szegény petyulinak mi mindent kell még forradalmasítani amit a dicső fideszesek elkúrtak 😂
lehet egyszerűbb lenne ruszkiktól kérni egy totális bombázást hogy nulláról tudjunk építkezni 😀
Különben ezt már megcsinálták. Iszonyat pénzeken átalakították a radarállomásokat felügyelet nélkülire. Azóta picit több dolgunk van, és sokkal szarabbul működik minden, mert alig látjuk a berendezést, és így nincs meg a munkarutin. Szóval a nagy spórolás elég sokba került a cégnek. 😆 persze ezt mindenki látta előre, de a vezérigazgató ragaszkodott hozzá, és keresztül vitte. A felelősséget meg nem vállalta, mert már azóta a 3. vezérigazgatót cserélik le csak a szar maradt. Szóval én bízom benne, hogy Petya a radarüzemeltetést is forradalmasítja.
A rendszer eleve a lenyúlásra van alapozva. Nekem benne van a rendszerükbe minden adatom. Ha észreveszik, hogy nem vettem és mégis használtam, simán blokkolhatnának egy havi matricát automatikusan a büntetés helyett, de a büntetés jobb üzlet.
Mondjuk kíváncsi lennék mit szólnának hozzá ha én is elkezdenék mint magánvállalkozó ilyen büntetési tételeket kitalálni.
Simán körberöhögnének. Szóval ez ugye a hatalommal, erőfölénnyel való visszaélés. Demokráciában ilyen nincs, szóval remélem Poloska ezt is megoldja majd. 😄
Te tényleg hülye vagy ezekhez a netes dolgokhoz 😁 mind úgy van megcsinálva, hogy automatikusan megújul... le kell mondani vagy bele se kell szállni... pont az ilyen te féle búmerek miatt csinálják ilyenre 🤣 mindig van plusz bevétel 🤣
leszek is. Majd innovációs miniszter. Az első dolgom lesz, hogy fejlesszenek olyan radarokat amihez nem kell ember ahhoz, hogy levakarják róla a madárszart. Nézhecc másik állás után 😅
szerintem legalább 15 éve van kártyám eddig háromszor volt ilyen. Az elsőnél egy éven keresztül levontak havonta 12 ezer forintot még csak nem is figyeltem. Egyszer valami átutalást kerestem a digitális átutalások között akkor vettem észre azt nézegettem, hogy mi ez? Szóltam a banknak, átmentem megnéztük, ők sem tudták kik ezek, kártyát cseréltek a bank visszautalta a pénzem. Ez már jó rég volt. Néhány éve lett valami felhőtárhely véve 1 évre. Na aztán valamiért ez automatikus lett és minden évben vonták a pénzt talán 26 ezer forintot. Akkor kártyacsere a probléma megoldódot azóta nem tudják vonni a pénzt. Aztán a számlázz.hu ami alap verzióba ingyenes kértem egy plusz modult aminek a díja 20 ezer forint körül volt. Ezt megrendeltem. De már a következő évre nem kellet. Hát mit ad isten ezek is automatikusan húzták le a bankszámlát. Na akkor épen lejárt a kártyám kártya csere lett ez a probléma szintén megoldódott. Pár hete vettem a gyereknek ps 5 re játékot. Az adatokat a gépen kell megadni a vásárlás után töröltem is a gépről az adatokat. Mondjuk ott nem tudom mi történt mert 11 ezer volt a játék. Aztán levont rögtön 89 ezret azt lett egy halom játék bár ott lehet én kattintottam valamit félre 😅 De az sem aliexpress. Meg most van ez az eset megint lesz új kártyám úgy érzem(gondolkodós)
oldják meg. Faxom ne büntetéssel kezdjenek azonnal pláne úgy, hogy 2 hónap elteltével hajlandóak feldolgozni. Nekem az fura, hogy az első beleszaladás után a felszólítás 58 napra érkezett meg. A kérvényemre 1 hét alatt válaszoltak. Amikor megvettem az országos d1-et és lejelentettem már másnap jött az email, hogy törölték a büntetést.(gondolkodós)
Próbálkozás már nekem is volt, csak ugye én olyan kártyát szoktam megadni amin nincs pénz, csak ha teszek rá.
A másik, hogy általában jóvá kell hagyni a telefonon a kifizetést. Csak a megbízható helyeken nem kér ilyet.
Illetve ahol lehet Google Pay, vagy PayPal-t használok, azt pedig megint csak nekem kell jóvá hagyni minden esetben, meg nem is tudják meg a fizetési adataimat, csak ami rájuk tartozik.
Illetve a bankok elég jól szokták szűrni az ilyesmit a szokások profilozásával.
Ezt már elbasztad. Korábban kellett volna felvásárolni az ingatlanokat.
Most drága. Ki kell várni. Petya fél év alatt bedönti az országot, jön a válság, meg a fekete autóval viszik el az embereket, a déli határzárat átteszik az Osztrákokhoz, és lesz itt olcsó még a panellakás. Na akkor kell bevásárolni. Utána lehet forradalmat kirobbantani. 2 év múlva újraválasztják Orbánt vagy az utódját, és megint felmennek az ingatlan árak, és lehet lehúzni a sok hülye Tiszást aki az orránál tovább nem látott...megint.
lehet egyszerűbb lenne ruszkiktól kérni egy totális bombázást hogy nulláról tudjunk építkezni 😀