Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, első nap Szarajevo szállás, aztán én Niksic-et szeretném, következő nap Durmitor fel a hegyre és vagy vissza Niksicbe, vagy le a Kotori-öbölbe, aztán haza valahogy 5-6 nap.
Semmi extra. Személyi elegendö, relativ olcso hely, szép tengerpart motorzáshoz meg remek hegyek.
Vonyíkol.
Kis angol motor, kis szénkefe :D
Made in japan,pici sarga kezeknek pici szenkefe,nem akartak egy atomjegtörőmotort.
Az. 🤣
Ilyen kis picsányi szénkefe van benne? Nem csoda ha elfogyott. Szerintem a Parkside fúrókban van ilyen.
Akkor most jön a mókás része, a forgórész végének a begyömöszölése a kefetartóba, ami Beethoven-t idéző négykezes mutatvány.
Én is oda tervezem a haverrel nemsokára. Kell valami extrát vinni, vagy valamire különösen figyelni?
Ja....
A tapasztalatom szerint egy atnyulo resz azert nem akkora, hogy azon olyan sok, barmilyen termes legyen. 50 ezer alatt meg amugy is csak szabalysertes.
Bazz,nem kipöregesgatlo,rosszul irtam,menetstabilizalo.
ha nem lenne szar a gerincem még legalább 10 évig megmaradt volna az astra, az a világ legjobb autója
a radaros nyavalya csiporog a toyotában de ha eszembe jut kikapcsolom azt is
tolatáskor jó ha nyávog mert hátrafordulni nem tudok tükör meg béna a toyotán
de ilyen hogy kipörgésgátló mi a fasznak? annyira ne legyünk már balfaszok hogy nem tudjuk a gázpedált fokozatosan nyomni....
aztán ha én kapartatni akarok akkor kapartatok, nehogymár a kocsi szabja meg mit csinálhatok vele
Semmi nem csipog,minden faszan muködik,nem kell kikötni,nem kotlott meg benne mint neked.Igénytelen rüszü vagy kár hogy eladtad a halálfos F-et.
a sötétedő tükröt kikapcsoltam, a kipörgésgátlót kikötötten, az esőérzékelős cuccal még szenvedek, a hang sose volt bekapcsolva, abba is lehetne tenni hipiszupi egérmozit de minek
szóval a toyotában is vannak ilyen kacatok de egyik se kell
van ilyen radaros csipogó is, ahogy állok be a kutya futkos a kocsi körül a csipogók meg teljesen meg vannak őrülve
egyedül ami tetszik benne a gombnyomásos indítás nem kell a kulcsot forgatni ide-oda
3 hetente megyek vele kb 35km távot, amióta megvan a tesla szerintem nem ment 1000km a toyota, az asszony is már csak fintorogva használja
nem túl rég már majdnem fékezés nélkül rontott be a kereszteződésbe az asszony, mert már el van szokva a fékezéstől
a tesla az prémium, mert piros a féknyereg 😂
a te kacatodon nem piros a nyereg szóval nem lehet prémium
Automatikusan fwlkapcsolós lampa,automatikusan sötétedő tükör,kipörgesgátló,esőérzekelős ablaktörlő,1,8 140 ló,opel flex oraganizer cspőomagrögzitő rendszer,kényelmes ülések,erintoképernyős android auto/carplay, gps antennás wifi,bluetooth inforendszer,premium extra hiperfasza. 😂
A C 2003-ban jelent meg, én 2004-ben vettem egy évest 30 ekm-el, 4 év és 100 ekm használat után adtam el, nagyon szerettük, hibamentes volt. Első komoly autónk volt...
persze
egy parasztnak vagy jómunkásembernek full prémium a cucc
Pedig ez full premium.
a fenét
astrát csak a parasztok meg a jómunkásemberek vettek, az a kocsik alja
a vectra volt a prémium legalja
Amihez nem ertek, ott keresek szamomra megfelelo es megbizhato es igazsagosnak tuno megoldasokat javaslo kozgazdaszt, akivolt vallalkozo, mert rablobol lesz a legjobb pandur.
Ez az en szovegem!
Biztos hogy nem,ez német,es prémium.
most nincs
de idén még legalább egyszer felbukkan a sárga tengeralattjáró