Nem tudtok valakit, akinek kellene egy Kawasaki KLE 500, 93-as, 160 ezer km-rel, karban tartott, normális állapotban, 400 körüli áron? Haver már nagyon szabadulna tőle, mert nagyobbra akar ülni.
No ezert nezem a tasit,lehet okulni belole.
Belefutott egy manualis vezermulanc feszitos cbr-be.Bar nekem nem gyarinak tunt mint az APE,hanem parasztbol hekkelos gyarinak.
No mindegy,a lenyeg hogy amit sejtettem,jo amikor zorog feszitek rajta mert nem fog,ez a mottoja a manualisnak.
Csak ezt nem szerelok hanem felhasznalok fogjak tobbnyire muvelni.
Ami gond mert a lelkes amator addig huzza mig meg nem nyulik,hatar a csillagos eg.
Maradok a gyarinal,az bolondbiztos.
mi vele a hiba? tudja jól hogy beleállítom a hátába a bányász csákányt ha el merné adni
eladó részéről semmi hátrány nincs az üzembetartó kap minden csekket
annyi van hogy neki kell majd a bontóba leadni
Megdöglött a motorom akkuja, 12V 14 AH. Nna mondom megint hová a csicsába menjek ahol motorba való akkut is kapok??! De edzésképpen elindultam, hogy utánaérdeklődjek! És mintha csak kiszabás lenne, ezért már az első autó-alkatrész boltban volt! Mellette külön flakonokban a sav , kiporciózva, majd kb 15 perc töltés után 13,5V !!! És remekül indít!
Marad a hahu,az MH vlogon az ipse vett parat olcson osztrakbol es szopott vele mert nem ert hozza.De hasznalhatok lettek.
Valami derbi vagy mi a rak,AM6 blokkos vackok.
Belefutott egy manualis vezermulanc feszitos cbr-be.Bar nekem nem gyarinak tunt mint az APE,hanem parasztbol hekkelos gyarinak.
No mindegy,a lenyeg hogy amit sejtettem,jo amikor zorog feszitek rajta mert nem fog,ez a mottoja a manualisnak.
Csak ezt nem szerelok hanem felhasznalok fogjak tobbnyire muvelni.
Ami gond mert a lelkes amator addig huzza mig meg nem nyulik,hatar a csillagos eg.
Maradok a gyarinal,az bolondbiztos.
az astrára is lenne kérő de megmarad mindenesnek, alig van hibája kár lenne eladni
eladó részéről semmi hátrány nincs az üzembetartó kap minden csekket
annyi van hogy neki kell majd a bontóba leadni
Ma lattam valami E merga utan is.
Valami derbi vagy mi a rak,AM6 blokkos vackok.