ha a nagypapi nem lopkodta volna össze a vagyont akkor most a merci gyárban állna a soron légkulccsal a kézben
egyetlen pozitív tette volt hogy nem kurvázta el az örökölt pénzeket
Azt nem magyarázta el a banki ember, hogy a hitelkártyán nincs pénz?
Ahhoz képest, mekkora vagyon fölött rendelkezel, eléggé ugatod ezeket a dolgokat...
Ezek szerint már máskor is történt veled ilyen... érdekes, hogy velem még sose... dehát igazad van, biztos a bank a hülye 🤣
A szemüveged is összekarcolódott, azért is az optikus a hibás 🤣
De ha a hülye valakinek megadta a hitelkártya adatait lopós e-mailre? az is lehet, hogy az arab hercegnek elküldte az adatait az örökség miatt 😁 a bank csak azért téríti meg ezeket a piti összegeket, mert marketingból jobb neki így...
Na már az ofotértbe ülök,most jöttem ki a bankból 😆 Szóval a bank csak akkor csinál belső vizsgálatot ha van rendőrségi feljelentés. A kollegád lányának is valószínű így lett meg a pénz, hogy volt rendőrség. Nálam a banki felülvizsgálatnál jó eséllyel kiderülne, hogy ártatlan vagyok de ennyi pénznél nekem nem éri meg rendőrségre rohangálni. Most tiltották meg megigényelték az ujjat. Lesz hitelkártyám azt én töltöm fel minden hónapban a telefon csak azzal lesz kapcsolatban. Ez tényleg hitelkártja egy hónapig a bank pénzét költöm tizedikéig kell visszatölteni a pénzt, hogy újra indulhasson a hónap és teljesen díjmentes. Nekem is jobb így mert ha elvesztem vagy ellopják annyi a bukó amennyi azon van.
Nekem volt hasonló esetem,igaz ott én basztam el,viszont maga a bank vizsgálta felül a dolgot,nekem nem fizettek mert én nyomtam az entert.De pl a kollégám lányának úgy is fizettek hogy ellopták a kártyáját,fizettek vele többször is,akkor vette észre,tiltotta a kártyát hívta a rendőrséget,a pénzt meg visszaadta a bank.
Mindjárt megyek be megérdeklődöm mert régebben ezt szó nélkül visszafizették. Most azt mondták ennek az a menete, hogy feljelentést teszek a rendőrségen.( Kezeit széttáró) Aztán nyomozás közben nehogy az derüljön ki, hogy a nej stikába vibrit rendelt vagy ilyesmi 😅 Meg 20 ezer forinttért szaladgál a fene rendőrségre(gondolkodós)
😅 Amikor sokat dolgozok nem érek én rá ilyenekre 😆 pár hete már lazítok de rá kell jönnöm ez nem nekem való 😆 Elő veszek valami projektet megint, azt csak úgy óvatosba el kezdem csinálgatni amíg őszig be nem szalad a nagy munka mert a semmit tevésnek nem lesz jó vége. 😆 Valakit kirúgatok véletlenül vagy ilyesmi 😆
Ez baromság,téged átbasztak.Ha számládról az engedélyed nélkül pénzt vettek le, az a bank felellőssége.Ugyanis az ő biztonsági rendszerük hibázott.akkor nem kell fizetniük,ha te magad nyomtad az entert a csalóknak.Gondold el,egyik pillanatról a másikra az összes pénzed eltűnik a bankszámláról,és erre a bank annyit mond hogy így jártál?Az a bank felellőssége hogy a te pénzed ott biztonságba legyen
azok ilyen genetikailag sóherek
ismerek többet is
egyetlen pozitív tette volt hogy nem kurvázta el az örökölt pénzeket
Ahhoz képest, mekkora vagyon fölött rendelkezel, eléggé ugatod ezeket a dolgokat...
A szemüveged is összekarcolódott, azért is az optikus a hibás 🤣
Pont az ilyen fogyatekosoknak valo.
Erre van a revolut ingyenes kartya.😂