Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állatorvosnál 35 volt az MR. Oda kell menni. Adsz egy 5-öst a dokinak, csinál rólad kartont hogy basset hund vagy, és megspóroltál egy 10-est.
Na azért keltem ilyen korán mert smsre keltem. Már az ötödik volt mire felébredtem. 2 sikeres 2 sikertelen meg az ötödik megint sikeres tranzakció történt USA dollárban átszámolva 21 ezer forint összegben. AliExpress Szingapúr SG. (Kezeit széttáró) Szerintem AliExpressről életembe nem vettem semmit. Ha bármit is vásárolok kártyaadataimat nem mentem. Amit eddig kártyával vásároltam onlájn rendre meg is érkeztek. Egyenlőre nem tiltottam a kártyát csak levettem a limiteket. 9 kor hívom a bankot tíltsák ők és rendeljenek új kártyát. Valakinek volt már ilyen?
Komolyan? Lacám rendszerváltás lett demokráciával, holnap iktatják be az új kormányt. Déltől lehet Pestre menni bulizni. A koradélutáni program felelős Geri az esti program okát petya viszi 😆
😀
Nekem tegnap jött, de nem irok semmit hanem befizetem mert egyrészt én basztam el másrészt ugyis be kell fizetni.
Bár te grafomán vagy és tenger az idöd, irhatnál nekem is valami felmentésért esengö irományt, hátha megfelezik nekem😅
Te hol élsz? 😆 Majd petyának írok alakítsák át az egész rendszert. Ne büntivel kezdje a közút hanem figyelmeztetéssel egy smsben. Aztán ha a figyelmeztetés után sem váltja meg a delikvens az úthasználatot egy hónapon belül akkor menjen a bünti.
Hát nem tudom 😅 Ha tömeges lesz a hazavándorlás még szereznem kell albikat, hogy el tudjam őket szállásolni 😆
2 éve kellett mennem magánba mr-re. Kecskeméten, Budapesten csak egy hétre volt időpont. Jászberény be másnapra. Igaz 50 ezer Ft volt. Azt nem tudom sok e vagy kevés. Azt de tudom azóta mi van, mert 2 éve volt.
Most a Tisza szavazók egy csoportja petíciót nyújtott be az ellen, hogy óvódákba, iskolákba be lehessen ilyen buziskodásos előadásokat tartani
Hát petya sógóra visszamondta a miniszterséget.
Jahogy te ezt komolyan gondoltad? Azt hittem ez olyan mint a nemzeti konzultáció. Nem dönt el semmit, úgy is közzéteszed, mert nem bírod ki, hogy nem 😅
Azt én meg türelmes vagyok. A sorozatokat is mindig megvárom hogy felkerüljön a torrentre 😆
Ha kétséged voltak, és szóltál volna, én 105%-ra biztos voltam. Amúgy én is kaptam büntit parkolás miatt, mert nem volt jó az automata és hiába videóztam fel, hogy dobom a pénzt és hibaüzenettel visszaadta a gép, nekem is azt írták, hogy elhiszik és sajnálják, de nincs olyan jogszabály, ami megengedné a pótdíj elengedését.
A lényeg, hogy én megjegyeztem az esetet is és a városi parkolási egység vezetőjét is, és ha az Isten úgy rendeli, hogy elégtételt vegyek, egy percig sem fogok habozni.
egy fél mondatban. elengedték vagy nem?
mégse jönnek haza?
😃
essejó
Eddig meg a 400 feletti volt a baj..........nehéz így bármit intézni a kormányoknak, mert semmi se lesz jó sose.
Honnan szedné,a csatorna mocsarából.
Sikerült..hogy mi lesz az ára, kiderül...de nyilván arra is lesz felelős a sok egysejtűnek orbán személyeben
Figyelj már... te ezeket a faszságokat honnan szeded? Felénk magánban bármilyen CT héten belül, most voltam MR-en másnapra és nem is tul drágán.
Az oktatás most is szar, de még szarabb lesz. Eü mitől lenne jobb, hisz 30 éve senki nem tesz semmit érte csak kampányol vele, a sok polgár meg benyeli mindig. Szerintem te nem élsz magyarországon, illetve amig mások voltak kormányon addig halatpucoltál és kiesett az elmult 36 év 90-től.
Mondjuk azinternetnépétöl a mellényi marcisógi megremegett és lefalcolt,a hatterben meg majd rogántónit játszik.
Az már elgondolkodtatná.....majd ha ez is lopni fog, kiváncsi leszek m it mond......Mert fog.....NER 2.0 épül, családi és baráti alapokon nyugszik, fideszes tapasztalattal....
Csask hát addig megint eladnak indent, buziskodás már napirenden pride és szivárvány tv meg genderelés az oviba, plusz egy halom migráns, mert ugye az eu pénz csak ugy jön......
Mekkora nagy üzlet, semmivel se lesz több de szarabb körülmények közöttt.
Mondjuk én jucust várom hogy visszauljön acparlamentbe triggerelni ini látens szerelmét.🤣
Ki?
Szektavezér? Már a sógi is visszamondta az igazság ügyi tárcát 😆
Ettől többet adott vitya pár éve majd 1 millert kaptam valami szjaból 😅
De hát ők jönnek haza,nem?Mindenki a fidesz miatt ment ki,a tiszások szerint,szóval elvileg most jönniük kéne haza
na majd meglátjuk, hogy kibírja-e a tiszakormány 133 napig. addig javul a pénzünk, aztán a tököm tudja , hogy mi lesz