Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan mint a többi.
Adja 200-ért.
Nem tudtok valakit, akinek kellene egy Kawasaki KLE 500, 93-as, 160 ezer km-rel, karban tartott, normális állapotban, 400 körüli áron? Haver már nagyon szabadulna tőle, mert nagyobbra akar ülni.
Szerintem azt csináltatni szokták....
Derbi senda jó-rossz- ugyanolyan mint a többi kis fos 50es berregő?
Sziasztok hol lehet Tankbőrt kapni Honda CB 600 f Hornet 2004 evjarat ? Köszönöm a segítséget
No ezert nezem a tasit,lehet okulni belole.
Belefutott egy manualis vezermulanc feszitos cbr-be.Bar nekem nem gyarinak tunt mint az APE,hanem parasztbol hekkelos gyarinak.
No mindegy,a lenyeg hogy amit sejtettem,jo amikor zorog feszitek rajta mert nem fog,ez a mottoja a manualisnak.
Csak ezt nem szerelok hanem felhasznalok fogjak tobbnyire muvelni.
Ami gond mert a lelkes amator addig huzza mig meg nem nyulik,hatar a csillagos eg.
Maradok a gyarinal,az bolondbiztos.
a corsa ment el a háztól
az astrára is lenne kérő de megmarad mindenesnek, alig van hibája kár lenne eladni
Az orokos mint a csorosag.
félreértettem... azt hittem ő az üzemben tartó, de te vagy az... már azt hittem megszabadultál az asztmától....
a tulajdonjoga megmaradt, a törzskönyvön is ő szerepel
Üzemben tartoival nem tudja eladni... nem az o tulajdona...
mi vele a hiba? tudja jól hogy beleállítom a hátába a bányász csákányt ha el merné adni
eladó részéről semmi hátrány nincs az üzembetartó kap minden csekket
annyi van hogy neki kell majd a bontóba leadni
Én most meg nem nézem hogy ez milyen állat, de holnap megírom.
Igen jó havernak pl. én tettem, ha csalódok akkor lesz miért szidni, de egyenlőre még haver.
Ki..
i hajlandó egy - bármilyen -autót eledni üzembentartóival (tulajdonjog átírása nélkül)? Normális?!
csakis yuasa
Megdöglött a motorom akkuja, 12V 14 AH. Nna mondom megint hová a csicsába menjek ahol motorba való akkut is kapok??! De edzésképpen elindultam, hogy utánaérdeklődjek! És mintha csak kiszabás lenne, ezért már az első autó-alkatrész boltban volt! Mellette külön flakonokban a sav , kiporciózva, majd kb 15 perc töltés után 13,5V !!! És remekül indít!
Nincs átírás, üzembetartói van, az astrábn van horog
Rakass ra,most atiraskor vagy vizsgakor es tudsz malacszallitot raakasztani.
Ma lattam valami E merga utan is.
Azon nincs, úri kocsi vazzeg, ilyen paraszt holmi nincs rajta
Legalabb kiprobalod hogy vonul az ajudi.Vonohorog van?
Zalaegerszeg, baz megye meg ilyenek vannak a világ másik fele
Marad a hahu,az MH vlogon az ipse vett parat olcson osztrakbol es szopott vele mert nem ert hozza.De hasznalhatok lettek.
Valami derbi vagy mi a rak,AM6 blokkos vackok.