nincs avval baj ha sóher az ember. csak akkor le kell engedni 20 ezrenként, aztán minden 3. után egy szűrőt is kell cserélni, ha leengeded nagyjából a harmada kifolyik
de simán felszívja magától is csak tudni kell hol kell megbontani, kb minden fórumban megvannak az okosságok az adott típushoz
terepjárósoknál több helyen is olvastam ilyet +5 literből teljesen át van mosva a rendszer, de a pumpás ember se csinálja másképp csak drágábban
Mert elhiszik hogy egy buta manual váltóra van olajcsere periódus az autómatára meg nem kell annyira automata......
Egyébként szervizben nxaggatásra csak kinyögik a számot ami többnyire 120ezer de azok is örökélettel kezdik. Nyilván macera mert legtöbbnél le kell bontani az alját és nem sok kedvük van hozzá, ha mégis akkor drágán csinálják. Nekem a mazdán 160 lett (tudom, átbasztak feleannyibol is kijön) saját kérésre mert ugyanmár holvanazmég......
Ez bizony meglehet. Ugye soknál mondja is a szalonban a muki, hogy gondozásmentes, meg élettartamos az olaj benne. Sokban nem is cserélhető (elvileg), ezért kell a "pumpás ember", aki a csőrendszernél becsatlakozik, mondjuk az olajhűtő elmenő és visszatérő csatlakozásnál és az egyik oldalon leszívja, a másik ágon ugyanannyi frisset betol.
Hat,ahogy neztem az emlitett videokat,ritkan usszak meg egy "takaritassal".
A legtöbb esetben mindenki az első 150-200e km ig amnézias a valtora,igy inkabb szeleptömbtöl a vezerlőelektronikaig mindent is cserélni kell.
A tisztitas csak olyan hátha jó lesz alapon megy.
A lidl nek nincs saját autója egy darab se. CSak pótkocsijaik vannak. És elég sok alvállakozójuk van, a nej logisztikus a lidlben, ő navigálja a kiszállítást. Itt volt egy darabig egy EV nyerges, de messzire sose küldték.
Voltam egy napot az egyik legnagyobb bajor városban, egy ismerősnek egy autót kellett hazahozni egy szervizből.
Az ügyintéző szerencsére egy évtizede ott élő magyar volt, segített sokat, tőle halottam, önmagától az egészet, szóval nem hallomás meg pletyka. A műhely egy kb. 3 márkát képviselő márkaszerviz, új autó, garanciális és idegen javítás is, autóbérlés, minden is, olyan 60 éve működő vállalkozás.
A szóban forgó ember tavaly kapott 3% (három) béremelést, ami neki 48 euró emelés a valós számok halmazából, amiből visszaszámolva a havi bérét 1600 euró, gondolom nettó. Tehát nem takarítóról beszélünk. Ezzel szemben a szerviz vállalási díja 180 euró óradíj, ha saját autót javíttat valaki, akkor 35 euró. Ő nem szereti a saját szerelőit, mert csak, elviszi a másik céghez vándorolt szerelőhöz, ami azonban 40 eurós bérért dolgozik. A lényeg, hogy valahogy így fogalmazott, hogy drágább-drágább, de neki fontosabb a megbízhatósága, mint a drágaság.
Na tehát, ha valakinek, aki mégsem naponta két alkalommal javíttat autót órákon keresztül és drágaságként jelenik meg a plusz 5 euró, akkor gondolom alaposan meg kell néznie, hogy mire költi a jövedelmét.
Tehát aki a patás által üldözöttnek érzi magát és retteg a töménytelen stadiontól és külhonban reméli a boldogulását, az vegye figyelembe ezt is, nem eltagadva, hogy az echte német esetleg többet keres, mint a kitántorgó bárki.
Ugye az egyik szempont szerint a tulajdonjogtól függetlenül jó (lehetne), mert mégiscsak környezetbarát (majdnem) szállítási mód, de oltári nagy átbaszás a szövegezés.
Megkérdeztem amiről 1-2 hete beszéltünk, hogy a lidl-nek vannak-e villany-gáz tgk-i, nincsenek, mind a wabi-é csak azok a lidl-nek dolgoznak ahogy a tesco-ban is van 1 és gondolom a többinél is van pár mint a mohunál, de mind a wabi-é.
Szerintem hazudott neked a kis geci, nem akarta megerősíteni a már több mint 30 éve kiszivárgott dokumentumfilmet a T2000-ről...
A gyerek leckéjét meg ne vele írasd, úgy nem tanul a purdé, és sosem lesz olyan okos, mint az apja 🤣
na beszéltem az mi vel a skynettal kapcsolatban. Szóval nincs jó hírem(kezeit széttáró) Aztmondta nem a terminátoroktól kell félni olyan szerinte nem lesz. De az egészségügy az oktatás a kereskedelem az ipar a fegyverrendszerek és a világ minden dolga mi vel fog menni ami még esetleg nem azzal megy. És bizony eljön az a pont amikor kicsúszik az irnyítás az ember kezéből. Az mi-n fog múlni mikor omlik össze a világgazdaság.(kezeit széttáró) A fiam tablettjén egy másik mi-vel házit akartam megcsináltatni. Nem ment neki. Ott szóváltásba keveredtünk még az is lehet, hogy nem finomkodtam 😅 utána már nem válaszolt csak kirakta, hogy hívjam a lelki segélyszolgálatot és adott egy telefonszámot 😂
Ebben azért van némi csúsztatás, de pipinek úgyse tűnik fel 😁 480 lóerő az 360 kW, az 9 kW/literrel számolva 40 liter benya energiája...
Hacsak nem perpetum mobile... 😀
Na ja ez tényleg így van.
Skoda 120 7literes fogyasztása volt, jó hát tuningolt volt így akár az 50LE-t is elérhette 🤣
F Astra az már volt talán 60LE is 6,5litert evett.
Toyota Prius 100LE 5literrel.
Tesla 480LE 2 liter benya energiájával 🤣
de simán felszívja magától is csak tudni kell hol kell megbontani, kb minden fórumban megvannak az okosságok az adott típushoz
terepjárósoknál több helyen is olvastam ilyet +5 literből teljesen át van mosva a rendszer, de a pumpás ember se csinálja másképp csak drágábban