Nézd budaházi és a többi mh-s választások előtti videóit, hogy ne menjünk messzebbre, de hát a jobbik is az volt és a kiválás után tóték is, de hát hinni kell benne és minden jó. 😉
a volt diktatúrát elég jól jellemzi ami a tv2-nél most zajlik
ahogy megbukott a diktátor egyből más lett az arculat, mivel már nem kell félni a szankcióktól
mert ugye a petikének ehhez semmi köze, hiszen egyrészt nincs hatalmon még, másrészt meg a tv2 nem a mindenkori kormány "tulajdona"
Jut is eszembe, akkor mégse diktatura volt? Mert minenki ezzel jött meg hogy a fideszt nem lehet leváltani, meg a kéthsrmad az nemjo.....
Akkor megiscsak volt demokrácia és ugyanugy választottak a polgárok?
Ezeket mivel lesz könnyebb leváltani, mert ez is egy duma volt.
Na,akkor nézzük,milyen tényeket sikerült összeszedned amik alátámasztják hogy a mh az a fidesz szatelit pártja.Kíváncsian várom mik a tények,mert ezt eddig csak a buzipárti tiszások mondják.
Elég jól hozott az elmúlt időszakban.Még a rövid távú is.A babavárót is csak ezért felvettem,kamantmentes 10milla,4év alatt hozott 8milliót,talált pénz.8kijön,a 10 újra visszamegy majd valamikor.
Ez tény.Ugye már mondtam hogy az egyik kollégám fia buzi,ő pesten él orvos,nagyjából egy körben mozognak,és nyilván tiszás is,mert hát buzi,minden buzi tiszás.Szóval ezt ő alá támasztotta.
Na,akkor fejtsd ki hogy milyen infók alapján gondolod hogy a szatelit pártja!Mert szerintem ennél az elméletnél még az is valószínűbb amit én mondok,meg már egyre többen,hogy a tiszát a fidesz hozta létre.Annak legalább van logikája és egyre több arra utaló jel is.
most aranyat érdemes venni egész olcsó
ha vettél volna ősszel akkor volt egy kiugró csúcs amivel sokat kereshettél volna
az 1 unciás érmék hoztak 400 ezret fél év alatt
Én nem haragszom 😉
Nekem nincs gond, hogy aranyat vegyek vagy nagy levegőt.
Ahhoz meg kellene válnom az ingatlanoktól. De jól van nekem így ahogy van, nem vagyok nagyravágyó.
és ez a fidesz hibája hogy ilyen megosztott lett a magyar nép
persze eddig se volt egyszerű de ami mostanság ment /megy nagyon durva
naponta 20-30 politikai hangvételű oldalt tiltok le és még mindig van
aki bárkit fikáz( még a viltort is) megy a levesbe de mindig lesz újabb
Hát,legyen örihari?
Nem is fogok,legyen az én titkom,bár még egy tipp,nem én de van aki aranyat vesz és feldugja egy sötét helyre baj esetén,próbáld ki. 🤣
De ilyen alapon mind fidesz....
Fidesz = fidesz
Mi hazánk = fidesz mer szatellit
Tisza fideszböl kivált vagy közeli uj párt = fidesz
Kutyapárt vissza lép a tiszafidesz javára = fidesz
Dk tiszatámogato = fidesz
Momentum nem is indult tehát fidesz
Szoval igy vagy ugy fideszes mind
ahogy megbukott a diktátor egyből más lett az arculat, mivel már nem kell félni a szankcióktól
mert ugye a petikének ehhez semmi köze, hiszen egyrészt nincs hatalmon még, másrészt meg a tv2 nem a mindenkori kormány "tulajdona"
Akkor megiscsak volt demokrácia és ugyanugy választottak a polgárok?
Ezeket mivel lesz könnyebb leváltani, mert ez is egy duma volt.
Már nem vagy egyedül. 😂
ha vettél volna ősszel akkor volt egy kiugró csúcs amivel sokat kereshettél volna
az 1 unciás érmék hoztak 400 ezret fél év alatt
Nekem nincs gond, hogy aranyat vegyek vagy nagy levegőt.
Ahhoz meg kellene válnom az ingatlanoktól. De jól van nekem így ahogy van, nem vagyok nagyravágyó.
persze eddig se volt egyszerű de ami mostanság ment /megy nagyon durva
naponta 20-30 politikai hangvételű oldalt tiltok le és még mindig van
aki bárkit fikáz( még a viltort is) megy a levesbe de mindig lesz újabb
Nem is fogok,legyen az én titkom,bár még egy tipp,nem én de van aki aranyat vesz és feldugja egy sötét helyre baj esetén,próbáld ki. 🤣
Fidesz = fidesz
Mi hazánk = fidesz mer szatellit
Tisza fideszböl kivált vagy közeli uj párt = fidesz
Kutyapárt vissza lép a tiszafidesz javára = fidesz
Dk tiszatámogato = fidesz
Momentum nem is indult tehát fidesz
Szoval igy vagy ugy fideszes mind