Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, hazaért a 29000+ km-es "új" KIA Ceed velem együtt.
Kényelmes meg jó a Hiace után, de az Euro 5 norma megölte az autókat, milyen lehet az Euro 6?
A toyota proace-ba meg citroen motor van

Az az érzésem a toyota már egyre kevésbé meri felválalni olyan motorok gyártását aminek a mostani környezetvédelmi előírásoknak meg kell felelni
Talán az egyetlen gyártóként inkább nem gyárt mind csaljon vagy nem tudom
Van
Bayerische Motoren Werke
Azaz Bajor Motorgyár Rt
Mit írtál neki? Nyíregyen megtalálod....
Igy igaz István!Szép jó napot Neked is! Tudod mindenki odaér, ahova olyan nagyon siet, előbb utóbb. Akkor is ha nem siet annyira!

Kb 2éve még úgy emlékszem hogy 600 és 800között voltak nagyon szépek. Az volt a B terv ha mem találnék KTM-et. Most meg magasabbak az árak
egy fasza cbr?
Annyiért nem találtam amennyit rászánok.
Jók azok, csak jót kell kifogni. Én lehet hogy egy versys650-et néznék tök olcsón vannak már és elég jó konstrukció szerintem a forditott telójával, elfogadható fékkel, jó üléspozicióval
Jól teszed Józsi ne is kapkodj szevasz!
Igen , én ráérek! Mindenre amit akarok!
Kösz, a 850-eket nézegettem, de így akkor leteszek róla.
Aki nyugdíjas az ráér ilyenekre
A laptopom képernyőjén soha nincs ujjnyom!
Szép estét Neked is! Nem értem mert én mielőtt a gépekhez nyúlok kezet mosok, és szárazra törlöm. Az üvegről szerintem minden ujjnyom könnyedén eltüntethető! Szerintem.
teged nem erint,modern dolog,az uvegen latszik az ujjnyom.
Valami zsír cucc lehet Fater ami segít eligazodni a nyelvtan rejtelmeibe.
" uveg,ani ujjnyom magnes. " Ez mi akar lenni!
Harckocsiba biztos nem tettek volna olyan szr motort!
ez komoly mint az ebola.
Lofaszt apple.Menobb es jobb es olcsobb meg minden.
Most lakom be,konnyebb fizikailag fel centivel nagyobb vagy annyival se,csak 5,97".
Full uveg,ani ujjnyom magnes.
IPhone SE 9
Lassan cseres lesz az enyém is.... megvárom hogy 3 éves legyen, addigra csak kijön az új... ebben meg akksit cserélek és megkapja az unokahúgom ajándékba...