Nekem nehéz ezt így a karosszékből megítélnem mi lesz.(kezeit széttáró) 1 év múlva többet tudunk 2 év múlva még többet, 4 év múlva meg az elért eredmények ez legyen negatív vagy pozitív a nép eldönti mit akar(kezeit széttáró)
A baj ott kezdődik, hogy törvény mondja ki, hogy nincs cigány bűnözés. És ezt olyannyira, ha a parlamenti felszólalásba kiejti valaki, hogy cigánybűnözés akkor kövér úr már nyom is egy kövér büntetést meg le is keveri a felszólalást azonnal. Aztán azért az még sincs így rendjén. A börtönökben bűncselekmények miatt elítéltek aránya kb. 70-30. a cigányok javára. Szóval szignifikáns a különbség. És megbüntetnek ha kimondod azt, hogy a cigánybűnözés egy létező jelenség. Szóval már az is baj ha valami nevén van nevezve. Ha azt vesszük akkor itt tényleg radikális változásokra van szükség.,
Ez teljesen biztos. Egy kétéve alakult bagázs el tudta hitetni, hogy semmi közük a politikához csak teremtek a földalól. Pedig olyan nincs, ezek elötte is léteztek, csak leszerepeltek vagy nem jutottak feljebb. Most meg itt kötöttek ki. Sztem olyan szdsz szintü banda lesz azzal a szemlélettel. Ugyhogy oktatásnak annyi, kórházi várólista nem fontos, meg az eü ugy komplett, és keresik mit tudnak eladni
a választási eredmény szerintem egyetlen dologra vezethető vissza. Mind1 ki csak orbán ne. Nekem az a gondolatom a tisza szavazóknak a fele ezért húzta rájuk az x-et. Mivel nem volt még egy másik olyan párt aki esélyes lett volna orbánt leváltani. Ha a tiszapárt egy fazék töltött káposzta kb. másfél millió ember akkor is rájuk szavazott volna 😅
mit jelent a radikális? Számomra nem radikális az, hogy a jelenleg is érvényben lévő törvényeket tartassák be a politikai vezetők a karhatalommal. Vannak olyan törvények is amik meg már rég idejét múltak. Számomra az sem radikális ha felvetik a rég elavult törvények felülvizsgálatát és javaslatot tesznek milyen új törvényekkel lehetne ezeket felváltani annak érdekében, hogy rend és fegyelem legyen az országban. Ha meg azt nevezzük radikálisnak, hogy a törvények módosítása ne csak a felszín vakargatása legyen hanem célzott és tényszerű akkor az meg mind a 10 millió állapolgár elemi érdeke(kezeit széttáró)
Hát ha ezek az ostoba tiszások vennék a fáradtságot és megnéznék hogy a parlamenti felszolaláskor hányszor ál bele a fideszbe,talán kinyílna a szemük.Ők tájékozódnak,csak az a baj hogy a tiszásból
A hozzad hasonlo vertiszások rnnel tobbet akarnak elvenni,es ha nem lesznek kielegitve petit is felkoncoljak,a balasy fele kamu csak jobban felhergelte oket.
De hát jobbos mindkettö, egyik szélebbre másik középfelé ami elfogadhatobb irányvonal. Még jo hogy sok a hasonloság az elképzelésekben. Csak az egyik radikálisabb ami azért nem mindenhol szalonképes, a másik az eladhatobb megoldásokat támogatja kevesebb vállalással.
na lehet itt kérem rendet tartani egy országban.(meghajlós)
ezt nálunk is alaptörvénybe lehetne foglalni.
Aki politikus és korrupcióba keveredik halálra kell ítélni és kész(kezeit széttáró)
Mondjuk a hadházi féléknek nem lenne túl jó(gondolkodós) Mivel tudnának bennmaradni a köztudatba? 😅
én a mihazánkot is nézegettem és a fityeszt is. Én sem gondolnám, hogy össze lehetne őket mosni. Két jobboldali párt akiknek vannak ugyanolyan jellegű elképzeléseik kül és belpolitikában. Ettől függetlenül laca keményen ostorozza a fideszt.(kezeit széttáró)
aranynak is akkor van értelme ha megveszed grammját 25-ért eladod amikor 50. Majd megint megveszed 25-ért amikor visszament az ára. Ha csak a szekrényben tartod és ott vészeli át az árfolyam ingadozásokat az tényleg holt tőke(gondolkodós) Nem azt mondom, hogy hibás az elgondolás biztonságnak és értékállóságnak jó. Befektetésnek akkor ha forgatva van az előbb leírtak szerint (gondolkodós) Bár ehhez kellene némi tőzsdei véna. Tulajdonképen ilyen formán az arany pont úgy viselkedik mint bármelyik nyíltvégű tőzsdei termék(gondolkodós)
Engem nem a Budaházi érdekel,engem az érdekel hogy mik azok a tények amik alátámasztják a az állításodat.Tényeket mondj,ne azt hogy nézd meg ezt nézd meg azt,ilyeneket én is tudnék,ahol aztán meg az elkenkezője derül ki.Szóval várom a megdönthetetlen tényeket amik bizonyítják.
legfőképp mert egyik párthoz nincs semmi kötődésem
😂
egy a milliónyiból amit a vérfideszesek beteg agyában kevereg....
Nem tudtad? 🤣
ezt nálunk is alaptörvénybe lehetne foglalni.
Aki politikus és korrupcióba keveredik halálra kell ítélni és kész(kezeit széttáró)
Mondjuk a hadházi féléknek nem lenne túl jó(gondolkodós) Mivel tudnának bennmaradni a köztudatba? 😅
Szt megneznem.