Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8 ezret költött rá eddig az új gazdája
műszaki előtt lesz kb 50 mert lejárt a gáztartály
én 2012-ben vettem 2+1 garnitúra gumit rá egyik szett szálszakadt lett de azért lekoptattuk erdélyen, a téli is kuka, a nyári még teljesen jó legfőképp hogy azt később vettem a szakadt helyett az ilyen 2014-15 körüli
szóval még mindig a legfaszább verda
Jo hat mivel te szartal arra hogy az astra alatt gyakorlatilag mar megszunt a futomu,es szalszakadtak a gumik igy nem kunszt nem kolteni semmit ra.
Nekem a szenkefek 19500 ba kerultek.Eddig 9 ev alatt egy akksit kelkwtt vennem ra.Szovalnez kevesebbe van mibt a te fos f aszmad meg ugy is hogy gané mod elhanyagoltad.
vagy a futó......
ha olyan műszaki szinten lenne az angol beteged mint az astra akkor 2050 elött csak olajat cserélnél rajta, utána meg pár apróságot
de mint látjuk az astra szintet se tudja megugorni az a gyösz, pedig valljuk be: nincs a mérce túl magasan
Erre van a turista busz.....meg a fapados repülés
Külföldön sofőr a haver, most kapott szabit a váltótársakkal egyeztetve, hogy a kiccsaladra is maradjon pár nap.
Ez nem az agyonhasznált fostartály F aszmád he.
Mert nem használod a motort.
mert egy fos az angol beteg aztán kekerteti percekig mire beindul 😂
A különbség hogy ennek semmi baja.
, múltkor vettem egyet. Postával együtt olyan 15 ezer körül van
amióta ingyen megy a légkondi nappal is takaró alatt vagyok
lassan be kell szereznem egy fűthető lepedőt
Igazabol nem,a tied is ugyanez.De ra se rants.😂
de ha februárba menne garantáltan nem sütné fel a nap(kezeit széttáró)
benne van a kismadár? 😅
Ostoba angol mérnök megvette a legolcsóbb robogó önindítót bele 😆
Eleve kitalaltak a kenyelmes utazas modszeret,az a legkondi.
Ha ennyire nem szereted a meleget akkor miért ilyenkor mész?mehettél volna egy hónappal ezelőtt, mi például úgy szoktunk, maximum június eleje. Ilyenkor csak akkor megyünk, ha tengerhez van az út, és alapvetően fürdős nyaralós, nem minden nap 400 kilométer motorozós.
Barmennyire furcsa, nem szeretek egesz nap motoron ülni, inkabb azt, hogy odaerek es a motorrol leszallva nezelodom.
Kici ócó kínai... 🤣
Kotorra egy nap böven elég. Annyira sok látnivalo nincs.
Sajnos nincs végtelen időnk, Szarajevó 1. nap. Niksic a 2., Kotor a harmadik, kettő meg vissza, hétfő-péntek a terv, plusz egy nap, ha valami szépség közbejön, de ahogy nézem most az öböl körüli képeket, oda két nap sem lenne elég.
Meg hát baszom meleg lesz, amennyire imádom a rohadást, a 6. nap tényleg csak a tartalék. Persze tudom, ha már ott vagyok, de azt is tudom, hogy lefordulok a motorról.
Azt érdemes belevenni. Oda se kell utlevél.
Visszafelé szoktunk szarajevoba lenni, odafelé bosznia Mostar aztán kotor. Ha meg már ott van az ember a mauzolemut nem szabad kihagyni, aután durmitor. Ott kicsit szarabb az ut, de a látvány kárpotol
montenegróból meg már egy köpésre van az albán sh20-as, ami eléggé rendbe van