Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

100 Ft legalább duplája mint az otthoni villany így nem fogják tölteni sokan
Evvel elérik azt hogy még több dízel szirszar fog közlekedni hiszen ismét az lesz az olcsó
Kormány se kell, onvezeto auto a legjobb.
A beetetés.
A magyar meg elhiszi.
Mint a határaink védelmét a dögevőktől.
Kivel és mivel?
A sok határvadásszal vagy a sok leszerelt rendőrrel vagy a határőrséggel?
Akkor hajrá!
A beetetés.
Várható volt, olvastam én is. Eddig se értettem mi az üzlet az ingyen töltésben plusz a beruházásban.
Két nyomi itt éli az életét, a nemi életét.
jártam én úgy is meg fordítva is. De, hogy van ilyen is olyan is amit rendszeresen használok megtanultam
Az automatásban legény koromban mindíg a kormányt fejelgettem amikor ráléptem a fékre a kuplung helyett
Aztán ha átültem a manuálisba mindíg kuplung nélkül próbáltam tenni az egyest. recsegett-ropogott de szerencsére nem engedte
pontosan ilyenek a dozsemek és pontosan ilyennek kellene lenni minden autónak. Egy irányváltó gáz ,fék
A műszerezettségert sem gondolnám túl Egy sebességmérő óra, benne km-er számlálóval, üzemanyagszintjelző, irányjelző, kézifék, tompítottfény, fényszóró visszajelző, elakadásjelző, olajnyomás, vízhőmérséklet jelző, óra. Slussz Ennél nagyobb műszerezetség csak feleslegesen összezavarja a pilótát. Semmi szükség ennél töbre.
Ilyenek a dodzsemek,rendes jarmunek kuplungja van.
Azért az elég vicces tud lenni amikor a fékpedállal kuplungol a manuális váltóhoz szocializálódott alany
Frászt.
egy járműben a kuplung meg a seb.váltó csak a felesleges rossz.
Sokkal kényelmesebb ilyenek nélkül járművet vezetni, nem beszélve,hogy ezek bonyolúlt szerkezetek csomó kopó alkatrésszel, hibalehetőséggel. LE VELE
ja ilyen plázákban tescó, nagy ósanokba láttam ilyen mister minit
hát nem vagy az a kockáztatós fajta
sikló csapágy nézett ki egy kicsit kellemetlenül
Mindig ott van, a hajlektalanok elbujtak.
Most mondtam, hogy Kőbányán
A ratyedli megin itt van?
áááááááá.... már csáknorisz sem a régi... pl kőbányára már ő se mer bemenni, mert clam hipp-hopp leápolja
Ja, mint a kád széle, csáknorisz lepattan rolam.
Remek! Hajrá fidesz!
http://youtu.be/aoIgtLnDC-Y
Kemény vagy!
Noh vezettem villanytrolit.
Megy-világít-tolat-dudál.
Drága.A kuplung nélküli faszságot szokni kell.