Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazz, pont annak néztem én is. 😆
ne viccelj már ez másolja minden gyártó mostanában 😂
az alzánál 77 telefon van 500 ezer felett, ezek között gondolom van olyan is ami csak színben eltérő
Mondjuk ez a szín ódivatú lett mostanság 😅
pl ez szinte 500 pénz
ha több is érdekel keresgélj, én nem keresek mert úgy is csak kötözködsz
Elég sok van.....samu s sorozat teteje, iphone egy része meg már a feltörekvö kétpálcások is
Xiamiau
Tipus baze,tipus?
csomó telefon ennyi, igazándiból nem egy nagy összeg az az 500 ezer
amikor 30 volt a fizetésem a 3210 50 ezer volt kártyásan
jelenleg egy átlag gyári melós keres 400 felé ehhez képest 500ért a telefon nem sok arányaiban
mondjuk én pont most vettem egyet 65ért, és kurva jó cucc
Milyen telefon kerul ötkiloba?
Ennyi(kezeit széttáró)
Azért ettől nagyobb tartalékot szeretek hagyni minden eshetőségre felkészülve. De ahogy jönnek be a fapénzeim átalakulnak ingatlanokká. Fogalmam sincs ez mitől ördögtől való? 500ezres telefon? Megmondanád minek? Nenrég még nyomógombos volt teljesen elég volt ezt is amiről írok a kényszer hozta. Minek vegyek bármi olyat ami nem is érdekel meg boldoggá se tesz? Az én értékrendebe neked nagyon hülye elképzelésed van az életről. (Kezeit széttáró)
Mindenki szerint egy spúr igénytelen g.ci vagyok.(Kezeit széttáró) Nagyjából ennyiről 😆
Az csak alkati adottság 😆
Ezeket én 47 évesen is csináltam. 😆 Most már azért óvatosabban de a mai napig végzek fizikai munkát mert egyébként megdöglök. A szomszédomnak szerda csütörtök felalapoztuk a házát a nemesvakolathoz, szombaton meg lehúztuk 4 én az egész házat 160 nm2.
Fogalmam sincs melyik szerettemet szopatom a feleségemnek 15 éve nem kell munkahelyen dolgozni csak a háztartást kell vinni. Idén csak külföldi nyaralásba 20+ napot fogunk tölteni meg kb. Minden hétvégén megyünk valahová. Ebben a pillanatban is a gyerekkel meg a mamával pecázok(kezeit széttáró) Nejének meg egy 3,5 éves autója van ami újkorában 20+ misibe került. Nem tudok ehhez mit hozzá fűzni Nagyjából 2 hónap alatt költöm el az éves bevételedet
Ini 200 Milla az 4-5 lakás legfeljebb vidéken. 200 millája már annak is van aki megörökölte a nagymama 50 éves lakásàt Pesten úgy, hogy azon felül a sajátjában lakik(kezeit széttáró)
Lesutöttél egy alien arctámadót?.......wow....
a gourmet rajongók bekaphatják
ez 100x jobb azoktól az összekent darabkáknál
Az igényeimet szabom a lehetőségeimhez? Hát igen, a tények azok sajnos kegyetlenek.
Azt viszont nem mondtam, hogy az igényeknek egyformának, sőt még azt sem, hogy az igényeknek automatikusan párhuzamosan kellene emelkednie az anyagi lehetőségekkel. Amúgy egy olyan termék, maradjunk a telcsinél, miben jobb egy mai, mint az én 6 évesem? Éppen ezért bosszant, hogy direkt, szándékosan, a szoftverek upgrade letiltásával próbának presszionálni egy teljesen illogikus döntés meghozatalára az anyagi hasznuk miatt, megindokolva, hogy tulajdonképpen én még jól is járok.
Amúgy ha lenne 30 millió ilyesmire nekem, én sem vennék fél misiért lemezjátszót. Ugyanis - tudom, csak példa volt - ahhoz már annak 10-20x annyi kéne a többi komponensre, és még mindig nem lenne hol hallgatnom MEGFELELŐEN. Aki meg nem értékeli a zenét, mert pipitől soha nem olvastam ez irányút, neki meg végképp felesleges.
Megint leírom: én, pár hónap híján 20 évig hangosítottam és videóztam rendezvényeket. Azt nem írom, hogy ezekhez értek, mert nem játszom el ezt, és tudom, a rendezvényhangosításnak nincs köze a hifi-hez, de nem is erre akarom kihegyezni ezt, hanem arra, hogy én hallottam pár előadót, legyen az alsóvégen a nyugdíjas asszonykórus, a teteje meg sziNfónikus vagy bármilyen hangszeres zene, ezáltal az a minimum már összejött nekem, hogy felismerjem azt, hogy ez olyan összetett dolog, amit csak pénzzel nem lehet megoldani.
Na de te magad is leírtad a lényeget,"inkább venne még egy kiadható lakást... pedig a szükségleteit a jelenkegiek is fedezik."akkor miért is kéne neki 500ezres telefon ha a szükségleteit a jelenlegi is 'fedezi'?Ez csak nézőpont kérdése,neked az 500ezres telefon a fontos,neki egy új lakás.Én se vennék magamnak 500ezerért telefont,mert számomra felesleges,de pl a lányomnak pont most vettem annyiért,mert azt szeretett volna ballagásra.
Nyilván nem az ujjaink különbsége, inkább az általános állapot... ha valaki túlsúlyos, cukros, rossz keringéssel, elmeszesedett ízületekkel, akkor ezek következményeit nem csak a gerincében érzi, hanem a kisujjában is.
... de így sose fogsz kiokosodni... 🤣
Én igényekről beszéltem te meg lehetőségekről, a kettő nem ugyanaz... én úgy látom hogy te az igényedet szabod a lehetőségeidhez, mint a legtöbb ember. Viszont én azokról beszéltem, akiknek a lehetősége magasabb, mint az igénye, például pipi, akinek ha hirtelen most lenne 30 millió forintja, akkor se venne magának 500 ezres telefont, vagy egy 3 millió forintos lemezjátszót 😁 hanem inkább venne még egy kiadható lakást... pedig a szükségletét a jelenlegiek is fedezik.
Aztán van az a csoport, akinek az igénye magasabb, mint a lehetősége, na ők ugranak bele a hitel csapdákba, vagy az értelmesebbje egyszerűen kompromisszumot köt.
Ohhh boy.......nem maradtam le semmi korszakos dologrol.Yess..... 😆