Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szegény petyulinak mi mindent kell még forradalmasítani amit a dicső fideszesek elkúrtak 😂
lehet egyszerűbb lenne ruszkiktól kérni egy totális bombázást hogy nulláról tudjunk építkezni 😀
Amíg lószar van, addig veréb is 🤣

Különben ezt már megcsinálták. Iszonyat pénzeken átalakították a radarállomásokat felügyelet nélkülire. Azóta picit több dolgunk van, és sokkal szarabbul működik minden, mert alig látjuk a berendezést, és így nincs meg a munkarutin. Szóval a nagy spórolás elég sokba került a cégnek. 😆 persze ezt mindenki látta előre, de a vezérigazgató ragaszkodott hozzá, és keresztül vitte. A felelősséget meg nem vállalta, mert már azóta a 3. vezérigazgatót cserélik le csak a szar maradt. Szóval én bízom benne, hogy Petya a radarüzemeltetést is forradalmasítja.
hamarosan úgy is lesz méter alapú útdíj, szóval kár szarozni evvel a rendszerrel
A rendszer eleve a lenyúlásra van alapozva. Nekem benne van a rendszerükbe minden adatom. Ha észreveszik, hogy nem vettem és mégis használtam, simán blokkolhatnának egy havi matricát automatikusan a büntetés helyett, de a büntetés jobb üzlet.
Mondjuk kíváncsi lennék mit szólnának hozzá ha én is elkezdenék mint magánvállalkozó ilyen büntetési tételeket kitalálni.
Simán körberöhögnének. Szóval ez ugye a hatalommal, erőfölénnyel való visszaélés. Demokráciában ilyen nincs, szóval remélem Poloska ezt is megoldja majd. 😄
Peti majd ezeket jól telibe szarja, csak addig jött le a nép közé, amíg meg kellett választatnia magát 🤣
Te tényleg hülye vagy ezekhez a netes dolgokhoz 😁 mind úgy van megcsinálva, hogy automatikusan megújul... le kell mondani vagy bele se kell szállni... pont az ilyen te féle búmerek miatt csinálják ilyenre 🤣 mindig van plusz bevétel 🤣
revolut egyszerhasználatos kártya aztán sose lesz gondja az embernek
Biztos lesz sok hasonló kérés még 😅
leszek is. Majd innovációs miniszter. Az első dolgom lesz, hogy fejlesszenek olyan radarokat amihez nem kell ember ahhoz, hogy levakarják róla a madárszart. Nézhecc másik állás után 😅
szerintem legalább 15 éve van kártyám eddig háromszor volt ilyen. Az elsőnél egy éven keresztül levontak havonta 12 ezer forintot még csak nem is figyeltem. Egyszer valami átutalást kerestem a digitális átutalások között akkor vettem észre azt nézegettem, hogy mi ez? Szóltam a banknak, átmentem megnéztük, ők sem tudták kik ezek, kártyát cseréltek a bank visszautalta a pénzem. Ez már jó rég volt. Néhány éve lett valami felhőtárhely véve 1 évre. Na aztán valamiért ez automatikus lett és minden évben vonták a pénzt talán 26 ezer forintot. Akkor kártyacsere a probléma megoldódot azóta nem tudják vonni a pénzt. Aztán a számlázz.hu ami alap verzióba ingyenes kértem egy plusz modult aminek a díja 20 ezer forint körül volt. Ezt megrendeltem. De már a következő évre nem kellet. Hát mit ad isten ezek is automatikusan húzták le a bankszámlát. Na akkor épen lejárt a kártyám kártya csere lett ez a probléma szintén megoldódott. Pár hete vettem a gyereknek ps 5 re játékot. Az adatokat a gépen kell megadni a vásárlás után töröltem is a gépről az adatokat. Mondjuk ott nem tudom mi történt mert 11 ezer volt a játék. Aztán levont rögtön 89 ezret azt lett egy halom játék bár ott lehet én kattintottam valamit félre 😅 De az sem aliexpress. Meg most van ez az eset megint lesz új kártyám úgy érzem(gondolkodós)
oldják meg. Faxom ne büntetéssel kezdjenek azonnal pláne úgy, hogy 2 hónap elteltével hajlandóak feldolgozni. Nekem az fura, hogy az első beleszaladás után a felszólítás 58 napra érkezett meg. A kérvényemre 1 hét alatt válaszoltak. Amikor megvettem az országos d1-et és lejelentettem már másnap jött az email, hogy törölték a büntetést.(gondolkodós)
Elég ha rákattintasz egy emailre,már bent is tudnak lenni a telefonodba és mindent látnak.
De aki soha nem vett,annak hogy küldenek sms figyelmeztetést?Gondold át újra,mielőtt felterjeszted!
Nem. Megkérdeztem.(Kezeit széttáró)
Ha onlájn veszel jegyet még az emiled is megvan nekik. Úgy lehessen megvenni, hogy meg kelljen adni
Ja, bocs. Nem néztem az elözményt
A közútkezelő honnan tudja?
A bank tudja.
Azért ez sántit.......
Nem a gyerek volt? 😄

Próbálkozás már nekem is volt, csak ugye én olyan kártyát szoktam megadni amin nincs pénz, csak ha teszek rá.
A másik, hogy általában jóvá kell hagyni a telefonon a kifizetést. Csak a megbízható helyeken nem kér ilyet.
Illetve ahol lehet Google Pay, vagy PayPal-t használok, azt pedig megint csak nekem kell jóvá hagyni minden esetben, meg nem is tudják meg a fizetési adataimat, csak ami rájuk tartozik.

Illetve a bankok elég jól szokták szűrni az ilyesmit a szokások profilozásával.
De honnan tudja mi a tel.szám?
Megszavazták most meg már tiltakoznak ellene?
😅
Kicsit még pedálozol, lehetsz valamilyen miniszter nála, csak hagyd már abba a szövegelést 😅
Ezt már elbasztad. Korábban kellett volna felvásárolni az ingatlanokat.
Most drága. Ki kell várni. Petya fél év alatt bedönti az országot, jön a válság, meg a fekete autóval viszik el az embereket, a déli határzárat átteszik az Osztrákokhoz, és lesz itt olcsó még a panellakás. Na akkor kell bevásárolni. Utána lehet forradalmat kirobbantani. 2 év múlva újraválasztják Orbánt vagy az utódját, és megint felmennek az ingatlan árak, és lehet lehúzni a sok hülye Tiszást aki az orránál tovább nem látott...megint.