Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na vissza kerestem ezt a hozzászólást. Most lett vége a John wick negyedik felvonásának, ránéztem a telóra az meg bedobta a legújabb medián felmérést. Ez asszem az a cég ami tű pontosan eltalálta a választási végeredményt. Nos ez pont azt méregette amiről írtam, mintha olvasnànak a gondolataimba 😆 Ez most azt írja, ha most vasárnap lennének a választások a tisza 61 fityesz 21% ot kapna a biztos választók körében 😅 Lehet akkor nem esne be 1 milló alá a támogatottsága mint ahogy én saccoltam de nem is sokkal haladná meg 😆 szóval így már lehet 4 agysejtem? 😅
Nálunk egy komplett lakótelepi kockát 3,7 ért tetőznek újra. Nem tudom azon a bodegán az mitől 26. Ha meg ennyire macerás nekik miért a faxért nem adják el. 5 év alatt kifizecc nekik 60 millát az épületre meg ráköltenek 26 ot az nem buli. Vagy duplázzák meg a bérletit vagy adják el alsó hangon másfél milliárdért. Csak a telek a 20 férőhelyes parkolóval eleve éri a felét.
Eddig 5 evnel többet egy szigetelés se birta a dilatácio miatt,meg hogy volt már rajta a kátránypapirbol vagy 20 reteg,az eredeti fos 74 es uvra szétpergő gumiszigetelés felett.
A mostani valami vastag gumi-pvc szeru kurvaerős medencefedőanyaghoz hasonlo cucc,amit lecsavaroztak,hatha birja,eddig két helyen javitottak az illesztést,azota fasza.
Te miért vagy hiteltelen?Azért annyira nem volt régen az az április 12.
a te királyod saccolgatta ki. Én most hogy jövök már megint a képbe? Egy elhangzott szám amit a főnököd mondott. Miért én vagyok a hiteltelen miért nem ő? Ő mondta én csak azt mondtam amit ő mondott. Lehet megszámolta.(kezeit széttáró) De lehet csak a reményeit fejezte ki.(gondolkodós)
Tehát akkor igazából csak elhangzott egy szám,aminek semmi alapja.Igazából ez a szám pont olyan mint te,hiteltelen,tudod mikor valaki A-t mond és B-t cselekszik.Tulajdonképpen a tiszás képbe illesz bele a legjobban.
bele. 8 év után rá kellett az egyik pecóra költenem 3 kilót. Nem voltam boldog(kezeit széttáró) Oda lett két havi bérleti(szemeit körbeforgató)
Ja,tavaly előtt kiadtak egy 26-30 millos tetőszigetelést,remélem ez az uj bir 5-6 evet.Te ebbe belesárgulnál az tuti. 🤣
én honnan a faxomból tudjam, hogy ő honnan tudja? Te vagy itt a legnagyobb felszopója kérdezd meg tőle 😅
Ő honnan tudja?
makita? Miért nem párkszájd 😅
Vakon vagy.Én azt mondtam hogy a mh-ra szavaztam mert hithű vagyok.Tudod mit jelent a hithű?Abban hiszek amiben a Mh is,mint már írtam,te a buzikban,én meg a mh-al egyetemben abban hogy az apa férfi az anya nő.
nem lehet, hogy revizor volt azért töltögetett papírokat az irodába?
toroczkai valamelyik podkesztjéből(kezeit széttáró)
másfél milla? Az jó(meghajlós) Abból már van 2-300 ezer fedezet. Még 3 ilyen kőr a hónapban és meg is lesz a bérleti díj(meghajlós) A coop zrt is csak annyit csinál, hogy várja a pittyenést a telefonjára mikor utalsz. Ja és ezért neki sem kell csinálni semmit. Na pont ezért szeretek én is inkább bérbe adni mint bérbe venni(kezeit széttáró) Talán így már a saját példádból érted(gondolkodós) A vonóhorog meg pazarnak tűnik(fainat mutató) Ezzel csodát tettél(meghajlós)
na ezeket a fagykárokat mindig jól ki is fizették. Annyival olcsóbb a gyümölcs lengyelből meg szlovákból, hogy nincs piaca a hazai gyümölcsnek. Néhány év óta mióta az orosz piac is kiesett nálunk hűtőházakból lettek magtárak. Szerintem a gyümölcstermesztőknek a fagykár már maga a megváltás mert a fagykárbiztosítással legalább a pénzüknél vannak. Ha leterem jó esetben eladhatja önköltségi ár alatt. Mondjuk felénk már gyümölcs sincs nagyon mert nincs értelme termelni. Az elmúlt 5 évben a gyümölcsösök háromnegyedét kivágták(kezeit széttáró)
Dehogy nincs, utca, elzavarás, gyurcsány is lemondott bár a pártja nem tűnt el azonnal, de ő akkor eltűnt. Magyar péter is el fog ha nem teljesít.
hát itt nincs olyan hogy azonnal, itt 4 évre szól a belépő
dajcs tomi egy mondatban az intelligens riporttal? 🤣 Ez eleve összeférhetetlen 😅 Most mintha nem lett volna túlszívva de hát akkor is. Naa 😅
ilyenekről nem tudok mert nem követem a munkásságát
de azt gondolom ha volt is ilyen, meg kell vizsgálni az előzményeket is
sokszor csak kiragadott dolgokat kap fel a média, és még ha igaz is nem a teljes igazság
Ezt nyilván nekem szántad és a válasz, hogy de...........és itt jön a képbe, hogy ha jó igéretekkel meggyőz akkor megválasztom, de ha nem tartja be azonnal megbuktatom. Az a képviseleti demokrácia lényege.
Eddig hittél a tótban, ezt írtad, az azonosulás csak az előbb jött a képbe rögtön a hit után. 😏
ebből nem derül ki ez most akkor mit is bizonyít(kezeit széttáró) A diákhitel központ üzleti kapcsolatban állt balásy cégeivel(kezeit széttáró) És?
Azert amikor utasitotta a biztonsagiakat hogy a negy vegtagjánál fogva vigyek el a neki nem szimpatikus embert az azért egy elég nagy redflag.
azért ne legyél már ennyire korlátolt
azon látod hogy nem szimpatikus
kb mintha alapítanék egy pártot és avval a szövegel járnám az országot hogy ha megválasztotok 10x annyi lesz az áram, és minden másnap megveretek mindenkit stbstb
itt se kellene egy picike hit se hogy ez nem lehet jó dolog......