Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ha azt nondom hogy hülye vagy,elhiszed?
Hat Zaporozsec-et sem vettem, cigannyal sem kotok semmilyen uzletet, az urben sem jartam es megis elhiszem, hogy a fold gombolyu.
Geoid.
Ha es ha es ha.
Na,végülis vettél ktm-et?Vagy honnan tudod ezt?
Mert szerinted a kínai nem fog?De ahoz hogy elterítse a szemetet,most olcsón kell adnia.
Nem is, meg szarabb lett annal is.
Ja, csak eppen ha ki van szoritva a konkurencia, akkor a hazai gyarto vissza is fog elni vele.
Ez a nemet premium ingyen volt,ajandekba kaptam.
Mr lusta segg.🤣
látod ismét előjött a gazdasági megközelítés
mr kettősmérce 😂
az f astrával a tesla huszadáért feszíthettél volna a melóba menet a dugóban
persze minimum 1/3 költséggel olcsóbban

nemhiába mondom én azt hogy buzi ez mind 😂
Jah es meg mindig,a byd dolphin G mar majdnem tokeletes nekem csak 4 millaval olcsobbnak kene lenni mert egy spúr geci vagyok. 🤣
En,megkeseredett,ez jo,siman zen vagyok mert a nemet lpremium hibakodmentesen (még😂)surrog mint a saffhausen a tesla aranak egytizedeert.En meg ulok benne mint pocok a lisztben es gratulalok magamnak mekkora király vagyok. 🤣
Fogasra,nem szedtem szet.😃
Namondjuk ha a burgmane jo bele akkor nemgond,csak hogy ekkor adathalmazban van variaciok a bonyolitas miatt,kiakaszto,egyfele legyen oszt kesz.
Mondjuk most talaltam egy alist aki lemerte,az mar legalabb tampont hogy lötyögni fog e vagy nem.
Szerintem ne te döntsd el hogy kinek miért nem jó,főleg úgy hogy neked sem az van.de hiszen napok óta arról van szó hogy ugyanannyiba kerül.....
Nem ugyanaz a műsor belül.
A cbr600 on fogasra ugyanet a bizgere van,az kibirta.🤔
Nem szétesett, még a műanyag is intakt. Elkopott. Látod, a többi Triumph-os is nyíg miatta, csomó fórumon megy az ötletelés, Tridenttől Tiger-ig. Ez egy relatíve kompakt önindító a szuperkönnyű motorodba.
Felesleges pl. a Kérilaci CB750-éhez hasonlítani, ami súlyosabb, jóval nagyobb kefék vannak lemezből sajtolt kefetartóban, mert akkor még a javíthatóság is szempont volt.
soha nem fogják ezt elfogadni mert nekik a villanykocsi olyan mintha egy arabot akarnál etetni disznóhússal
és mindig tudnak találni újabbnál újabb indokokat hogy nekik miért nem megfelelő
igazándiból csak annak nem jó a villany aki 500+km távokat megy kocsival minden nap és nem fér bele az időbe a több tankolási idő
pl gyerek haverja járja a környező országokat és méri fel milyen karbantartásokra/javításokra van szükség egyes gépeken
pár hete du 2-kor szóltak neki irány bukarest mert másnap reggel menni kell egy céghez, aztán ült a céges dízel octaviába és ment
neki azért problémát okozott volna ha valami félig töltött 300km hatótávú gyösszel kellett volna azonnal indulni
szerintem a gyerek minimum megy évente 80 ezret
de azért ilyen nem sok van, magánemberként meg még kevesebb
győzködik magukat hogy 1x meg kell állni tölteni ha mennek horvátba és ez olyan lelki törést okoz hogy nem tudja bevállalni a villany kocsit, mert a dízel 1000km elmegy egyszerre
buzi ez mind.......

ahelyett hogy bevállalnák hogy csórók és nincs pénzük rendes kocsira, mert az tiszta sor, aki csóró sosem fog villanyost venni az mindig is hulladék lomokkal fog járni
bár aki csóró az 20 év múlva majd járhat busszal mert elfogynak a csöves kocsik addigra 😆
Köszi,a dilemmám hogy alin kb 4-5e az egesz cucc.Milyen minoseg,bsr hogy ez gyari japoban is szetesett ennyi ido alatt akkor tokmindegy.

https://a.aliexpress.com/_EGXRUhk

https://a.aliexpress.com/_EIEL4Xs

Meg futok egy kort a burgmanbazisnal.Hatha van polcon nekik es nem kell ket hetet varnom a pici kinaira.
Negatív kefe (2 db):
https://www.al-electric.de/?se...

Poz. kefe alaplappal (1 db):
https://www.al-electric.de/?se...

A felső plasztik kefetartót meg szerintem újra fel tudod használni.
És pont ezért lesz baj a gyerekeinknek,mert teret adtok a kínainak.Ha rajtam múlna itt még egy kínai étterem sem lenne.
Figyi,mutasd már meg annak félhülye kéribaromnak,hogy mutasson olyan autót elektromisba ami az én nem túl nagy elvárásaimnak megfelel,mert hogy ő is azt mantrázza hogy ma már csak a hülyék vesznek dízelt,miközben a valóság az hogy nincs ilyen az elektromosba.
Dehogynem sikerült 😅 érzékeny pontod megvan és ideges is lettél.
Amúgy meg nem tudom észrevetted-e. Addig szopattad az agyatlan blődit, hogy pont ugyan olyan megkeseredett lettél te is, csak tudod a haverokkal pont nem kéne megutáltatnod magad.
Indiai, nem mind1? A lényeg hogy csődbe ment európában, és felvásárolták. Ez vár a többire is. A magas energia árak és a magas munkabérek meg a munkávállalói jogok szép csendben mindet elintézik