Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Max. 70-nél ez mérhető? 🤔
Ezt beláttam, nem szókincshiány hanem annak kifejtésétől való tartózkodásom valóban nem volt odavaló viszont most öregebben érthetetlen oknál fogva egyre jobban elengedem magam főleg mióta alkalmazott vagyok, néha megbánom, de inkább nem. 😆
De, a renault amivel most húzom a pótokat vizsgázni a másik telephelyünkre mutatja az alapjárati fogyasztást is és amíg hideg 3.5-4l, melegen 1.8-2.2l között van az óránkénti fogyasztás, de most sok még forgalomba sem helyezett autót mozgatok van amit vidékre és a 3.5t alattiak is 1.5l-t mutatnak melegen óránként, egy benzines kisautó is megeszik szerintem 1-1.5l-t.
Sztem svéd cserediák, nem ismeri az itteni KRESZ-t...
https://www.facebook.com/reel/1073476548243774
nincs a téligumival semmi baj, a végefelé nekem a 2012es télivel se fogyasztott többet mint a 2012es nyárival
még kombináltan se, mert egy ideig hátul téli volt 😂
A téli-nyárigumi közti különbséget én is észrevettem.Marmint fogyasztásban is 😉
Ez sem feltétlen igaz.Akár még az is előfordulhat hogy pont a teligumival fogyaszt kevesebbet.
télen a légellenálás is nagyobb a hideg miatt, erre van képlet is de neked ez nem lényeges 😁
igazából nem is értettem az ottani tartózkodásod okát? A galamb lelkedhez a te szókincsed elég hiányos lehetett ott egy átlag társalgáshoz 😅
fél óra alapjárat szerintem még egy kamionból se vesz ki egy liter gázolajat(gondolkodós) A téli gumival valamennyivel tuti többet ehet egy autó nem tudom van e erre egzakt számítás(kezeit széttáró)
Nekem ez valahogy a téligumival jön össze, ahogy lecserélem mindkét autón a diesel és a benzines is majd 1 literrel többet eszik még novemberben mikor nincs annyira hideg viszont ahogy fagyni kezd elindulás előtt 20-30 prccel beindítom főleg a dieselt, hogy leolvadjon, na az biztos belefáj legalább 1 literbe alkalmanként.
Én eléggé kilógtam a sorból ezen a téren akkoriban mikor még futott a topik, de valóban, biztos gusztustalankodtam én is, de nem annyira mint a mostani melóhelyemen, ahogy öregszem annál nagyobb fasz leszek vagy már vagyok. 😒 😁
Attol még hogy az ai nem jó pipi nem lesz inteligens.
nyomon követtem az eseményeket mert a játszóházban talált magának barátokat a gyerek a memóriám meg határtalan ezért tudtam neked a napi történéseket profi módon összefoglalni 😅 De ha nem tetszik akkor olvasd végig a napot ha ki akarsz magaddal baxni vagy köszönd meg nekem, hogy nem kellett 😂
Amennyi luftot rúg az AI, nem lennél beljebb azzal se.
az egyébként mitől jó? ennek a neve is elavult az acél jobban hangzik mint a vas 😅
Azt kerdeztem inteligencia összegezze,nem te.
de mi a qrva annya ventillál benne miután leparkoltam az autót?
130-al
😅
Baszki,mint otthon a klímád.
dákót 1%-al hoztam haza pestről szóval ebben is jobb vagyok 😅
ezzel legyilkolod a bolygót 😆
110-el?
igazából mi az a hőszivattyú az autón. A nejébe is van sok extra pénzért. Meg miért búg? megy valami ventilátor féle 1-2 percig amikor beállok vele a garázsba. Meleg időbe nem emléxem ilyenre. Kinyomtad a gombot azt elköszönt. Most meg azt csinálja mint a dízel a nyári 40 fokban, hogy percekig hűti magát ami után leállítottad(gondolkodós)