Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lítium-vasfoszfát.
én kínai kaját is szoktam enni kedvencem a csípős savanyú leves(meghajlós) Meg veszek még szerencse sütit is mert nagy bőlcsességek vannak a cetlin ami benne van(kezeit széttáró) A malacorrú passzátot nem dinnyés cigányoktól vettem hanem a szentendrei révestől és még abban az időben mikor a csák norisz hídnak a tervei sem voltak meg 😅
nem tudom mi az az lfp. itt is van olyan locsi fecsi pályázás fórum amin régen csúnyán beszélő emberek írtak egymásnak csúnyákat mint tésanyi is 😅
Dehogy,az iq-m szolgálja ki a lustaságom.Mitbhogy nem kéne megcsinálni.Amugymeg ha lenne se villanyverdát vennék hanem lakóautot,dizelt.
Hát ha 129 lenne az iq-d, akkor lenne a 16 milliód autóra... 😃
Csinálnám, de nincs Hummerem. A vitara alatt meg nem szakadt volna be.
Én még nem próbáltam ki, mi van nullánál 😁 egyszer jöttem haza 3 százalékon, már pirosba mutatott mindent 😁 meg ajánlgatta a villás dugót 😂
Úgy egyben mindháromról 😅
Csak szólok,olvad.
Ezt Hummerrel kell csinálni, az a népszokás arrafelé :D
A balatonrol,a jégről,a tanulásodrol vagy a járásodrol?
Tudom, lesz mindjárt, pro és kontra 😉
Félig megöregdtem, mire láttam a befagyott Balatont. Megtanultam vízen járni is, csak meg kellett várni az alkalmat.
Nekem 129 es az Iq tesztem,ettöl még nem lett 16 milliom villanyautóra hogy evente 12000 km autozassal sporoljak kb havonta 15 ezret uzemanyagon.🤔
Celebeknek, Bútorboltosoknak és Tűzoltóknak nem is való. 80IQ felett kell lennie különben nem jó a villanyautó.
Összegzem én neked:
Blablabal villanyautó blalblablaBla szar blabla kurvajó
Azért mert gyáva vagy. 🤣
Nekem normál lítium ion van, de azt is használom simán 0-100% között 😄
Ha nullára merült akkor még van 10-20km hatótáv. Nyilván úgy célozza be az ember hogy ne így legyen, de nem kell nagyon parázni. Nekem 3% volt a legkisebb amivel hazaértem, de úgy hogy az M0-áson már 3%-ot mutatott, aztán egy köcsög BMW-st kellett leckéztetni, és felugrott 5%-ra 🤣
Persze amikor nem kell nem töltöm teli, de ha messzire megyek akkor nyugodtan használható ez is, ettől nem lesz baja.
amúgymeg
a gréta hamarosan jól arcon lesz fosva
végre sikerült beszerezni egy mechanikus adagolót a terepjáróhoz, végre ki tudok csikarni belőle egy kis fekete füstöt is
ez a crdi egy fos, hiába 3000 ccm alig megy, a mechanikuson meg addig lehet tolni neki a kaját amíg el nem kezdi tolni a feketét aztán viszi a 6.5 tonnás pótkocsit is 😆
Attól hogy a Tesla az kurvajó 😁
Nekem 20-21kW/100km autópálya tempóval, így -10fokban. Normál hőmérsékleten 18-19kW
Alapvetően nagyon áramvonalas. Tempónál ez nagyon számít.
Aztán a hajtás hatékonyságát is maximumra reszelték. És az enyémtől újabb Tesla még sokkal takarékosabb.
De ami hidegben igazán számít, hogy van egy olyan hőkezelő rendszer, ami a villanymotor, akku, számtógép, utastér és a külső tér között mindig optimálisan szivattyúzza a hőt a megfelelő helyre, vagyis nincs elvesztegetett energia.
Nejed autója első generációs Stellantis platform. Azok iszonyat szarok voltak ebből a szempontból. Az újabb generáció már ott is jó, de legalábbis vállalható hatékonyságú.
az ára is egy kicsivel alatta van.....
szóval kb azonos minden részük
Inkább a Teslánál lófasz. Most mentem én is ilyen -10-ekben és tényleg lófasz volt, de feleségem Renault Zoe-ja nem ért volna oda töltés nélkül, pedig az is hőszivattyús, és normál esetben bőven marad abban is energia. Persze BYD-t meg a Tesláról másolták, így van rá esély hogy azon is jó a hőmanagment.
Mlas csak azért emelte ki a fűtést, mert mindenki ezen aggódik, pedig több napot kibír fűtésen ha ott ragadnál valahol...persze nem magyarországon, mert itt 60km-enként van töltő, de ha mondjuk szibériába akarsz kirándulni ott már lehet gond lenne 😅
Teljesítményt nem érdemes összehasonlítani, de mindkettőben elegendő. És az ID3 nem egy rossz autó. Bár az akku ennyiért elég kicsi, de kompromisszumosan mindenre jó.
Az 1.5 TSI motorral a Golf...hát én nem nagyon adnék érte pénzt. Lehet hogy jobb a hatótáv, meg gyorsabb a tankolás, de túlkomplikált szar. Villany jobban megy, és kevesebb a gond vele hosszútávon.
Nem, hanem a leaf van alatta nem kicsit.
Papíron és még idén talán tud ennyit májusban és szeptemberben ráadásul drága is, alig többért új kínai akad. 😁