Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

300 pénze van a gyereknek
14 évesen nem sok megtakarítása van, az is csoda hogy ennyit össze bírt szedni ennyi évesen...
https://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rx_50_factory_2019_uj_modell-14047586
En ujra gondoltam,nincs lelakva es kozel van,no para.
Van több is
Állítólag ami háznál 150 az a kereskedésben 200 felet van, és semmi garanciát nem ad semmire sem(ami mondjuk érthető)
Tuti van kecskemeten egy markakereskedes.
Én is agyfaszt kapok 100km körben nincs egy kibaszott 50 es endúró ami nincs lelakva
Én agyfaszt kapok ettől a dumától hogy messze van..............keressen járgányt közelben.
Amikor apám zsiguliját eladtam 75 ezerért akkor is alkudozott az ember
Messze mennek aztán egy 5öst engedjek már
Mondom neki baszki az 50 literes gáztartály teli van gázzal evvel sopron oda-vissza röhögve megvan ettől messzebb meg tuti nem laktok
De hát így úgy üzemanyag utazás ment még mindig a rinya,adjam 70 ért, aztán felbasztam magam mondom neki ok a 70 de akkor kiengedem az összes gázt a picsába a tartályból
Aztán egyből csend lett már nem is laktak olyan messze hogy tankolni kelljen
Ja,a honda is félig tele volt,Bár ne lett volna,dobhattam is ki a tankot.
Én meg telitankkal vettem meg a Varaderot, amin benzin mutató hijján igencsak meglepödtem a kutnál az elsö tankolásnál.
Ilyen szikravetőt én is akartam, addig eljutottam hogy vettem egy robogó trafót
Aztán vagy 5-6 éve pihen a polcon
Egy barátom autójának az árából lealkudták a hiányzó benzin árát ,mert a hirdetésben szereplő képen telit mutatott a műszer ,mikor egy hét múlva értejött akkor meg 1/4-ig volt és ezt sérelmezte a paraszt.
Az volt a szerencséje,hogy a cimbi nagyon szabadulni akart a szekértől!
Le kellett volna szívni egy kannába 5 litert.
Ha már fillérbaszunk.
2,2 tonna az a kocsi, ahhoz a 11,6 l/100 km annyira nem rossz autópályán. Városban tud 7 litert is fogyasztani.
6 ezerért tankoltam pénteken a Corsa kocsiba aztán szombaton meg elvitték
Pedig még a pirosban sem volt
Nekem soha nem volt ilyen bajom.
Persze én is kiégetéssel kezdem, de nem mindig elég.
Mondjuk ha bizonytalan, akkor ráteszem a szikragenerátorra, és az leéget minden felesleget, meg látom ha rossz helyen húz át.
Na jo de,az már a toyota premium cucca, olcsó nem lehet
En meg a gastraval evek ota 10e ert tankolok. MINDIG.
Amugsmeg a jegesmedvek es bebifokak csesszek meg.
teszem hozzá, hogy qrva jó autó, csak használtan is 16M
most hetényiéknél voltunk 3 napot, mentünk haver 2 éves rx450h-jával... 3,6 V6. azt mondja, nézd autópályán 8,6L a fogyasztás ilyen tempónál.... mondom, barátom van egy rossz hírem, ez fordítva mutatja... ez 8,6km/l.... rögtön lehervadt a vigyor az arcáról....
Ez igy igaz a minap mentem az új hybrid RAV4-gyel, igazán tetszik. Csak hát az a 13 milla elgondolkodtató
Én húztam pénzben egy határt, mert én is tudom, mindig van jobb.
Pontosabban mondva az egyik halmazba beleraktam a rászánt pénzt, a másik halmazba a műszaki minimumot és a műszaki igényt, a két halmaz metszésében meg pár darab autó/típusból válogattam, ami több szempontból volt jobb. Kevesebb km, nem kell érte kimenni a világból, magyar forgalomba helyezés, ilyesmi. Ha elfogadnám az egyel ezelőtti kiadást, meg a dupla megtett távot, ami még mindig nem olyan nagyon sok, akkor helyben is lenne az a típus, meg egy misivel olcsóbbért.
De nem úr, aki nem pazar.
Abból indulok ki, hogy az előzőn autó 20 évig kibírta nálam mondhatni szó szerint majdnem nulla (kb. 60 ezer) javítással a kötelezőkön kívül, ha erre vigyázok, ezzel is kb. ennyi ideig, de akkor meg már úgy is abba kéne hagynom a vezetést. Tehát most egy kicsit jobbat, mint amit a mai igényeim szerint ÉPPEN, hogy teljesítőt veszek.
Ez egy kicsit bonyolultabb logika, de hátha. Ha szigorúan a pénz felől, akkor lemennék a tőlem 1 km-re levő nepperhez, és fele pénzért vennék egy kiglancolt Corsát, mert a napi 6-10 km-re valóban elég, meg néha elmegyek anyámékhoz meg a boltba. Minden rokon és haver helyben van, a lányom befejezte az egyetemet ebben az évben, úgyhogy oda sem kell lejárnom, és így nézve egy napi taxi is olcsóbbra jönne ki szerintem mint autót venni és fenntartani.
Igen-igen, de pénzben meg nem akkora az eltérés, azért döntöttem mellette.
Mindig van egy kategóriával feljebb......
És mindig van magyarázat arra hogy erre miért van szükség
Napi 2x 5-10 km távolságra bármi jó ami nem ázik be
Csak az emberek olyan idióták mint mi nem jó a Corsa mert az a4 faszább
Az lc4 is olyan hogy ha áll 2 vagy akár 4 vagy több hónapot 2-3 főtengely fordulat és indul
A KTM motoroknak leginkább a vezetékelés a gyenge pont több típust láttam már de csapnivaló volt mind
A 20+ éves Honda Yamaha 10x különb ezen a téren