Sose volt az 20millió forint..
Talán a legutolja, de az is csak túlextrázva, azt csak a leghülyébbek vették meg, 2020 után már mindenki csak suvot akart
Te nem akarsz,más meg igen.Szóval fogadd el hogy nem mindenki hülye,vagy hazudik mikor azt mondja hogy számára nem alkalmas.Nem kapok?De nem is akarok kapni,szóval én pont leszarom hogy miből mennyiért kapok 300 lóerős autót.Számomra ez nem mérce.
Hát ha egy Blődi féle 20 éves dízel volkswagenhez hasonlítod a villanyautót, tényleg kurva sokára fogja behozni a különbséget 😄
Amúgy az ómóda magasan jobb mindenben mint egy s cross kábé mintha egy audi Q5-t hasonlítanál egy dacia dusterhez... egyébként ne kövesd el azt a hibát, amit a nálad sokkal okosabb, jól lakott nyugati polgárok is elkövettek: lenézték a kínaiakat, dolgoztatták őket, most meg megy a sírás-rívás, mert visszanyalt a fagyi 😁
Én meg nem egy két méter magas kerregő bádog budiban akarok utazni, hanem egy limuzinban.
Egyébként megint terelsz, nem mondtam, hogy szükség van háromszáz lóerőre, csak azt mondtam, hogy nem kapsz benzinesbe ilyet ennyiért
Hagyjál már azzal a szarral 🤣 már a volkswagen se gyártja... egyébként ha így mennek a dolgok, te is ráfanyalodol a kínai autóra, mert a volkswagen be fog zárni ☹️ hiába gyártotta
egy évtizedig azt a fasza saránt 😁
Én ebből azt szűröm le a vejed meg a lányod élvezi egy 20 millás autó kényelmét. Ezt te sose fogod megtapasztalni egy rönó klióval 😅 Bár nem tudom mivel jársz a kombi kliót mindig az udvaron látom 😅
városban 28kw fogyaszt?
a tesla 140-el 20% emelkedőn nem fogyaszt ennyit
városi közlekedéssel 10 körül fogyaszt légkondival
közúton 15-17 kwh között eszik hűtve-fűtve
a plugin hibrid más dolog
az a nép átbaszása, csak a városban szaladgálni jó aztán nem 10 litert eszik a kocsi hanem 15 kwh
miért nem vilanyt vett 3-5 évesen féláron melóba járni?
melóba járni az elso 3 fő szempont az olcsó üzemeltetés utána jön minden más
megkapta volna melóbajárós pénzt csak egy benzines rendszámot kell leadni, plusz spórol a benzinen vagy 25 ezret
de gondolom kellett az új hibrid kocsi a munkatársak előtt villogni....
Pont azt számoljuk mindannyian és érdekes, hogy villanytagadó szektásnak hordasz el mindenkit aki bármiféle kétségét fejezi ki illetve írni sem kell villanyról ehhez mert pikk pakk belekerül a dumába miközben a villanyosokat senki nem szidja. Egyébként már írtam, hogy lányoméknak tavaly lett egy plug-in ami kb 80km-t megy el villannyal és ez majdnem elég a melóbajáráshoz, hálózatról tudják tölteni és így havonta kb 15-20000ft-ot takarítanak meg míg a jármű 18.5m volt és ugyanaz a méret, tudás sima benzinesben sokkal olcsóbb lett volna, ez évente talán 240-270000ft, hány év kell ebből akár csak 4 millához is?
Dehogynem, ha a megtérülést nézem akkor igen sokára hozza be na meg ne egy valóban luxihoz hanem egy másik kínaihoz mérd amik amúgy ma már inkább túlárazottnak tűnnek mert a nem kínaiak is egyre inkább leviszik az árakat és ugye ki akar ugyanannyiért egy omodát ha s-crosst is vehet. De ezt csak úgy mert a lényeg, hogy részben használtakról másrészt ha újakról akkor egy ugyanannyit tudó benyás kínai jó pár millával olcsóbb és azt a pár milla pluszhoz kell sok év mire azt fogyasztáskülönbségen behozza.
Hát nem tudom,nézőpont kérdése.Mondj egy elektromos autót ami sharan méretű 7személyes,lehajtott ülésekkel 2m3 raktere van,2.2tonnás vonóhorog van rajta és 150es utazóval elmegy 1000km-t.,ja,és nem kínai.De akár lehet kínai is.Várom a listát.
Talán a legutolja, de az is csak túlextrázva, azt csak a leghülyébbek vették meg, 2020 után már mindenki csak suvot akart