Hát, első nap Szarajevo szállás, aztán én Niksic-et szeretném, következő nap Durmitor fel a hegyre és vagy vissza Niksicbe, vagy le a Kotori-öbölbe, aztán haza valahogy 5-6 nap.
A tapasztalatom szerint egy atnyulo resz azert nem akkora, hogy azon olyan sok, barmilyen termes legyen. 50 ezer alatt meg amugy is csak szabalysertes.
ha nem lenne szar a gerincem még legalább 10 évig megmaradt volna az astra, az a világ legjobb autója
a radaros nyavalya csiporog a toyotában de ha eszembe jut kikapcsolom azt is
tolatáskor jó ha nyávog mert hátrafordulni nem tudok tükör meg béna a toyotán
de ilyen hogy kipörgésgátló mi a fasznak? annyira ne legyünk már balfaszok hogy nem tudjuk a gázpedált fokozatosan nyomni....
aztán ha én kapartatni akarok akkor kapartatok, nehogymár a kocsi szabja meg mit csinálhatok vele
a sötétedő tükröt kikapcsoltam, a kipörgésgátlót kikötötten, az esőérzékelős cuccal még szenvedek, a hang sose volt bekapcsolva, abba is lehetne tenni hipiszupi egérmozit de minek
szóval a toyotában is vannak ilyen kacatok de egyik se kell
van ilyen radaros csipogó is, ahogy állok be a kutya futkos a kocsi körül a csipogók meg teljesen meg vannak őrülve
egyedül ami tetszik benne a gombnyomásos indítás nem kell a kulcsot forgatni ide-oda
3 hetente megyek vele kb 35km távot, amióta megvan a tesla szerintem nem ment 1000km a toyota, az asszony is már csak fintorogva használja
nem túl rég már majdnem fékezés nélkül rontott be a kereszteződésbe az asszony, mert már el van szokva a fékezéstől
a tesla az prémium, mert piros a féknyereg 😂
a te kacatodon nem piros a nyereg szóval nem lehet prémium
A C 2003-ban jelent meg, én 2004-ben vettem egy évest 30 ekm-el, 4 év és 100 ekm használat után adtam el, nagyon szerettük, hibamentes volt. Első komoly autónk volt...
Amihez nem ertek, ott keresek szamomra megfelelo es megbizhato es igazsagosnak tuno megoldasokat javaslo kozgazdaszt, akivolt vallalkozo, mert rablobol lesz a legjobb pandur.
a radaros nyavalya csiporog a toyotában de ha eszembe jut kikapcsolom azt is
tolatáskor jó ha nyávog mert hátrafordulni nem tudok tükör meg béna a toyotán
de ilyen hogy kipörgésgátló mi a fasznak? annyira ne legyünk már balfaszok hogy nem tudjuk a gázpedált fokozatosan nyomni....
aztán ha én kapartatni akarok akkor kapartatok, nehogymár a kocsi szabja meg mit csinálhatok vele
szóval a toyotában is vannak ilyen kacatok de egyik se kell
van ilyen radaros csipogó is, ahogy állok be a kutya futkos a kocsi körül a csipogók meg teljesen meg vannak őrülve
egyedül ami tetszik benne a gombnyomásos indítás nem kell a kulcsot forgatni ide-oda
3 hetente megyek vele kb 35km távot, amióta megvan a tesla szerintem nem ment 1000km a toyota, az asszony is már csak fintorogva használja
nem túl rég már majdnem fékezés nélkül rontott be a kereszteződésbe az asszony, mert már el van szokva a fékezéstől
a tesla az prémium, mert piros a féknyereg 😂
a te kacatodon nem piros a nyereg szóval nem lehet prémium
egy parasztnak vagy jómunkásembernek full prémium a cucc
astrát csak a parasztok meg a jómunkásemberek vettek, az a kocsik alja
a vectra volt a prémium legalja
de idén még legalább egyszer felbukkan a sárga tengeralattjáró