Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt irták neked bő lére ersztve hogy lófaszt a seggedbe.🤣
Te hol élsz?A szektavezéred mar kézrátétellel rendbetette,es hamarosan hoz minden magyar állampolgárnak 800e forint unios pénzt.🤣
Csak hát azt a pénzt itthon szertnék elkölteni 😆 Hiába akarok most venni tőlük valamiért most nem akarják eladni 😆 Amikor 400 körül mozgott akkor meg még kerestek is, hogy nem e vennék 😅
pont mindegy, ha nyugaton költik el, itt meg most jóvilág jön és olcsó lesz minden
nekik nem mindegy? kint semmi sem változott
én ezt 1 mondatban is leírtam 😂
Egyébként a közutas válasszal kapcsolatban 95%-ban adtam esélyt annak, hogy igazad lesz 😅
Bár nekem durva hivatkozás az, hogy "jogszabályi hivatkozás hiányában nincs lehetősége" A qrva annyát arra meg van, hogy büntessen 😅
aszt még nem köll csírázni szóval esélyes 😅
ja majd elfelejtettem a szavazást lezárom. (Kezét T-betűbe összeillesztő mint TIME stól andrás féle szavazás vége) Nem várom kéri úr megtisztelő válaszát kifutott az időből(Óranézegetős)
Szóval 3 igen 2 nem és 2 tartózkodás mellett közzé teszem a magyar közút válaszlevelének 2 részletét(egyébként 5 oldalt firkáltak a semmiről) Frissítsük fel a memóriánkat. Ugye elfelejtettem a nejem autójára az éves vármegye pár hét múlva már csak megye matricát megvenni és így 4 alkalommal jogosulatlanul használtam az autópályát. Az első eset megtörténte és a pótdíj kiszabás kiküldése között 2 hónap telt el. Erre hivatkozva írtam egy könnyfakasztó kérvényt, hogy engedjék el vagy legalább mérsékeljék a büntetést.
ITT A VÁLASZ:
Sárga, idei.
(Ha van már olyan.)
külföldön dolgozó haverjaimnak ez nem akkora örömhír. De hát tetszetek volna levélben a fideszre szavazni 😅
attól függ tavalyi vagy új krumpli(gondolkodós) 😅
Ennek most épp nem örülök, mármint a ft erősödésnek. 😒
😅Ez legalább tiszta beszéd. Nincs is itt se mellébeszélésre se pávatáncra szükség 😅
de legalább erősödik a forint kórházba meg egyébként is meghalni megy az állampolgár
Alapvetoen egy beka vagy aki a vodorbol nezi a vilagot.
Tanulságos történetem, biztosan lesz aki nem hiszi, de lényegtelen is, mert én tudom, tudom, nem ez az egy, de jó kis látlelet az örök elégedetlenkedőknek:
Mondhatnám, hogy kolléga, de inkább úgy nevezem, hogy egy munkahelyen dolgozunk, alkoholista, természetesen cigizik, kb. olyan 130 kilóra taksálom a súlyát, bérlakás.
Két hete munka közben felvitték a céges dokihoz, mert rosszul lett, de már egy hete vagy több panaszkodik. Hullik a foga, mint jégeső. A doki egyből be a sürgősségire, ahol két nap múlva kiderül, hogy egyrészt szívbillentyű csere mindenképpen, vagy/és pitvarprobléma is van, a mája keresi a kitölthető helyet, a labor mint az Androméda-köd. Ugye 60% táppénz, állítólag most letette a cigit, mert amíg vár a sorára, az utolsó, csoportos csapaterősítőre egy fél órát eljött, és ott tényleg nem ivott.
Mindig azt mondta, hogy ő fogja lepisálni a síromat, amikor meg most ugye sms-ben megkérdeztem tőle, hogy a mostani állás szerint akkor végül is ki fogja a másik sírját lepisálni, már nem válaszolt. Amikor a történetét kibeszéltük, és megjegyeztem, hogy a Miklósnak (nem az a neve) azért hosszú, több évtizedes, előre megfontolt munkája van a sorsa alakulásában, még én voltam a szarházi, amit nem így neveztek, de tudok olvasni az arckifejezésekben. Na, és a lényeg, megint előjött persze az eü. közbeszédbeli állapota. Amikor megkérdeztem, hogy ezt mégis ki kéri számon, aki nem két végén, hanem eltörve a gyertyáját és a négy végén égeti, az? Hát, mindegy is, azért jó, hogy a a legelső emberig a cégnél, mondjuk csak négy embertől függök.
úgy gondolom akár a steiner kristófra is lett volna közel ennyi szavazat ha a köpcös bukása lett volna a tét
és most az volt a tét hogy mindenáron eltakarítani a fideszt és az egész pénztemető ner rendszert
Szóval nem tudsz tényeket.Valakik azt mondták hogy a mh az fidesz,te meg benyaltad mint az összes buzipárti tiszás.Hát.......inkább galamb mint birka,akit hülyére vesznek.A galamb egyébként egy meglepően okos állat.
te magyarországon élsz???

az oktatásnak már most annyi az egészségügy is haldoklik erősen
az egészségügy odáig süllyedt hogy már a magán rendelésekre is több hetes várólisták vannak
asszonynak kellett egy fej ct magánban is 3 hét volt, az állami rendszerben meg még időpontot se tudtak adni
fater rákos volt kb minden nap számított(volna) és még így is 2-4 hetes "sürgősségi" várólisták voltak a vizsgálatokra pedig fél országot bejártuk hol kap előbb időpontot
volt hogy az onkológus dokinő telefonálgatott másfél órát hogy hova menjünk.....
néha elcsodálkozom hogy milyen alternatív valóságban éltek páran
15?
:
nyálaspetire akkor se savaznék , ha tíz zsák krumplit hozna ajándékba
nyolcvanhatban voltam egyszer szavazni az mszmpére, azóta soha semmire, most is pont olaszba voltam mikor a savazás volt idehaza, de annak örülök, hogy elbukott végre a tetves tolvaj geci
Nem nehéz megállapítanom, hogy te a tiszára szavaztál én meg a rendszer haszonélvezője voltam 🤣