Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Álmodban 😆 Én tavaly előtt még egy viperát is kinyírtam közvetlen a bejárati ajtó előtt. Szóval nem csak sportos vagyok hanem gyilkos is 😅
Forgásba van,szóval nincs vele gond.
Egy nyugger korúnak az az aktív,másnak más.Nekem az nagyon silány lenne
Még pár év azt a pelenkázós korszak jön.(Kezeit széttáró) Egyébként figyelem hogy esnek a nagy igények évről-évre(óranézegetős) A magasan pozicionált bmw-től a kínai olcsó villanyos ig a megfogyatkozó külföldi utazásig ami kimerül 50 méter mozgásban 😆 Hely nem is jó megöregedni(gondolkodós)
Gyorsan használd el mert berohad az alkoholtól 😆
Azért ott más. Gallonnal szàmolnak. És ha dupla akkor dupla akárhogy is az fàjdalmas a megszokotthoz képest. Nem beszélve arról, hogy ott minden messze van mindentől ezért qrva sokat autóznak és bőszen tele vannak még 25 litert zabàlló autókkal(kezeit széttáró) Egyébként nem úgy van,hogy Amerika önellátó energiából? Akkor még mitől lett drágább?
Abbázia 12 kilométer tengerparti sétány mennyire aktív? vagy vigyek egy tömlőt a hátamon és fussak vele, az az aktív? 🤣
Reptéren minek a kifutó végén bünteti a Wizz Air es gépeket ha gyorsan hajt a felszállás hoz? 😆
Fogadjunk hogy te vagy a hülyébb 😁 az egész horvát tengerparton két helyen van homok és én például nem szeretem a homokos tengerpartot... ennek ellenére azt is kipróbáltuk már... az óvárosok az éttermek meg mindenütt kurvára ugyanolyanok, egy különbség van a helyek között, hogy a nagy tömeghelyeken ezer ember nyomorog, a kisebbek meg élhetőek.
Ja, csak tespedünk, napi két óra úszás meg 6-10 kilométeres gyaloglás azért meg szokott lenni 😂
Igen,ezen gondolkoztam én is .Ott már csak vegetálás van,nem aktív pihenés
Tisza megigérte hogy 480 lesz.szóval várom,egyébként meg van 500literem 600ért.
csak itt kevesen várnak 15+ fogyasztású kocsikkal itt meg nagyjából az az általános
5000ccm alatt már-már buzinak nézik az embert 😂
Tegnap küldi nekem sírva amcsi ismerős hogy duplájára ment fel náluk a benzin ára. Gyorsan átszámoltam. kb. 400foritn/liter az a rohadt drága. Elküldtem a picsába 🤣
Én láttam. A reptér belterületén van még 3 darab 1985-ből. Viszont biztos forrásból tudom hogy kettő már elromlott 😄
Manapság a jóidőt kihasználjuk. Megyünk április, május június július augusztus szeptember nincs szünet. Októberbrn viszont igen és decemberben is. Horvátország amennyire egyforma ilyen alapon minden ország egyforma 😅 Bár nem tudom, hogy lehet öszekeverni egy krk óvárost egy nis homokos stranddal 😅 Te mamlasz olyan hülye vagy, hogy épen csak nem forogsz. 🤣
Bizonyos kor felett mint mamlaszék már ezt igénylik. Vagy is a semmit(kezeit széttáró)
Én kirándulni szeretek meg zabálni. Nem pancsikázni a tengerbe. Az olyan gyerekeknek való. Sörözni sörözök. 1 sört megenged a kinti kresz amikor ettől többre van szükség akkor este lehet folytatni. Bár a harmadik nap után már nem igényli a szervezetem az alkoholt. Tengerparttól 100 méteren belül van egyébként a szállás. Volt amikor nem sikerül fürödnöm azon a tengerrészen ahol van a szállás.(Kezeit széttáró) Mondjuk én pont lexarom a tengeri fürdőzést meg a nyaralást is. Hasztalan dolognak tartom pláne, hogy még a fészbukra se posztoljuk 😅
Várjámán. Itthon meddig lesz haccáztizenöt?(Óranézegetős)
Egyrészt rengeteg helyen voltunk már Horvátországban, másrészt amúgy is mind tök egyforma 😁 szóval az utóbbi időben már a kiválasztott és mindenben teljesen megfelelő helyre járunk. 5-6 nap alatt nem lehet megunni 😃 mi nem 2 hétre megyünk, az túl hosszú. Inkább megyünk nyáron havonta...bár pár éve már csak 2x, nem 3x nyaranta.
Az utvonalakat kb ugy valasztom hogy a lakottakat minnél kisebb reszben erintsem.
Ebböl kivetel a hatar es a bécs köruli aglomeracio,azt lehetetlen kikerulni,a madik kisebb a graz környeki.
De mar rááll a kezem a max 40-60 ra,a gyorsabb volgyekben futo nagyivu gyorsabb 100 as hataron menő átkötő utakon meg nem sok trafi van,ott mehet a 110-120,de sok az eldugott faluk közti ritkan jart ut,főleg mar késő delutan.Azokon mehet a menet.Érződik altalaban hol lehet menni,bar tény hogy néha a kifelemenetben tul koran huzom.
Két baj van: a legtöbb lakott helyen ki-bejáratnál van telepített lófax, amit azé könnyű benézni, meg ott sok helyen az egész lakott terület 30-as, és a buzik be is tartják, te se előzgethecc nyugodtan, mert nagyon feltűnik... évek óta olaszba megyünk szlovénon át, egyik helyen se baxtattak még soha.
Elég monoton,minden nap ugyanaz.Ugyanaz a strand,ugyanott van a séta........
olyan helyen kell lakni, ahol 100 m a tenger 😄 én odaérek, lebaszom a kocsit a belső ingyenes parkolóban, van, hogy napokig elő se veszem... így lehet sörözni a parton, este a városi sétához se kell. Mijafaxomnak autózgassak, ha nyaralok a tengeren?
Én sem aggódok a benzunár miatt,dizel autóm van.Hogy mindegy lenne hogy 600ér tankolok vagy 1200ért?Természetesen nem mindegy,viszont nem is döntő tényező az a plusz 100ezer forint egy ilyen útnál.Egyébként itthon megtankolom a 600assal,maciknál még így is olcsóbb mint 600.Szóvak elég messze vagyunk az 1200-tól.