5 kw nekem bőven elég a kocsira, egész nyáron azzal töltöttem a fölösleg még elvitt egy száz literes bojlert is. 600 volt anyagból napcucc. Akku akkor lesz, ha tudok szerezni legalább 20-40 kw-ot annak már lenne értelme
Nekem ez a számolgatás nem olyan nagy gond, mint neked 😁 én fejben nyomom... tegnap toltam a 300 kilométert esőben, sötétben, hidegben. Ebből 200 pálya. 20 százalékon értem haza, az még lett volna 80 km. Most épp rekreáción van a garázsban, dugóval a seggében, reggelre félig meg lesz gyógyulva 😁
egyébként aki most csinál napelemet miért most csinál? Miért nem amikor én szóltam? Amikor fele pénzért adtak még 10 év szaladót is mellé? Kevés kivétellel akkor mindenki szemébe én voltam a fasz, hogy ilyenekre költök(kezeit széttáró) Most meg mindenki azon kapadozik, hogy legyen napelem jó drágán szar feltételekkel 😅 Így lesz ez a villanykocsival is 🤣 Mire felébredtek már nem is lesz olyan jó buli mint most csak akkor meg nem lesz más 😂 Mondjuk, hogy te szaladóba miért nem telepítettél azt értem. Életedbe nem fogtál egybe másfél millát a rokonok meg rosszkor hunytak el.(kezeit széttáró) Mire sorra jöttek az örökségek addigra ez a projekt kifutott azt lett a pénzből semmire való 700 ezres konyha új hidegburkolat meg lom autók amik a vastelepen kötöttek ki. De hát könnyen jött pénz ugye... 😅
Haszontalanul költődik 😅
nem az a lényeg mibe került, hanem az hogy ha megszűnik a szaldó akkor már nem tudsz vagánykodni mint most avval hogy mindenre is elég
és aki most csinál napelemet alapból nincs szaldó, szóval a te rendszered kár ehhez hasonlítani, mert még akkuval is lényegesebben szarabbul járnak mint te a szaldóval
Inikém ez még 5 év(óranézegetős) Azt se tudjuk holnap mi lesz. 😆 Ha a Tiszás haverjaid nyernek akkor Mind1 mert áprilistól áram se lesz nap-pal vagy nap nélkül se 😆 Ha vityáék nyernek 5 év alatt felépül a Paks 2,3,4,5 amit a pécsi uránnal fűtenek majd és még annak is ingyen jár majd az áram alanyi jogon akinek be sincs kötve az áram 😆 szóval kár azon lamentálgatni, hogy mi lesz majd most az van, hogy tavaly májustól nekem nem kerül pénzbe az áram jelenlegi felhasználás mellett. (Kezeit széttáró)
Sajnos le kell ülni kimatekozni. A számok, amiket írtam a legideálisabb esetre vonatkoznak (a saját termelésemből számoltam vissza, mért adatokból). Ha a ház tájolása eltérő vagy fák is vannak, amik árnyékot vethetnek, ez lehet akár az ötöde is.
Hogy a pályázatosoknak mit milyen áron adnak, nem tudom. Ahogy 5-6 éve a szaldós pályázatosdinál láttam, nem voltak szívbajosak.
Itt a lényeg, hogy nagyjából 1 milla kp elég lenne az 5kw távlára, 10kw akksira mindenestől mert ugye holnaptól él a 2.5milla támogatás az akksirendszerre.
egy jól tájolt 5 kw rendszer simán lehoz nyáron 20kwh áramnál is többet, nekem a 3 kwp napelem volt néha hogy 15kwh is termelt egy nap, de ez ritka inkább 10-12 az átlag, bár nekem nem könnyű ennyit elfogyasztani szóval lehet többet tudna termelni még ettől is
egy millából ha szerencséje van az embernek összehoz 2x9 napelemet, mellé egy 10kw invertert
másik 1 milla 30kwh akku
500pénz mindenféle kacatokra tuti elég lesz
ez azért már márciustól novemberig telitöltené a kocsi akkut, leszámítva azt a pár esős napot
itt az a kérdés 2.5 milla mikor hozná az árát vissza meg saját maga össze bírja-e szerelni az ember, mert ha nem akkor jól lehúz valami telepítő és már 3 milla felett lesz a buli
3 milláért meg lehet kapni a 70 forintos áramból majd 43ezer kilowattot amivel a földet legalább 5x körbe lehetne autózni
mi legalábbis arra lyukadtunk ki hogy egyelőre értelmetlen a plusz napelem töltögetni a kocsit
megvárjuk a választásokat aztán kielemezzük hogy mennyire várható a villanyár emelés
H tarifa csak hőszivattyúra vagy klímára használható.
5kWp - ha minden csissz, tehát déli tájolás, árnyék nincs, stb. - egy évben cikra 6000-6500 kWh energiát termel.
Ha a vejed napi ~18 kWh-t elkocsikázik, azt összehozná - nyáron és nappal egy olyan ~30kWh szed össze, ha ideálisak a körülmények és egész nap süt.
A 10kW-os akksi nyilván annyit tárol el a nappali termelésből, amennyit a kapacitása enged. Arra speciel jó lehet, hogy javarészt a 38 Ft-os tarifás, kedvezményes kvótán belül tudnak maradni, mert este erről mehet minden és a maradék energia mehet a kocsiba reggelig.
Hogy ez mikorra hozza vissza az árát, illetve hogy nekik megéri-e, azt nekik kell kimatekozni, ők látják mennyivel fogyasztanak így többet a támogatott energiamennyiségnél.
Mint írtam lányomék agyalnak az új pályázaton amiből kijön egy olcsóbb 10kw-os akkupakk inverterrel, telepítéssel, de napelem kell hozzá amiből a legolcsóbb 5kw-os 1 milla lenne a kérdés, hohy ez elég-e valamire mondjuk nyáron az autóra vagy a h-tarifa ráköthető-e?
Akkor jó és még a plusz pár liter benya is hozzájön naponta, de így már nem nagy truváj a villanyozás amíg ennyivel drágább az autó, nem nyújt 2x annyit még nevében sem mint egy s-cross lett volna 9-ért. Majd ha egálban lesznek árban más lesz a viszony, épp tegnap ehy riportban emlegették a villany jövőjét ahol eu-s viszonylatban jelenleg 10%-on áll a villany, de ezt eléggé torzítja a norvég 95% míg a déli államokban ahol amúgy pont több napenergia lehetne ha érdekelné őket meg 5% sincs.
2 embert is tudok aki ennyivel mászkál a rav4-el, egyik az asszony unokatesója, másik meg egy őstermelő 2 faluval arrébb
amúgy ismerős anyjának a vitarája is alig fogyaszt pedig az is nagy bódé
7+ litereket a 20 éves lomok esznek csak mint nekünk az 1,8 verso
a képen a vitara átlag fogyasztása van, ősszel pecáztunk akkor mutatta haver mert kijött megnézni
és ebben egy minimális kis (jó minőségű, 60-70es tempót lehet tartani)földút is van
pl mi is küldünk mert vállalkozás van a címen
plusz van még csomó feltétel