Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt simán csak a fejedre adták. Gondold el mi lett volna ha szabálytalan is vagy 😅
Mert az nem prémium volt 😅
ezért nem jó az olcsó energia
kiskőrösiek nem mérnek most, ezt biztos forrásból tudom, szóval a kalocsaiak a nagyobb buzik
😁
Nyomd be a tempomat 60 at ha mar nem all ra a bokád.
Nekem bejott mindketto.
Kukorica földön átvezető, teljesen néptelen úton. A forgalom kb. 1 autó / 5 perc. Ezek szerint ez egy veszélyes kukorica föld, tele óvodával, iskolával, babakocsis anyukákkal.
...de mingyá lementem a kocsi videó rendszeréről, kíváncsi vagyok, látszi-e... de sztem nem fog. Gondolom, elbújva voltak a sunyi gecik, a pézér 🤔
Gondolom nem az autópályán gyüjtötted be.
Én nem is értem, hogy ez hogy lehet.. hisz blődi szerint az összes villanyautós lassan megy😄
Fasze vagy szihopata gyorshajto?
Üdvözlöm a buzi kiskőrösi rendőröket... kiskőrösről kalocsa felé menet sikerült egy 50-est begyűjtenem megint ☹️
En meg neztem az ipseket akik kiprobaltak vezetek mindkettot.
Ha nekik az a velemenyuk akko ez van.
Majd ha ugy adódik tuti kiprobalom mindkettot.
Jelenleg a szokasos ev eleji hakdoklas van,igy nem prioritas a motorvasarlas.
Gondolom szabvany sima 2din fejegyseg kijelzovel egyutt,szerva itt csere ott.
Nem egy egyedi tipusra keszitett kulon kijelzo,a feszkevel egyutt,3 fele meretü kepernyovel,es kulon 2 dines csak gombokat tartalmazó radioval,köztuk az a rohadt kozepso legbefuvoval.
Belül az is hasonló, a BMW-hez és a 900-hoz is, sok japán alkatrésszel és normálisan meg van munkálva.
http://youtu.be/sDqmkvh8SIE
ez nem olyan műtét mint a miénk volt
az csak kihúz betol meg pár csavar
minden méret és forma kompstibilis volt
még a keret szín is azonosra sikerült
Nekem azt mondta az importőr csóka, hogy szerinte a 800 jobb... nem tudom miért mondta, neki mind2 eladó, ráadásul a 900 drágább - és én eleve a 900 miatt mentem el hozzá.
Kipróbálva őket az alatt a 10 perc alatt nem éreztem nagy különbséget, a 900 szélvédelme jobb volt, de ránézésre is sokkal nagyobb a plexi ugye.
Itt valoszinu elfogyott az akarat a jo mérnökre,mert a megoldas a BID panel athelyezesere olyan nagyon kinaiasra sikeralt.
Szivacsos ketoldalas ragaszto es a tartolabak befaragasa kellett hogy ez a fajta panel belemenjen ugy hogy felul ne alljon el vagy 3-4mm sregen a kerettol.
Valszeg az automata klimas GID panelhez gyartottak le az adaptert.Az a manual szerint 4 csavarral megy fel a labakra,erre meg ezeket a lemezeket adtak.Mintha utolag szoltak volna hogy hello,a hulye nemet 6 fele kijelzovel arulja a premiumot.🤣
Remelem sehol nem feszul.
Valamiert megis rangatósabb vagy mi.
Kiccsávó aszonta Bosch az ECU.
Aztytvnem tom hogy jó e vagy rossz dolog,de ez egy bmw blokk,ahogy mondtak is.A gazreakcio nem az igazi elvileg rajta,mert az ecu eredeti csájna.
Elvileg a 800 rally ebbol a szempontbol jobb lett,erthető,fiatalabb modell,es rapid modon tanulnak a visszajelzesekbol.
Es az a 800 as blokk már a hirek szerint sajat kutfőböl gyün.
Voge 900 blokk belülről. Mert tudom, hogy érdekelhet. Hát, nem QianJiang.
http://youtu.be/h4i4xvJ_B2o
RCA
Az auto audiorendszere analog,ezert hat analog az uj carplay audio csatlakozasa,amire rca csatlakozot adtak.
Hát igen. A rézdrót még mindig vezeti az áramot.
Ja,a kamera dolgokra mindig ezt adjak.
ezek az 1000 éves rc kábelek még használatban vannak?