lng a legveszélytelenebb,ott leginkább ami veszélyt jelent,az a fagyásveszély
a cng tartály nyomása 200-250bar, az lpg meg 10-15 azért nem mindegy mi durran el alattad 😉
amúgy kamionban az lpg inkább csak égés javítóként szolgált, itt az egyik üdítős kamionja volt mindig a teszt
kb 5 liter gázolajjal evett kevesebbet kb 5 liter lpg fogyasztás mellett és sokkal jobban ment és mérhetően kevesesebb volt a füst
legjobban a szakadt mtz traktoroknál látszódott mit tud a dízel+gázüzem, kehes mtz úgy húzta a hármas ekét mintha előtte lett volna rajta főjavítás
Hát nyilván jobb csak gázt nyomni mint botozni azzal a darakavaróval 😅 Blődi vajon hányszor nyomja ki a kuplungot Görögországig? És visszafelé? 😅
Ha előáll az az eset, hogy a max. feszültséget eléri a hálózati fesz., akkor mégsem valami jól nézi. Vagy ha nézi, nem jó korrigál.

Az engedélyező szerv van a legnehezebb helyzetben, neki sincs időgépe hogy majd mennyit fognak a jövőben telepíteni, ergo az éppen akkor beadott igényből mennyit is engedjen, tehát egyet tud esetleg, hogy adott trafókörzetben mennyi a max. engedhető betáplálás. Aztán ha az első mindjárt eléri mert sok a pénze, akkor a többiek neki se álljanak, max. ha akkuba töltik.
Nem tudom, hogy elég-e, de az, hogy minden megyei elosztóba ezek szerint kelleni fog 4-6-8-10 darab ilyen akkor ez biztos.
Amúgy az apóstárs Németországban dolgozik egy kamionos cégnél, és ő pl. valamelyik kikötőből hordja a Kínában készített fagyasztott péksüteményt, tehát ha valaki a bébifóka és a megmentendő Földgolyóról beszél ezek után, az nyugodtan menjen a jó büdös kurva anyjába.
Nincs kedvem kikeresni a lidli forgalmát, de ugye érzed, hogy négy kamionról beszélünk, tehát nem naponta plusz négyet állítanak forgalomba, nem negyvennégy, hanem négy kamionról beszélünk.
Az lpg, de amilyennek ezeket az lng-s kamionokat láttam háááát, a tankok 15-20cm-re a földtől, a melegre rendkívül érzékeny meg az egész, lpg-s aitóm elég sok volt és az tényleg biztonságos bármi is éri, de ezek a fene tudja.
Nezi, de meg van hatarozva egy max. ertek, ami fole nem mehet.

A masodik reszben feltett kerdesre nem tudok ertekelheto valaszt adni, mert tul sok a tenyezo - az engedelyezo szerv is lehetett volna okosabb, a telepito is, meg a megrendelo is.
Látod... Az újságban bébifóka felszopóknak ez kielégülést okoz, hogy elektromos batárral szállított bio-lattét kortyolgatnak, de amúgy meg nem is.
Igen, a véleményem szerint egy jól megtervezett inverternek néznie kéne a hálózati feszültséget és annak megfelelően változtatni a kimenő feszültséget, mint a balanszkábelekkel a lítium pakkoknál.
Amúgy azért azt még hozzátenném, hogy ha van lehetőségem valamire, akkor jóemberségből vegyem figyelembe a szomszédaimat? Nehéz kérdés ez. Pláne, ha a példabeli utcában pont én vagyok az első napelemes, és pont mindjárt egy nagy mérettel kezdek?
Egyébként a gázos a legbiztonságosabb.
Ott van az ioniq.
Nem,ha az a kör több mint 200km.