Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég ha csak havi egyszer hogy elmondhassam alkalmatlan arra amire a dizel.De pl idén már ez az ötödik ilyen utam,nem az ilyen 2-300km-es belföldi utakat nem számítom bele,tusom hogy az nektek nagyobb út,nekem az csak egy út.
Akkor vetnek majd ki mindent amit a fossziliseken most van amikor már nem marginális kisebbség lesz a villany aránya és észrevehető lesz a befizetetlen adók hiánya. Nyilván nem a házi napelemeket adóztatják meg hanem simán a teljesítményadóhoz hasonlatos villanyadót tolhatnak majd ami persze valahohy km alapúnak kéne lennie hisz aki évente 100km-t megy miért fizetne annyit mint aki 80000-et? De biztos megoldják valahogy ha majd szükségük éesz rá.
szerintem pár év és az eltörlés helyett a villanyos kocsikra is lesz
nem fogják kihagyni hogy a 2-300 lóerős kocsik utáni nagy pénzeket ne szedjék be, és a villanynál a 2-300 ló már szinte alap kocsit jelent
Ugyan az mint Xanax, csak más a gyártója.
Alapvetően eleve ordas nagy pofátlanságok ezek az adók. Végleg ki kéne vezetni.
Gondolom ez a merevedési problémára kell. Sajnos már nekem is kell, mert reggelente nagyon merev a derekam 😆
Nekem volt olyan időszak amikor napi 500-at mentem, persze oda vissza, meg még 8 óra villanyszerelés. Teljesen alkalmas volt rá a Tesla, csak épp rohadt kimerítő, így 2 hétig csináltam csak. Mondjuk az is igaz, ha fizetni kellett volna az üzemanyagért akkor eleve nem csinálom. Akkor még ingyen volt a Tesla töltés.
A számítógépet át kell programozni hozzá, hogy felismerje.
Elvileg balatonnal lakik,varost nem irt igy beütöttem balatonfured-lienz távot,ha csak oda megy akkor 505 km.Nekem pest keleti vege utánrol 620.Vagy keulőcelpont is van vagy annyira szeret vezetni hogy kering egy szazast ósztriában,ami motorral fasza lenne de tizeves vag. termékkel háttt.......
Én is megnéztem tőlem 800 kilométer, és 8 órának hozza a google útdíjjal, pályákon. Egyszer meg kéne állnom tölteni... kb. 40-50 percet. Blődi nyilván megállás nélkül tette meg 😄 mondjuk neki 200 kilométerrel kevesebb
Akkor újra megkérdezem: ez neked minden napos?
Megneztem, körmenden kiképve 540 km körül kéne lenni. Ha szlovénián keresztül megy hosszabb.
Most már nem értem a felvetést, valahol fonalat vesztettem🙂
Hat,a balaton nem 40 km tölem.
Annyival közelebb lakik. Meg gondolom nem rábafüzesnél ment ki.
Az tolem 620,miafenenek keveregtél?
Lienz volt a mai célállomás,illetve azon kicsit túl.Szó nem volt Magyarországról,az csak az ev tulajok körzete.Egyébként ez pont az ev tulajok szokása,még szarni is autóval mennek meg bolyonganak céltalanul hogy aztán magukat nyugtathassák hogy már mennyit spóroltak a megtett km-ek alatt.Szóval a 600 csak egy ide út volt.
májvédő szer, mert nem kell egy liter pálinkát meginni elég a negyede is
a frontin az micsoda? Háborús front ellen van vagy a hideg és a meleg front ellen? 😆
erre inni kell, van mellé frontin is ha úgy jobban esik
simán lehet naplementét csinálni akár délelőtt 10-kor is 😂
meg választásokig még lehet kapni gázolajat 😅
meg az átírás is ingyenes. Mikor a nejét megvettem épen közel 200 e ft körül számolgattam az átírásra aztán kiderült, hogy ez villanynál nulla 🙃
ma én is mentem 70 km.(gondolkodós)
ezekkel milyen halat lehet fogni? Vagy ez nem csali?
Magyarországon? Nem is tudna 600-at menni egy irányban sehova 🤣
Szerintem csak 150-re megy, de délben hazaugrik ebédelni 😂 így jön ki a napi 600. Szeret vezetni, és csak azért megy ennyit, hogy mondhassa, neki nem kell tölteni 😄