eddig is sejtettem de most már teljesen biztos vagyok hogy a nagypapi vérvonala benned él tovább
az is minimum ilyen kis genyó lehetett mint te, nem hiába szopatták rendszer szinten
neked szerencséd van mert most a rendszer is olyan gátlástalan mint te
ja ez biztos így van. Alszok az ágyamba azt az aliexpress minden szolgáltatás nélkül és minden kérés nélkül 3 tételben lehúz rólam 21 ezer forintnyi dollárt 😅 Na mind1 sikerült beszélnem a bankkal. Erre nincs biztosításuk a 21 ezrem ugrott. csík cigi ára(szemeit körbeforgató) Azt elmondták és meg is találtam van egy kikapcsolója a kártyának ezt ki is kapcsoltam. így elméletileg nem tudnak lehúzni pénzzel. Azt csak akkor kell felkapcsolnom ha onlájn kártyaadatokkal vásárolok(kezeit széttáró) Nos mennem kell át kecsóra az ofotértba. Mert a 3 hónappal ezelőtt akcióban megrendelt szemüvegem karcos lett. Ezt már 2 hete elvittem, elküldettem bevizsgáltatni visszajött de elutasították a panaszomat(kezeit széttáró) most tartunk a békéltető testületnél(kezeit széttáró)Aztán szerintem mégis csak átgondolhatták mert reggel felhívtak, hogy csak tudnának valamit kezdeni a panaszommal menjek már be vannak ötleteik. 😅 Szóval lehet nem lesz a békéltető testületre szükség még is lesz két új bifokális lencse a szemüvegembe 😅 na szavazzátok meg, hogy érdekel e a történet és a ma lezáruló vége. 😅 Ha meg már kecskeméten vagyok beszaladok a bankba megigényelni az új kártyámat és benyújtani a panaszomat ügyfélkezeléssel és banki szolgáltatásokkal kapcsolatban(gondolkodós) Azt veszem észre mióta elfogytak a felújítási munkák szeptemberig, rá érek így gecinek lenni. Mostanába valahogy kötözködöm mindenkivel. Alig várom már, hogy holnap mehessek a szomszédhoz segíteni nemesvakolni mert a végén még fel is jelentek valakit ha ez így marad 😂
azért ez így nem egészen igaz
megszerezhető minden adat de nem feltétlen ér annyit mint amennyi fáradtságba kerül
és egy pipi volumenű embert nem titkosszolgálati eszközökkel fogják lehúzni
egyszerűen csak valamelyik vásárlásnál idóta volt
alvás közben nem nagyon nyomkodhattam az entert a telefonomon. Hajnalban arra kelltem 5.23-kor, hogy sms érkezett. Megénztem az épen az ötödik sms volt 10 percen belül. 3 sikeres 2 sikertelen fizetés volt. 29,78 16,93 és 27,54 usd értékben vontak le valamire pénzt a számlámról(szemeit körbeforgató) Most gyorsan fel is adtam egy ingatlanhirdetést mielőtt tiltatom a kártyám legalább az meg legyen. Azt ha egy hétig sem lesz kártyám az se nagyon zavar kupiban készpénzért kell fizetni 😂
nézd most jött el a kánaán ideje. Itt van a szabadság szombattól péter a vezérünk. A nép már kétszer horkant fel eddig és mind a kettőben visszakoztak petyáék. 😅 Na most majd én is felhorkanok milyen dolog az, hogy jogosúltság nélkül használok egy gyorsforgalmi utat a saját figyelmetlenségem miatt és azonnal büntetéssel kezdik? Első lépésben köszönjék meg, hogy használom a szar útjaikat második lépésben figyelmeztessenek, hogy még nincs kifizetve és adjanak rá egy hónapot de legjobb lenne ha inkább fél évet, hogy pótoljam 🤣
baxák meg az annyukat akkor 😅 Mondjuk a ma reggeli aliexpresses az tuti csalás. Egyenlőre várom a bank visszahívását még nem fagyasztottam be a kártyát levettem a limiteket. Remélem valahogy visszakuckuzom tőlük a pézt(gonolkodós) egy csík cigi ára meg felkeltet ez a pityegés hajnalba az meg megfizethetetlen 🤣
az a helyzet, hogy nem emléxem valaha is ki kellett volna pipálni valami jelölő négyzetet egy szolgáltatás megrendelésénél, hogy akarom e azt, hogy minden évben automatikusan vonja a számláról(gondolkodós) Vettem én már horgászjegyet meg ilyen olyan szolgáltatás de sosem ajánlotta fel a rendszer, hogy ez folyamatos legyen e? Egyébként legjobban a számlázz.hu lepett meg ami tudomásom szerint egy állami szoftver és ingyenes. Egyszer kértem egy plusz modult decemberben. Megrendeltem kártyaszám alapján kifizettem írta is, hogy egy évig érvényes. Aztán pont a magastátrában józanodtam egyik reggel december vége felé amikor csippant a telefon és levonták a következő évre is a szolgáltatást(kezeit széttáró) Faszom se kérte a következő évre. És szó sem volt róla, hogy ez folyamatos lesz. Aztán már azért sem foglalkoztam vele, mert tudtam, hogy januárba lejár a kártyám úgy is újat kell csináltatnom. (kezeit széttáró)
az is minimum ilyen kis genyó lehetett mint te, nem hiába szopatták rendszer szinten
neked szerencséd van mert most a rendszer is olyan gátlástalan mint te