Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A műanyagos cuccok se füstölnek, ha elég nagy a huzat, és ég mint a barom 😁 csak hamar felizzik a kályha oldala 🤣
Mert nem olyankor fogyaszt sokat, hanem hidegüzemben... azt meg le tudtad az első öt percben.
Feleségem alatt a hybrid yaris 8-at eszik csak rövid utak, város, és szünetekkel hogy biztos kihűljön 😁
dunántúl a balatontól lejjebb elég putri, kaposvártól lejjebb meg külföld
Jártam már arra néha... azért a város széli agglomeráció messze van egy metropolisztól 🤣
A somogyi cigány falukat nem is említve, lehet hogy onnan vitte a szél a cuccot
ez részben igaz, én pl tuti nem baszakodnék a fával meg a szénnel, főleg a lakásban bent nem: por, füst, bűz festhetsz 5 évente mert minden retek lesz bent, még akkor se ha a gáz valamivel drágább
de azért a 750es ár elég durva......
A környezetvédelem addig fontos bárkinek is amíg az életszinvonalát nem veszélyezteti annak betartása, mi most h tarifás klímákkal fűtünk, de ha ez mehdrágul újra gázzal, ha az is túl drága lesz akkor megoldjuk vagy központi vagy kandallós-kályhás megoldással a fát a kéményeket újraépítve. Mindenki pénzből él és a grétike is ha bringával kéne tüntikézni járni nem repülővel akkor a falujából sem mozdult volna ki, de mivel vishik és jól megfizetik így bármmiért és bárkiért tüntet, ha összedobnánk elég pénzt akkor a széntüzelés és olajégetés mellett állna ki ahogy bírna.
Hááát, amikor a lomhegyeket látom az udvarokra borítva ott minden van, festéktől roskadozó 100 éves ajtók, műanyaggal borított bútorlapok, ágyak rugóstól, szövetestől tehát minden amit épületbontásnál a hulladéktelepek nem vesznek át ezért ezeket ingyen odaadják ezeket tároló telepeken, régi gyárudvarokon ( ahogy hallom olyantól aki ilyet használ) így csak el kell menni érte, van aki ráállt ezek darabolására, hogy beférjen a kazánba. 😒
a préselt raklap láb olyan anyag mint a bútorlap, egy időben tudtam szerezni sokat az nagyon jól ég és szinte nem is füstöl, igaz nincs rajta műanyag fólia ami füstölhetne
amikor gyerek voltam a hó mindig teli volt korommal, kb mindenki szénnel tüzelt aztán volt füst mindig
aztán jött a nagy gáz forradalom és alig volt aki nem gázzal fűtött, nem volt esténként bűz
aztán jött a 750forintos gázár és ismét mindent eléget a nép, azóta esténként nem lehet kimenni a házból oyan bűz van mindenfelé
ennyit ér a környezetvédelem meg az egészség......
de azért szopatják a népet az euro sokadik kocsikkal amik hullanak szerteszét
Csak hogy legyen motor is.Egesz jo teszteredmenyeket ertem el egy alis vakumzsakkal a nagyon hulye forma blaze taskakban.
Alapvetoen kellett egy uj vizmentes belső zsak,mar nem volt vizhatlan.
Es a gyariak helyett ugyanabban az arban ket 17 literes cucc+akkus pumpa jott ki.
Kb 20% megtakaritas meretben.
Egy 130 km nullás-belvaros koron siman csinaltam egy 6,9es fogyasztast az aszmaval.Telen.Atlag betartott ebessegekkel.
A gumi miatt lényegesen nagyobb fogyasztást nem veszek észre, azonban a hideg levegő sokkal jobban emeli a fogyasztást, pláne most a minusz 10 környékén észrevehető volt a pillanatnyi fogyasztáson is meg az átlagon is.
Az nem a hagyományos butorlap lesz, hacsak nem festett...a natur butorlap nagyon jol ég, és nem sokkal rosszabb az égéstermék az átlag fától. Szalagparketta már kicsit rosszabb, ellenben remekül ég az is, bár elég hamar elhamvad, de ha ingyé van a sürü tűzrerakást kompenzálja :)
https://www.startlap.hu/vasarl...
Mivel vannak itt parkside rajongók....
Nekem a transit 0,6-0,7/óra
Ha prezident leszek, légszennyezettség mérő műszerrel járó rögtönítélő kivégzőosztagok fogják járni a külterületeket. Hogy az elrettentés elégséges legyen, az elkövető közvetlen szomszédait is kiirtják, ha éppen vendégek vannak náluk vagy a vízóra leolvasó, akkor azt is.
Milyen falu? Megyeszékhely! Moszkvához képest mondjuk az, de akkor is.
Felénk nem a csizma járja hanem a bútorlap, valahonnan lehet szerezni nagy mennyiségű bontásokból származó ajtókat-ablakokat kerettel, bútorokat mindenfélét meg hasonló szemetet és mikor begyújtanak szép fekete néha színes füst és szag borítja a tájat, megkapó élmény. 🙃
A falusi élet szépségei... 😂
Hála a jó égnek, a csatolt képen látható gennyet mossa ki az eső mindenre. Nyilván a gumicsizma meg a fene tudja minek az égetéséből, de nem gáz, az kurvaélet.
Inkább lepusztulni, de az is fejlődésféle. 😆
Én a 2.0dízelt tudom,az alapjáraton 0.4-0.6l/óra.
Ehhez nem igazán értek. DE ha guruló 6 alapjáratban 40 el a kis dobozzal akkor ír kb. Egy, másfél liter fogyasztást. Szóval még 40 km meg is teszek ennyiből. 😆
simán, mivel a gáztartályból nem lötyög ki a hajtóanyag, és ugyanott tankoltam mindig nagyjából azonos felhasználással
szóval a tizenéves téligumik nem tettek hozzá semmit, de nem is vettek el
Nem késő még most se fejlődni 😅